Dobra niech wam będzie że to 100% wina tych ludzi na szczycie... nie chce mi się kłócić o takie coś...
Auto - dokładnie.. teraz prawie nikt nie pamięta o dawnej świetności Cechowic
Ekonomia w grze
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Elm0
- Rusalka
Matix wrote:Dziury istnieją w każdym systemie zarówno wśród wspólnot plemiennych jak i wśród wyżej rozwiniętych osad.
Hehe, ja bym polemizowal jesli chodzi o okreslenie wpolnoty plemienne - wyzej rozwiniete osady! patrz: Bojholm - wspanialy przyklad wspolnoty plemiennej. Zwiedzilem postaciami praktycznie caly znany swiat i nie mam watpliwosci co do tego, ze Bojholm jest najwyzej kulturalnie rozwinietym miejscem, choc istnieje zbyt krotko, aby sprowadzic sobie miedz na radia czy takie tam. Mowiac rozwoj biore pod uwage caloksztalt, a nie ilosc gram zelaza w magazynie.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
-
AUTO wrote:System panujący w Cechowicach się nie sprawdził. Natomiast wspólnoty plemienne radzą sobie świetnie.
Ten sam system z niewielkimi modyfikacjami doskonale sie sprawdza w pozostalych miastach należących do społeczności cechowickiej- Porcie Rzemiosł oraz Zatoce Urodzaju. Upadek stolicy ( byłej) ma inne przyczyny i jest prawdopodobnie przejściowy.
- Elm0
- Agent 0007
-
- Agent 0007