Vlotryan nie jest pepkiem swiata
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Yogi
- Matix
Gulczak wrote:Artur wrote:Yogi wrote:Ale pomyślcie. Większość osad w przyszłości będzie wyglądało jak Vlotryan. A jak wtedy będzie wyglądał sam Vlotryan?
niezupelnie, np. jak juz bede mial wlasna osade to nie dopuszcze do jej przeludnienia, i zeby zostac jej osadnikiem trzeba bedzie wypelnic szereg trudnych misjia co do Vlotryan to powiem ze to swietne miejsce jak przystana na moja oferte handlowa, bo narazie to ucieklem stamtad moja nowonarodzona postacia...
Nawet nie wiesz jak trudno jest zdobyć jakiegoś obywatela... Jedna z moich postaci zaczynała budowe osady od początku, a obywateli do dziś nie ma za dużo. Nie mówiąc o potrzebnych surowcach... Dlatego może być tak, że w już rozwiniętej osadzie będziesz postrzegany jako 100 letni świr, który wysyła ludzi na samobójcze misje![]()
Dokładnie. Przez jedno z bardzo ważnych miejsc w którym moja postać próbuje zwerbować kogoś przwija się cały czas ich ogromna ilość, a jak na razie udało się zwerbować tylko trzy...
A właśnie. Ciekawe ile żyją cantryjczycy
Ile tylko mogą

http://www.matix.salon24.pl
- PRUT
Snake wrote:Vlotryan - co się z nim stanie gdy przestaną grać stare postacie?

To juz się stało, i ciagle sie dzieje. Wiekszość "starych" sławnych postac przeminęła, podobnie jak przeminęli pewni starzy gracze (warto wspomnieć, że we w nowym Vlotryan panuje już 3 monarcha). Ale tym moim zdaniem, jest cały urok tego miasta - nowe postacie przejmują pałeczkę i przekazują tradycje dalej nastepnym pokoleniom.
- Snake
-
Vlotryan nie jest takie zle. Trzeba je tylko poznac... Jest na tyle duze, skomplikowane ze jest juz prawdziwym miastem. Jak pierwszy raz dotarla tam moja postac ( a byla to moja pierwsza postac i druga lokacja jaka odwiedziala) to po dwoch dniach uciekla do lasu
Ale kilka lat, zaprzyjaznianie sie z kupcami... odwiedziny... obywatelstwo... Trzeba byc cierpliwym i okazuje sie ze Vlotryan jest bardzo ciekawe.

- Stary_i_glupi
- Yogi
- domeq