Bug raport - zglaszanie bledow w grze
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Loc
-
Sasza
To było śmieszne(?) i dziwne(!):
1617-4.32: Widzisz jak Majkol Klimpofic przybywa do nienazwane miejsce, drogą ścieżka z nienazwane miejsce.
Gdy kliknąłem na nazwe: Majkol Klimpofic, ukazało się to: To miejsce nazywa się teraz Majkol Klimpofic. Podaj nową nazwę: .....
A więc miejscowość Majkol Klimpofic, postanowiła "rozprostować kości" i ruszyć w podróż....?
Powiedźcie proszę, czy to miejsce istnieje nadal, czy go niema
1617-4.32: Widzisz jak Majkol Klimpofic przybywa do nienazwane miejsce, drogą ścieżka z nienazwane miejsce.
Gdy kliknąłem na nazwe: Majkol Klimpofic, ukazało się to: To miejsce nazywa się teraz Majkol Klimpofic. Podaj nową nazwę: .....
A więc miejscowość Majkol Klimpofic, postanowiła "rozprostować kości" i ruszyć w podróż....?
Powiedźcie proszę, czy to miejsce istnieje nadal, czy go niema
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Kyllyan
- Loc
- Elm0
Kyllyan wrote:Loc wrote:Farming to get grapes to lesnictwo.
leśnictwo to "Collecting wood" -
Jedna umiejętność odpowiada za kilka czynności.. w tym przypadku ktoś z załogi sobie wymyślił, że zbieranie winogron to także leśnictwo...
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
- Zimt
- Elm0
Zimt wrote:Sasza wrote:A więc miejscowość Majkol Klimpofic, postanowiła "rozprostować kości" i ruszyć w podróż....?
Obstawiam, że ktoś nazwał pojazd od nazwy miejscowości. Dowcipniś
Tak, to jest pojazd, widziałem go na drodze...
I don't know but I've been told,
- Artur
-
Sasza
Elm0 wrote:Zimt wrote:Sasza wrote:A więc miejscowość Majkol Klimpofic, postanowiła "rozprostować kości" i ruszyć w podróż....?
Obstawiam, że ktoś nazwał pojazd od nazwy miejscowości. Dowcipniś
Tak, to jest pojazd, widziałem go na drodze...
A faktycznie, pojazd
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
-
zzz
Prosiłbym o interwencje, nie jestem pewien czy pisze w dobrym miejscu, ale mam taką nadzieje.
Otóż do małego drewnianego wózka wniosłem ponad 40 kg drewna i ponad 3 kg wędzonego mięsa (jakoś tak), dzień później z niego wyszedłem i już nie mogę wejśc, wyświetla się komunikat że jestem za ciężki, a nic przy sobie nie mam. Czy istnieje możliwość przeniesienia towarów z wózka na ziemie przez któregoś z moderatorów gry? Problem istnieje w polskiej strefie językowej, niedaleko Zatoki urodzaju, mój numer ID: 52558
Otóż do małego drewnianego wózka wniosłem ponad 40 kg drewna i ponad 3 kg wędzonego mięsa (jakoś tak), dzień później z niego wyszedłem i już nie mogę wejśc, wyświetla się komunikat że jestem za ciężki, a nic przy sobie nie mam. Czy istnieje możliwość przeniesienia towarów z wózka na ziemie przez któregoś z moderatorów gry? Problem istnieje w polskiej strefie językowej, niedaleko Zatoki urodzaju, mój numer ID: 52558
- Rusalka
To pewnie chodzi o ten wózek nazwany na moją cześć!
Napisz to PM-em do kogoś z ProgD najlepiej, wtedy najszybciej usłyszą.
EDIT: A wiecie, że drewniane wózki to mają zajefajnego buga? Niby jest to coś co się za sobą ciągnie, ale zaimplementowane zostało tak, że operator siedzi w wózku, a wózek jedzie, i w tym czasie można wykonywać sobie jakiś projekt. Bezsens!
EDIT: A wiecie, że drewniane wózki to mają zajefajnego buga? Niby jest to coś co się za sobą ciągnie, ale zaimplementowane zostało tak, że operator siedzi w wózku, a wózek jedzie, i w tym czasie można wykonywać sobie jakiś projekt. Bezsens!
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
-
zzz
Rusalka wrote:To pewnie chodzi o ten wózek nazwany na moją cześć!![]()
No to ten wózek hehe
Do jakiego ProgD mam napisac? jak ich znalesc?
PM - chodzi o Private Masages czy jak to sie tam pisze...
- marol
-
zzz
- marol