Interesujace postacie kobiece w cantr - glosowanie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Cantryjczyk
Nie szukam, tylko widze. Sam podliczylem ale tylko dla najwyzej punktowanych postaci. Na reszte nie mialem czasu ani ochoty wiec z tym zwlekalem. Skoro ktos mnie wyreczyl to ogromne brawa. Ale nie znaczy to, ze nie wolno mi pomoc i wskazac pomylki. Bo to zwykla pomylka, nikt chyba nie posadza Gnoma o celowe falszowanie wynikow, prawda? Wiec o co ten szum? Pomylki sie zdazaja i najlepiej je poprawiac.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
- Agent 0007
Wygrała prawidłowa postać kobieca...
Dziwi wysoka ppozycja Diary, która miala znaczny wplyw na wydarzenia w grze, ale... ankieta mowi o postaciach najlepiej odegranych... a Diara byla bardzo bardzo slabiutko odegrana. Pod wzgledem rp bardzo slabo. A moja postac miala z nia bliski kontakt. Nawet nie odegrano beznamietnosci tej postaci... po prostu byla i dzialala... i tylko tyle :/
Dziwi wysoka ppozycja Diary, która miala znaczny wplyw na wydarzenia w grze, ale... ankieta mowi o postaciach najlepiej odegranych... a Diara byla bardzo bardzo slabiutko odegrana. Pod wzgledem rp bardzo slabo. A moja postac miala z nia bliski kontakt. Nawet nie odegrano beznamietnosci tej postaci... po prostu byla i dzialala... i tylko tyle :/
- Raist
Agent 0007 wrote:Wygrała prawidłowa postać kobieca...
Dlaczego uwazasz, ze wszyscy maja takie zdanie jak Ty? Ankieta sugeruje co innego ... ktos ja spreparowal ?;)
Wariat...
- WojD
Agent 0007 wrote:Dziwi wysoka ppozycja Diary, która miala znaczny wplyw na wydarzenia w grze, ale... ankieta mowi o postaciach najlepiej odegranych... a Diara byla bardzo bardzo slabiutko odegrana. Pod wzgledem rp bardzo slabo. A moja postac miala z nia bliski kontakt. Nawet nie odegrano beznamietnosci tej postaci... po prostu byla i dzialala... i tylko tyle :/
Ankieta dotyczyła INTERESUJĄCYCH postaci. Gracze od Tanalsty, Diary, Bjoty czy Djenee być może nie zawsze dają popisy super odgrywania - na pewno jednak potrafią budować wokół tych postaci interesujące wydarzenia. Diara - okrutna bandytka, która wymordowała pół wyspy a drugie pół zmobilizowała do działania. Bjota - z nudnej i głupiej zarządzającej lokacją stała się obiecującym politykiem, dowódcą i kupcem. Tanalasta buduje miasto szklanych domów

Albo mi się zdaje, albo Vlori powinna mieć jeszcze 2 punkty, bo jej imię powtarza się na końcu listy.
==============
- Agent 0007
A czy ja pisze, ze to nie sa moje subiektywne odczucia tylko staram sie byc obiektywny? Nie, nie staram sie. Po prostu komentuje wynik ankiety tak jak ja go widze. Czesc z wymienionych postaci znam, o prawie wszystkich slyszalem w grze. Wiekszosc z nich jest rzeczywiscie interesujacych, ale ja w Cantr cenie głownie RP, a na mechanice na przyklad sie w ogole nie znam, no moze prawie w ogole... i daltego wlasnie taki komentarz do ankiety.
I ktoz to sie na mnie uparl... klika jakas... Raist i Wojd...
pewnie powstala niedawno 
I ktoz to sie na mnie uparl... klika jakas... Raist i Wojd...

- Raist
- Gulczak
Raist wrote:Agent 0007 wrote:I ktoz to sie na mnie uparl... klika jakas... Raist i Wojd...pewnie powstala niedawno
No. A w moim kapowniku jestes podkreslony czerwonym mazakiem
I ja miałem za zadanie przeniknąć do zwykłych użytkowników i donosić na ciebie jakieś kompromitujące materiały Agencie... Ops, wygadałem się. Ale przmienie to w żart, może tak sie nie domyślą co jest prawdą...

Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
- Agent 0007
- Gnom
- Gnom
Vlori dostała 2 dodatkowe punkty,
Djeenee 5 dodatkowych punktów.
Tu macie linka jeśliby Wam się szukać nie chciało na poprzedniej stronie
:
http://www.cantr.net/forum/viewtopic.ph ... 120#184120
In vitro - dzięki za róże. Są piękne.
Djeenee 5 dodatkowych punktów.
Tu macie linka jeśliby Wam się szukać nie chciało na poprzedniej stronie

http://www.cantr.net/forum/viewtopic.ph ... 120#184120