Nagla smierc
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Bo niewydaje mi się żeby wcześniej głodowała, jezeli postać miał w wielkim mieście z zapasem żywności, a jeżeli w końcu zaczął głodować to przez kilka dni niepowinien umrzeć.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- marol
A mi się nie wydaje (tak, tak, "nie wydaje" piszemy osobno!), że wiesz co czytasz i piszesz. Ale dam ci jeszcze jedną szansę.Sasza wrote:Bo niewydaje mi się żeby wcześniej głodowała, jezeli postać miał w wielkim mieście z zapasem żywności, a jeżeli w końcu zaczął głodować to przez kilka dni niepowinien umrzeć.
Już rozumiesz? Nie? To mała wskazówkamarol wrote:Twoja postać od 1602 dnia nie miała nic w ustach. Dodatkowo pewnie doszedł jakiś "niezaleczony" głód i oto efekt.
Jeszcze nie?marol wrote:Twoja postać od 1602 dnia nie miała nic w ustach. Dodatkowo pewnie doszedł jakiś "niezaleczony" głód i oto efekt.
Jeśli nadal masz problemy, to daj znać.marol wrote:Twoja postać od 1602 dnia nie miała nic w ustach. Dodatkowo pewnie doszedł jakiś "niezaleczony" głód i oto efekt.
Rozumiem też, iż uważasz, że jacyś spiskowcy u szczytu władzy wymazali z logów postaci Rusałki codzienne linie o jedzeniu ziemniaczków i zastąpili je liniami o głodowaniu... No cóż, zapewne masz rację.
- Loc
- Elm0
- marol
- PRUT
marol wrote:A mi się nie wydaje (tak, tak, "nie wydaje" piszemy osobno!), że wiesz co czytasz i piszesz. Ale dam ci jeszcze jedną szansę.Sasza wrote:Bo niewydaje mi się żeby wcześniej głodowała, jezeli postać miał w wielkim mieście z zapasem żywności, a jeżeli w końcu zaczął głodować to przez kilka dni niepowinien umrzeć.Już rozumiesz? Nie? To mała wskazówkamarol wrote:Twoja postać od 1602 dnia nie miała nic w ustach. Dodatkowo pewnie doszedł jakiś "niezaleczony" głód i oto efekt.Jeszcze nie?marol wrote:Twoja postać od 1602 dnia nie miała nic w ustach. Dodatkowo pewnie doszedł jakiś "niezaleczony" głód i oto efekt.Jeśli nadal masz problemy, to daj znać.marol wrote:Twoja postać od 1602 dnia nie miała nic w ustach. Dodatkowo pewnie doszedł jakiś "niezaleczony" głód i oto efekt.
Rozumiem też, iż uważasz, że jacyś spiskowcy u szczytu władzy wymazali z logów postaci Rusałki codzienne linie o jedzeniu ziemniaczków i zastąpili je liniami o głodowaniu... No cóż, zapewne masz rację.
Daj spokój! Nie nabijaj się. Nie prościej wytłumaczyć jeszcze raz od poczatku - opisowo? Cierpliwość to ponoć wielka cnota.
- marol
- Rusalka
Dobra dobra moze masz jednak racje Marol, nie robcie wielkiej afery o nic, po prostu bylem w ciezkim szoku, bylem przekonany, ze tego samego dnia podnioslem jedzenie...
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Mordred799
-
A więc niechce się wtrącać, ani to kłocić tym bardziej z szefem, ale wychodze zaś na głupka.
(czytać na dole ze zrozumieniem)
A więc, spoko. Chodziło mi o to, że to była jedynie Twoja hipoteza, zresztą moja też. Howgh
(czytać na dole ze zrozumieniem)
marol wrote:Twoja postać od 1602 dnia nie miała nic w ustach. Dodatkowo pewnie doszedł jakiś "niezaleczony" głód i oto efekt.
Sasza wrote:Bo nie
wydaje mi się żeby wcześniej głodowała, jezeli postać miał w wielkim mieście z zapasem żywności, a jeżeli w końcu zaczął głodować to przez kilka dni niepowinien umrzeć.
A więc, spoko. Chodziło mi o to, że to była jedynie Twoja hipoteza, zresztą moja też. Howgh
- marol
- ActionMutante
-
Nagłej.... To mi przypomina ten topic, gdzie jest i bombie atomowej..
A choroby w ogóle to na polskiej strefie bedą?
A choroby w ogóle to na polskiej strefie bedą?
- Elm0
- Loc