Tutaj ujawniamy swoje postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Loc
Jak wyszscy to wszyscy ... Moja postac to: (uwaga)
Loc - straznik w Porcie Rzemiosl.
// To co robi obecnie, to napiszesz jak się te wydarzenia skończą. Zasada 4 dni.
// marol
Loc - straznik w Porcie Rzemiosl.
// To co robi obecnie, to napiszesz jak się te wydarzenia skończą. Zasada 4 dni.
// marol
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.
Pozdrawiam,
GyGy 6471298
- Artur
nudze sie to i ja cos napisze:
C* - jego plany wielkich przestepstw zblizaja sie wielkimi krokami, jeszcze pol roku i osiagnie wiek 30 lat...
O* - tez prawie 30 lat i nadal zwykly robol... jakas nieudana ta postac mi wyszla
P* - weteran kilku bitew, aktualnie leczy sie w sturfickim spa
J* B* - lekko zalamany wieloma przykrymi zdarzeniami szuka zapomnienia, cieszy sie z nowo poznanych przyjaciol...
P* D* - dolanczyl niedawno do ciekawego i przyjemnego miasteczka, ale jego ambicja jest zabijanie ludzi, chociaz wolalby zabijac tych zlych...
I* - podroznik i poszukiwacz przygod, ostatnio coraz czesciej je znajduje, szuka kogos przy kim bedzie mogl czynic ekstremalne dobro (takie przeciwienstwo C*) do tego rozdaje cenne sorowce za bezcen;)
K* - plynie cicha lodzia w poszukiwaniu nowych ziem ...
D* - stawia na nogi osadke na pewnej bogatej wyspie, i idzie mu to w miare niezle;)
C* - kobitka ktora jako jedyna z moich postaci nosi komplet ubrania
L* - nuda... chyba umrze z glodu... trafila w wyjatkowo nudne miejsce i tak sie rozleniwila ze nawet nie chce jej sie pojsc gdzies indziej
H* H* O* - cos tam pracuje, co bedzie robil potem sie zobaczy, chcialby byc podroznikiem lub handlarzem, ale narazie inne postacie zzeraja mi minuty wiec musi poczekac na swoja kolej
C* - jego plany wielkich przestepstw zblizaja sie wielkimi krokami, jeszcze pol roku i osiagnie wiek 30 lat...
O* - tez prawie 30 lat i nadal zwykly robol... jakas nieudana ta postac mi wyszla

P* - weteran kilku bitew, aktualnie leczy sie w sturfickim spa

J* B* - lekko zalamany wieloma przykrymi zdarzeniami szuka zapomnienia, cieszy sie z nowo poznanych przyjaciol...
P* D* - dolanczyl niedawno do ciekawego i przyjemnego miasteczka, ale jego ambicja jest zabijanie ludzi, chociaz wolalby zabijac tych zlych...
I* - podroznik i poszukiwacz przygod, ostatnio coraz czesciej je znajduje, szuka kogos przy kim bedzie mogl czynic ekstremalne dobro (takie przeciwienstwo C*) do tego rozdaje cenne sorowce za bezcen;)
K* - plynie cicha lodzia w poszukiwaniu nowych ziem ...
D* - stawia na nogi osadke na pewnej bogatej wyspie, i idzie mu to w miare niezle;)
C* - kobitka ktora jako jedyna z moich postaci nosi komplet ubrania

L* - nuda... chyba umrze z glodu... trafila w wyjatkowo nudne miejsce i tak sie rozleniwila ze nawet nie chce jej sie pojsc gdzies indziej

H* H* O* - cos tam pracuje, co bedzie robil potem sie zobaczy, chcialby byc podroznikiem lub handlarzem, ale narazie inne postacie zzeraja mi minuty wiec musi poczekac na swoja kolej

- Loc
- Aravat
Witam, nie jestem zbyt aktywny na forum choc staram sie je czytac ale mysle ze wiekszosc z was zna przynajmniej jedna z moich postaci. Mam ich 15 i wiekszosc bardzo aktywnych. Oto one:
A* - szef malej osady zwanej Z.K. Ma duze plany ale problemy surowcowe i mala ilosc mieszkancow troszke mu utrudniaja ich realizacje.
J*W* znany rowniez jako A* - wloczega, zlodziej, bandyta. Dziala samotnie na wyspie *fic. Potrafi zabic bez mrugniecia okiem. Dobrze uzbrojony i sprawnie wladajacy bronia. Choc potrafi byc rowniez mily. Szczegolnie dla biednych. Natomiast zmienia sie w bestie jak widzi kogos bogatszego od siebie. Prawie wszystko co posiada pochodzi z kradziezy.
R* - plywa po morzach i oceanach. Mial duze plany ale po smierci wspoltowarzyszki podrozy stracil z oczu cel. Moze go odnajdzie
A* - rowniez na morzu, z tymze nie sam. Najlepsza moja postac. Ma 8 umiejetnosci mistrzowskich. Z duzymi planami na przyszlosc. Aktualnie zbiera surowce na duzo wiekszy statek niz longboat...
A* - siedzi sobie w B*M* i odpowiada na pytania
A* - zalozyciel jednej z preznie rozwijajacej sie osad na wyspie *fic, wladze przekazal mlodszym. Choc czasami tez sie udziela ale raczej mu sie nie chce
S* - ma swoj biznes na starej wyspie i duze plany ekspansji
J*K* - Chyba w koncu odnalazl cel zycia, ma zamiar poplywac z przyjaciolmi
X* - drwal z zawodu. Siedzi w lesie i rabie drzewo, mimo ze dziewczyna ;P
A* - znalazl sie na nie znanej sobie wyspie otoczony przez stada zwierzat.
A* - nosi drewno z miasta do miasta
L* - posiedzial troche w lesie, gdzie ubil troche zwierzatek, uzbroil sie a teraz idzie walczyc ze zlem
A* - raczej zly, buduje sobie dobra bron, ktora chce wyprobowac w niecnych celach choc to na razie tylko plany...
J* - jeszcze nie znalazla celu w zyciu, choc mocno sie stara
L* - nowa postac na dorobku
Ciekaw jestem czy po takim skromnym opisie ktos moze rozpozna ktoras z moich postaci
Pozdrawiam
Ps. mam nadzieje ze nie podalem zbyt wielu szczegolow...
Edit. Do postu Auto ponizej:
Hmm...Ale znasz statek, na ktorym plywa jedna z moich postaci. W koncu oddales na niego swoj glos
A* - szef malej osady zwanej Z.K. Ma duze plany ale problemy surowcowe i mala ilosc mieszkancow troszke mu utrudniaja ich realizacje.
J*W* znany rowniez jako A* - wloczega, zlodziej, bandyta. Dziala samotnie na wyspie *fic. Potrafi zabic bez mrugniecia okiem. Dobrze uzbrojony i sprawnie wladajacy bronia. Choc potrafi byc rowniez mily. Szczegolnie dla biednych. Natomiast zmienia sie w bestie jak widzi kogos bogatszego od siebie. Prawie wszystko co posiada pochodzi z kradziezy.
R* - plywa po morzach i oceanach. Mial duze plany ale po smierci wspoltowarzyszki podrozy stracil z oczu cel. Moze go odnajdzie
A* - rowniez na morzu, z tymze nie sam. Najlepsza moja postac. Ma 8 umiejetnosci mistrzowskich. Z duzymi planami na przyszlosc. Aktualnie zbiera surowce na duzo wiekszy statek niz longboat...
A* - siedzi sobie w B*M* i odpowiada na pytania

A* - zalozyciel jednej z preznie rozwijajacej sie osad na wyspie *fic, wladze przekazal mlodszym. Choc czasami tez sie udziela ale raczej mu sie nie chce

S* - ma swoj biznes na starej wyspie i duze plany ekspansji
J*K* - Chyba w koncu odnalazl cel zycia, ma zamiar poplywac z przyjaciolmi
X* - drwal z zawodu. Siedzi w lesie i rabie drzewo, mimo ze dziewczyna ;P
A* - znalazl sie na nie znanej sobie wyspie otoczony przez stada zwierzat.
A* - nosi drewno z miasta do miasta
L* - posiedzial troche w lesie, gdzie ubil troche zwierzatek, uzbroil sie a teraz idzie walczyc ze zlem
A* - raczej zly, buduje sobie dobra bron, ktora chce wyprobowac w niecnych celach choc to na razie tylko plany...
J* - jeszcze nie znalazla celu w zyciu, choc mocno sie stara
L* - nowa postac na dorobku
Ciekaw jestem czy po takim skromnym opisie ktos moze rozpozna ktoras z moich postaci

Pozdrawiam
Ps. mam nadzieje ze nie podalem zbyt wielu szczegolow...
Edit. Do postu Auto ponizej:
Hmm...Ale znasz statek, na ktorym plywa jedna z moich postaci. W koncu oddales na niego swoj glos

Last edited by Aravat on Thu Aug 10, 2006 11:22 pm, edited 1 time in total.
Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....
- CzerwonyMag
- Elm0
- Agent 0007
- OktawiaN :)
- Sztywna
- Sztywna
- Aravat
- Sztywna
Aravat wrote:Sztywna wrote:A* - siedzi sobie w B*M* i odpowiada na pytania
Chyba poznaję
No, choc jedna sie na mnie poznala
pozdrawiam
Teraz zadajmy sobie pytanie, czy Ty którąkolwiek z moich postaci poznajesz... (a powinieneś

- Aravat
- Sztywna