Legalus wrote: Z drugiej strony za smokiem pójdzie rzesza różnych fantastycznych stworzeń i przy tworzeniu kolejnej postaci bedzie rubryczka"rasa"...
I właśnie dlatego ich nie będzie. Sory

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
Legalus wrote: Z drugiej strony za smokiem pójdzie rzesza różnych fantastycznych stworzeń i przy tworzeniu kolejnej postaci bedzie rubryczka"rasa"...
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Sasza wrote:Niewiem co tutaj jest jeszcze to omawiania.. Nawet nieczytam tego.. domyslam się, że nabijacie sobie posty
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Artur wrote:a na powazne to skoro jastrzebie mozna spotkac na ladzie, to czemu nie na wodzie?:>
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest