Wiara, tolerancja, wolnosc
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Artur
-
Milo
Ze zacytuje (sparafrazuje?) bardziej klasycznego klasyka
"Nie wierze w Twojego Boga ale bede walczyl do smierci o twoje prawo do wiary w Niego..."
Action, duren z wacpana i prostak. Zmien nicka na Los Mutantos de la Muerte, bedzie pasowal jak ulal. Co z ciebie wylazi, mlodzienczy bunt czy jakies frustracje? Jestes rownie wkurwiajacy jak jasnie nam panujacy fanatycy z przeciwnego bieguna. Nic tylko jednak pojsc za przykladem Francuzow z czasow gdzy szefem policji byl tam pewien arcyszuja. Wyslac do tropikow wszystkich ekstermistow, z lewa i prawa i niech tam zgnija nie zawracajac nam glowy
"Nie wierze w Twojego Boga ale bede walczyl do smierci o twoje prawo do wiary w Niego..."
Action, duren z wacpana i prostak. Zmien nicka na Los Mutantos de la Muerte, bedzie pasowal jak ulal. Co z ciebie wylazi, mlodzienczy bunt czy jakies frustracje? Jestes rownie wkurwiajacy jak jasnie nam panujacy fanatycy z przeciwnego bieguna. Nic tylko jednak pojsc za przykladem Francuzow z czasow gdzy szefem policji byl tam pewien arcyszuja. Wyslac do tropikow wszystkich ekstermistow, z lewa i prawa i niech tam zgnija nie zawracajac nam glowy
- ActionMutante
Przeczytaj najpierw co napisalem... Potem sprobuj to zrozumiec... I jezeli wykonasz oba punkty poprawnie i do konca... odzywaj sie...
EDIT: Rzucajcie sie na mnie... Bo nie podoba mi sie fakt, ze ktos ma decydowac za czlowieka czy ma sie meczyc czy nie... jasne macie racje... niech sie czlowiek meczy! kto mu dal prawo do szybkiej i bezbolesnej smierci...?!?
Nigdy nie twierdzilem, ze mam lepsze pojecie o tym co czuje mama drmartna. Ciesz sie, ze ona chce i ma po co zyc. Ale sa ludzie ktorzy nie maja i zabieranie im mozliwosci na spokojna smierc jest wg mnie okrucienstwem. Bog jest okrutny... Ale o czym my gadamy... On i tak nie istnieje!
EDIT: Rzucajcie sie na mnie... Bo nie podoba mi sie fakt, ze ktos ma decydowac za czlowieka czy ma sie meczyc czy nie... jasne macie racje... niech sie czlowiek meczy! kto mu dal prawo do szybkiej i bezbolesnej smierci...?!?
Nigdy nie twierdzilem, ze mam lepsze pojecie o tym co czuje mama drmartna. Ciesz sie, ze ona chce i ma po co zyc. Ale sa ludzie ktorzy nie maja i zabieranie im mozliwosci na spokojna smierc jest wg mnie okrucienstwem. Bog jest okrutny... Ale o czym my gadamy... On i tak nie istnieje!
Last edited by ActionMutante on Mon Aug 14, 2006 12:44 pm, edited 1 time in total.
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
-
AUTO
ActionMutante wrote:wpadki nie sa czyms planowanym np. peknie Ci guma i nie zadziala tabletka...
No skoro ci pęka to może niewłaciwie używasz
Używaj dwóch na raz to nie będzie problemu (nie jest to drogie).
Zadziwiające, że ci "postępowi" i "tolerancyjni" odnoszą się najbardziej wulgarnie do inaczej myślących i obrażają ich. Myślałem, że tolerancja i postęp wyglądają nieco inaczej. Czyżbym się mylił?
- Artur
- ActionMutante
AUTO wrote:Zadziwiające, że ci "postępowi" i "tolerancyjni" odnoszą się najbardziej wulgarnie do inaczej myślących i obrażają ich. Myślałem, że tolerancja i postęp wyglądają nieco inaczej. Czyżbym się mylił?
Coz... tak to bywa, ze czlowiek sie zacietrzewi i (ze tak lagodnie powiem) zdenerwuje .
All my friends are dead.
- Artur
dobre maniery nie sa miara postepu
edit: a racje maja silniejsi, prawo dzungli jest najwazniejsze, powiedzcie wszyscy grzecznie ze zgadzacie sie z przekonaniami wujka Artura, a moze oszczedzi on wasze postacie w grze
edit: a racje maja silniejsi, prawo dzungli jest najwazniejsze, powiedzcie wszyscy grzecznie ze zgadzacie sie z przekonaniami wujka Artura, a moze oszczedzi on wasze postacie w grze
Last edited by Artur on Mon Aug 14, 2006 12:50 pm, edited 1 time in total.
-
Milo
ActionMutante wrote:Trzeba byc chirurgiem wycinajacym zakarzona tkanke...Dokladnie, religia zawsze byla i bedzie hamulcem rozwoju i trzeba ja zwalczac. Ale faktem jest tez to, ze to antyklerykalizm i dlatego z duma wyznaje: JESTEM ANTYKLERYKALEM i NA POCHYBEL KSIEZOM, IMAMOM i RABINOM...
Religia= Ciemnota, Konflikt, Wyzysk...
Action zgadzam sie w wiekszosci z Twoimi pogladami. Ale jestes fanatykiem. A z tym juz sie nie zgadzam. Skoro nie chcesz by inni narzucali Ci swoje poglady moze jednak odplac im tym samym? Sprobuj, to naprawde nie boli. Na dodatek Twoj antyklerykalizm jest rownie plytki i na pokaz jak "wiara" 98% naszych katolikow. Dlatego twierdze ze jestes irytujacym ekstermista
Moher Akbar
ps, od piatku zapraszam do Ostrody, Jah Cie przytuli i ukoi
- ActionMutante
Twoja spawa co uwazasz i ciesze sie ze w wielu kwestiach sie ze mna zgadzasz... Ale ja swoj antyklerykalizm wpowadzam tez w czym... Nie bede si popisywal bo znow zostane nazwany prostakiem... Dobrze nie bede juz nikomu narzucal nienawisci do kosciola, ale blagam o zaprzestanie wypowiedzi dotyczacych zla tkwiacego w aborcji i eutanazji(szczegolnie w eutanazji) bo krew mi sie od tego gotuje (byliscie juz swiadkamui).
All my friends are dead.
-
Milo
- ActionMutante
- marol
Rozumiem, że ja, jako katolik, mam cierpliwie znosić twoje jazdy na religię, natomiast nie mogę się wypowiadać w drugą stronę o złu tkwiącym w aborcji i eutanazji? No ciekawe...ActionMutante wrote:(...) blagam o zaprzestanie wypowiedzi dotyczacych zla tkwiacego w aborcji i eutanazji(szczegolnie w eutanazji) bo krew mi sie od tego gotuje (byliscie juz swiadkamui).
- ActionMutante
- Artur
- Snake
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”