Wiara, tolerancja, wolnosc
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- ActionMutante
Wiara, tolerancja, wolnosc
Mnie bardziej draznia Jaski i Michaly... Ale nie mam zamiaru zadnych apeli wystosowywac... Niech sie nazywaja i Jan Pawel II albo Jezus Chrystus. Mam to gdzies...
Edited by Scorup - prosze, macie swój temat. Nie zaśmiecajcie prosze dużych topiców (tych, które mają po parenaście stron), bo ciężko się je potem sprząta.
Pozdrawiam
Edited by Scorup - prosze, macie swój temat. Nie zaśmiecajcie prosze dużych topiców (tych, które mają po parenaście stron), bo ciężko się je potem sprząta.
Pozdrawiam
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- Loc
- ActionMutante
- Snake
- Loc
Jakies 3 min
Edit: Snake - jestem ministrantem od 6 lat... dla mnie to bluznierstwo nazwac postac Jezus Chrystus... A w avku nie mam demona tylko zlego aniolka
Edit: Snake - jestem ministrantem od 6 lat... dla mnie to bluznierstwo nazwac postac Jezus Chrystus... A w avku nie mam demona tylko zlego aniolka
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.
Pozdrawiam,
GyGy 6471298
- docent
- CzerwonyMag
- OktawiaN :)
ActionMutante wrote:Mnie bardziej draznia Jaski i Michaly... Ale nie mam zamiaru zadnych apeli wystosowywac... Niech sie nazywaja i Jan Pawel II albo Jezus Chrystus. Mam to gdzies...
No ja bym skasowal te postaci namiejscu PD. Jan Pawel II byl wielkim polakiem i jest to straszna obraza. Nie mowiac juz o samym Jezusie.
To sie nie godzi tym bardziej ze to Cantr mimo wszystko to gra. Jezeli teraz by ktos zaskarzyl administratora gry to skasowaliby Cantra
CZemu nikt nie nadaje swietych imion islamu? Bo nikt nie chce by zbombardowano serwery fizzle.net i by wybuchla III wojna swiatowa
- magicek
-
Sasza
A mnie to jak zwykle pierdo**.
Chodź nazwe Jana Pawła II bym nienadał...
ale Jezus... no, sprytny człowiek, zupełnie jak Hitler. Obu szanuje za ich spryt i wiedze. Do teraz wszyscy odczuwają historyjki i przekręty Jezusa, a zdarzyło się to 2000 lat temu... O czym był topic?
(Przepraszam, jezeli kogoś obraziłem.. To ja jestem winny za to. Wy pójdziecie do n.. NO, przepraszam)
Chodź nazwe Jana Pawła II bym nienadał...
ale Jezus... no, sprytny człowiek, zupełnie jak Hitler. Obu szanuje za ich spryt i wiedze. Do teraz wszyscy odczuwają historyjki i przekręty Jezusa, a zdarzyło się to 2000 lat temu... O czym był topic?
(Przepraszam, jezeli kogoś obraziłem.. To ja jestem winny za to. Wy pójdziecie do n.. NO, przepraszam)
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- CzerwonyMag
- ActionMutante
Ignorancja ludzka nie zna granic... A jakbym sie nazwal Martwy Popieluszko
Nie rozumiem czemu ludzie sie za takie rzeczy obrazaja! Tak samo JP2 Czy Jezus... Rownie glupie jak protesty islamistow co do karykatur Mahometa *wzrusza ramionami*
Nie rozumiem czemu ludzie sie za takie rzeczy obrazaja! Tak samo JP2 Czy Jezus... Rownie glupie jak protesty islamistow co do karykatur Mahometa *wzrusza ramionami*
All my friends are dead.
- Rusalka
ActionMutante wrote:Ignorancja ludzka nie zna granic... A jakbym sie nazwal Martwy Popieluszko![]()
Niektorzy ludzie juz tak maja, ja ich nazywam ograniczonym - oni mnie nazywaja nietolerancyjnym bluznierca.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- OktawiaN :)
- Zimt
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”