Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- marol
- Snake
- marol
- Szynszyl
- Lamper
Szynszyl wrote:A tak z innej beczki. Czy sa jeszcze puste lokacje ktore mozna by zkolonizować?? chodzi mi tylko o polska strefe... nie chodzi mi tez o lokacje, bardziej o to czy sa takie miejsca....
Lojjj nawet nie musze byc PD zeby powiedzieć ze jest mase takich lokacji.
Nawet takich w super dorodne surowce...
-
Sasza
Jest mnóstwo takich miejsc na nowej wyspie. Wyspie Raj. Czy się niemyle?
Jest bardzo bogata w przerózne surowce. Zapraszam;)
Jest bardzo bogata w przerózne surowce. Zapraszam;)
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
-
AUTO
- Rusalka
Auto, nie strasz mnie w ten sposób, bo się moja postać zdenerwuje, chyba że twoje postacie kumplują się z moimi o czym nie wiemy:) ech, znowu podtekstowa dyskusja... Mniejsza z tym, na wyspie Raj i na wyspie Radiran (ciekawe która nazwa się przyjmie) i na paru innych wyspach, których nazwy się jeszcze oficjalnie nie wyłoniły (oczywiście nie wspominam o ogromach lądów, których nikt jeszcze nie odkrył)
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Artur
- Rusalka
Informacje georaficzne oczywiście są tajne, ale tak między nami to muszę powiedzieć, że raczej pecha masz i prawdopodobnie wymijasz wyspy. Widoczność z okrętu jest mała, niestety. Lepiej pływać halsem, wtedy będziesz mieć większą pewność.
EDIT: mój post nie ma nic wspólnego z 'zachodem .Fic' piszę ogólnie o oddalaniu się od znanych lądów i wypływaniu na pełne morze.
EDIT: mój post nie ma nic wspólnego z 'zachodem .Fic' piszę ogólnie o oddalaniu się od znanych lądów i wypływaniu na pełne morze.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Lamper
- Cantryjczyk
Swiat cantr jest jeden. I jest ogromny. Z tej czesci, ktora potocznie nazywa sie polska strefa, mozna doplynac do innych wysp bezludnych. Lub stref zamieszkanych przez graczy poslugujacych sie innymi jezykami. Spotkania takie juz byly. Natomiast informacje geografivczne, rozmieszczenie wysp, jakiekolwiek drobne wskazowki czy mapy... NIE MOGA pojawiac sie na forum, ani gracze nie moga sobie takich informacji przekazywac.
Lokacji jest podobno wiecej niz zyjacych postaci.
Lokacji jest podobno wiecej niz zyjacych postaci.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
- Rusalka
Lamper wrote:Niech ktos powie czy istnieje w polskiej strefie wiecej wysp niż D*, V*, *.fic, Bojran i Radiran?
Eelran?
Lamper wrote:PS: Czy ktoś mógłby wkońcu przetłumaczyć tą informacje na głownej?
Sprecyzuj pytanie
-
AUTO
- Rusalka
Chyba?
Moja wiedza na ten temat, jak twierdzi w.w.g.d.w, nie wynika bynajmniej z faktu, że któraś z moich postaci tam dotarła, tylko stąd, że Marol bodajże o tym wspomniał kiedyś. Zapadło mi w pamięć.
w.w.g.d.w wrote:Rusalka wrote:Z tego co sie orientuje to cywilizacja holenderska wymarla, pozostawiajac po sobie ruiny dawnej swietnosci. Nie slyszalem zeby ktos z polakow je odkryl.
Trzeba czytac miedzy wierszami.A ja teraz sie wyraze sie teraz calkiem jasno.Ja tam doplynelem i nie bylem z Polakow pierwszy,obecnie staram sie powtorzyc ten sukces inna postacia bo pierwsza spotkala tubylcow w postaci stada slonii i nie przezyla.
Moja wiedza na ten temat, jak twierdzi w.w.g.d.w, nie wynika bynajmniej z faktu, że któraś z moich postaci tam dotarła, tylko stąd, że Marol bodajże o tym wspomniał kiedyś. Zapadło mi w pamięć.