Kamienne kregi, drewniane kapliczki...
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
-
- Loc
- OktawiaN :)
- docent
- Elm0
- Loc
- Matix
- ActionMutante
- Rusalka
Pomysl uniwesalizacji tego typu obiektow juz sie pojawil i sprowadzal sie do:
*maly kamienny obiekt - 2000 gram kamienia
*sredni kamienny obiekt - 5000 gram kamienia
*duzy kamienny obiekt - 10000 gram kamienia
itd z drewnem, marmurem i czym tam jeszcze...
Obiekt mozna by bylo nazwac jak sie tam chce i moze to byc kamienny krag, statua Zygurda, fontanna miejska czy co sie tam komu podoba. Od poczatku bylem i jestem za wprowadzeniem takiego typu obiektu, ktory naprawde daje duze pole do popisu dla naszej inwencji.
*maly kamienny obiekt - 2000 gram kamienia
*sredni kamienny obiekt - 5000 gram kamienia
*duzy kamienny obiekt - 10000 gram kamienia
itd z drewnem, marmurem i czym tam jeszcze...
Obiekt mozna by bylo nazwac jak sie tam chce i moze to byc kamienny krag, statua Zygurda, fontanna miejska czy co sie tam komu podoba. Od poczatku bylem i jestem za wprowadzeniem takiego typu obiektu, ktory naprawde daje duze pole do popisu dla naszej inwencji.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- CzerwonyMag
W wersji, którą przedstawił Rusałka jestem za. W wersji Agenta jest pewne ograniczenie - przecież nie wszystkie religie stawiają kamienne kręgi. A tak można będzie postawić i rzeźbę bóstwa, i kamienny krąg, i kapliczkę,i jakieś tam inne różne rzeczy...
Aczkolwiek jednej z moich postaci kamienne kręgi by się baaaardzo spodobały w obojętnie czy w formie"kamienny krąg" czy w formie"średni kamienny obiekt"
A tak w ogóle to witam Was po długiej przerwie nie wchodzenia na forum.
Aczkolwiek jednej z moich postaci kamienne kręgi by się baaaardzo spodobały w obojętnie czy w formie"kamienny krąg" czy w formie"średni kamienny obiekt"

A tak w ogóle to witam Was po długiej przerwie nie wchodzenia na forum.
- Rusalka
No witam witam:)
Jezeli pojawilyby sie 'kamienne obiekty' to sentencja 'kamienny obiekt' byla by mala i w nawiasie, poprzedzona wymyslona przez nas nazwa obiektu. Tak jak w przypadku buynkow (z doswiadczenia wiem, ze nikt tych opisow w nawiasach w zasadzie nie czyta)
Jezeli pojawilyby sie 'kamienne obiekty' to sentencja 'kamienny obiekt' byla by mala i w nawiasie, poprzedzona wymyslona przez nas nazwa obiektu. Tak jak w przypadku buynkow (z doswiadczenia wiem, ze nikt tych opisow w nawiasach w zasadzie nie czyta)
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Marcin24
- Elm0
- docent
- Elm0