Zadam wyjasnien
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Agent 0007
Zadam wyjasnien
No to mnhie dotknelo do glebi...
Dlaczego skasowano moj post w topicu znanym i lubianym, a zostawiono inne, równie, lub bardziej humorystyczne posty komentujace cala sytuacje
A oto odpowiedz
1. Rajst mnie nie lubi.
2 Rajst mnie nie lubi
3. Rajst ma do mnie wiecznie pretensje i szuka dziury w calym
4. Rajst absolutnie nie nadaje sie do moderowania forum, zwlaszcza tak trudnego jak cantryjskie
5. Rajst zaognil sytuacje przynamniej dla mnie usuwajac moj post i mnie wkurzajac do granic, bo najzabawniejsze, ze ten post byl czysto neutralny, nie obrazac nikogo, nie bawil sie w domysly, ani nic podobnego.
6. Rajst mnie nie lubi i najzabwaniejsze, ze nie dostalem nawet pm z prosba o zachowanie spokoju i wyjasnieniami.
7 Ja nie lubie rajsta... a teraz jeszcze bardziej go nie lubie i daltego tak gwaltownie reaguje.
7. Ja nie lubie Rajsta i dlatego tak gwaltownie reaguje.
A ankieta przy okazji, bo jestem zlosliwy.
Dlaczego skasowano moj post w topicu znanym i lubianym, a zostawiono inne, równie, lub bardziej humorystyczne posty komentujace cala sytuacje
A oto odpowiedz
1. Rajst mnie nie lubi.
2 Rajst mnie nie lubi
3. Rajst ma do mnie wiecznie pretensje i szuka dziury w calym
4. Rajst absolutnie nie nadaje sie do moderowania forum, zwlaszcza tak trudnego jak cantryjskie
5. Rajst zaognil sytuacje przynamniej dla mnie usuwajac moj post i mnie wkurzajac do granic, bo najzabawniejsze, ze ten post byl czysto neutralny, nie obrazac nikogo, nie bawil sie w domysly, ani nic podobnego.
6. Rajst mnie nie lubi i najzabwaniejsze, ze nie dostalem nawet pm z prosba o zachowanie spokoju i wyjasnieniami.
7 Ja nie lubie rajsta... a teraz jeszcze bardziej go nie lubie i daltego tak gwaltownie reaguje.
7. Ja nie lubie Rajsta i dlatego tak gwaltownie reaguje.
A ankieta przy okazji, bo jestem zlosliwy.
Last edited by Agent 0007 on Tue Jun 27, 2006 4:17 pm, edited 1 time in total.
- in vitro...
- PRUT
Re: Zadam wyjasnien
Agent 0007 wrote:7. Ja nie lubie Rajsta i dlatego tak gwałtownie reaguje.
Powinno być nr 8
- Gulczak
Re: Zadam wyjasnien
Może takie kłótnie to nie na forum? Tak się składa że niedawno przypadkowo
otworzyłem : Zasady na forum, KeVesa i tam wyraźnie pisało, że nie należy się kłócić. Dość tego, nie mam zamiaru się więcej wtrącać w czyjeść kłótnie bo potem to sie obróci przeciw mnie.
P.S. Mój post o zakupie kisielu na allegro też wywalono i sie z tego ciesze, bo to znaczy, że mamy szybkie i solidne Grupy Anty Offtopowe
P.S. Mój post o zakupie kisielu na allegro też wywalono i sie z tego ciesze, bo to znaczy, że mamy szybkie i solidne Grupy Anty Offtopowe
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
- Agent 0007
- Yossarian
- in vitro...
- Raist
- dstankiewicz
- Gulczak
Ja głosowałem, że Raist jest dobrym moderatorem. Nic do niego nie mam, a to że usunął też mój post przemawia tylko za nim. Teraz apeluje do wszystkich, czy chcemy moderatora, który będzie pobłażliwy i godził się na wszystko czego chcą normalni użytkownicy forum, czy chcemy moderatora konsekwentnego, który będzie inteligentie i rozważnie podejmował decyzje. A co najważniejsze zgodnie z zasadami. Miał prawo, a wręcz obowiązek pousuwać te offtopy i za tak szybkie zareagowanie należą mu sie tylko pochwały, a nie jeszcze pretensje macie! Widze Agencie, że szczególnym sentymentem dażyłeś tamtego posta.... i niedobrze. Post to tylko tekst, a że nie był na temat to efekty są takie jak widzimy.
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
- Scorup
- Agent 0007
Przeginam... odwracam uwage od tematu, ktory ostatnio nieźle namieszał, a w którym się te posty wykasowane pojawiły
No dobrze... Rajst juz mi kiedys podpadł, a teraz najpierw wykasował tylko moj post, a gdy zareagowałem wykasował pewnie wszystkie - nie jestem tego pewien, bo nie sprawdzałem - tak wiec mnie spotkala przykrosc wykasowania posta i z powodow mi nieznanych tylko mnie.
A Rajst niech sobie bedzie moderatorem... ja go i tak nie lubie
PS... Choc mam dla niego jednego ogromnego plusa za poczucie humoru...
No dobrze... Rajst juz mi kiedys podpadł, a teraz najpierw wykasował tylko moj post, a gdy zareagowałem wykasował pewnie wszystkie - nie jestem tego pewien, bo nie sprawdzałem - tak wiec mnie spotkala przykrosc wykasowania posta i z powodow mi nieznanych tylko mnie.
A Rajst niech sobie bedzie moderatorem... ja go i tak nie lubie
PS... Choc mam dla niego jednego ogromnego plusa za poczucie humoru...
- Snake
-
nemo49
- KVZ
- Players Dept. Member
Jak już to temat został zamknięty, a nie wykasowany. A Raist jakim moderatorem jest, takim jest, ale Agent napewno nie był by lepszy... Więc nie rozumię skąd to zbulwersowanie. Jak każdy w załodze w departamentach CD i PD wykonuje swoją niewdzięczną pracę.
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

https://x.com/MindKiLLERx2088

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”