Jak on/ona mnie wkurza...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Agent 0007
A mnie wkurzyła ostatnio Lorelei. Naiwna idiotka. Ale trzeba przyznac swietnie odegrana.
EDIT: Proszę nie naruszać NZ w tym wątku. Można komentowac poszczególne postaci - ale na pewno nie ich aktualne czy typowe działania. /WojD/
Edit: Eye, sir! Tak jest!
EDIT: Proszę nie naruszać NZ w tym wątku. Można komentowac poszczególne postaci - ale na pewno nie ich aktualne czy typowe działania. /WojD/
Edit: Eye, sir! Tak jest!
Last edited by Agent 0007 on Tue May 02, 2006 9:05 pm, edited 1 time in total.
- Fiona
- Gulczak
Chyba moge wyróżnić tylko jedną postać:
<b>Gumisiek</b> z wyspy Fic. To dopiero typek, grozi, szaleje, a mówi gorzej od zakneblowanej krowy
Ta postać zdenerwuje sie szybciej, niż zdążysz powiedzieć "Gumisiek z wyspy Fic". Ale ma jeden plus, jedna z moich moja postaci nieźle na nim poćwiczyła umiejętności prześmiewcze
Krzyśku, wróć! Jesteś w zestawieniu z nim aniołem 
<b>Gumisiek</b> z wyspy Fic. To dopiero typek, grozi, szaleje, a mówi gorzej od zakneblowanej krowy

-
- Agent 0007
-
<b>Shiria</b> - z takim chamstwem i bezczelnością, żadna z moich postaci się wcześniej nie spotkała
<b>Radek</b> - ciągle się kręci, ale odzywa się raz na rok, ostatnio coś nie poszło po jego myśli
<b>Nadine</b> - za lekceważenie ludzi i brak szacunku dla ich pomocy
<b>Camurien</b> - za to, że zwierzęta są dla niej ważniejsze niż ludzie
<b>Joneleth</b> - bardzo znacząca postać, ale ostatnio denerwuje swoją arogancją i chamskimi odzywkami (nie potępiam pomysłu na postać bo jest dobrze odegrana tylko samą postać, która po prostu nie jest lubiana przez pewną moją postać).
<b>Radek</b> - ciągle się kręci, ale odzywa się raz na rok, ostatnio coś nie poszło po jego myśli

<b>Nadine</b> - za lekceważenie ludzi i brak szacunku dla ich pomocy
<b>Camurien</b> - za to, że zwierzęta są dla niej ważniejsze niż ludzie
<b>Joneleth</b> - bardzo znacząca postać, ale ostatnio denerwuje swoją arogancją i chamskimi odzywkami (nie potępiam pomysłu na postać bo jest dobrze odegrana tylko samą postać, która po prostu nie jest lubiana przez pewną moją postać).
-
-
AUTO wrote:<b>Bubu</b> - ponaddwudziestoletnie dziecko nie umiejące mówić, strasznie wnerwia moją postać.
Gdyby gracz prowadzacy BuBu mogl to by pewnie zrobil/a czteroletnie dziecko. Mechaniki nie przeskoczysz. Obserwuje ta postac i jestem zachwycony, jesli wszyscy potrafili by tak grac to mozna implementowac rodziny chocby jutro

-
Milo wrote:AUTO wrote:<b>Bubu</b> - ponaddwudziestoletnie dziecko nie umiejące mówić, strasznie wnerwia moją postać.
Gdyby gracz prowadzacy BuBu mogl to by pewnie zrobil/a czteroletnie dziecko. Mechaniki nie przeskoczysz. Obserwuje ta postac i jestem zachwycony, jesli wszyscy potrafili by tak grac to mozna implementowac rodziny chocby jutroA ze dzieci sa trudne do wytrzymania... Zycie
Ale to dziecko wnerwia moją postać (do zagrania postaci nie mam zastrzeżeń).
- CzerwonyMag
- Snake
-
- Snake