marol wrote:Mylisz się, wszystkie wasze wiadomości były zbadane i miały znaczenie. Ale to nie znaczy, że można nam wszystko wmówić.
marol. Powiem wprost i na tym zakończę swój udział w dyskusji...
Nie łamałem zasad w żaden świadomy sposób. Po głębokiej analizie swoich własnych czynów doszedłem do wniosku, że w nieświadomy też nie. Jedyne naruszenie (sam je naprawiłem, więc niezbyt poważne) jest związane z drugą postacią.
Jestem zmęczony, nawet bardzo... I tracę wiarę w sprawiedliwość.
Nie umiem niestety sprawić byści emogli wejść do mojej głowy i ocenić czy działałem z pobudek OOC czy RP. Wy niestety tu wejść też nie umiecie.
Nigdy w życiu nie zostałem ukarany za coś, czego nie zrobiłem. I teraz też nie będę. Jeśli nie uda mi się Was (GAB/PD) przekonać, że nie działałem z pobudek OOC to z gry się po prostu wycofam. I to nie szantaż - to po prostu stwierdzenie faktu. To jest coś czego tolerować nie mogę i tyle. Psychicznie bym się z tym źle czuł.
I nie obawiajcie się userzy, nie będzie żadnej afery na forum. Żadnej. Od chwili obecnej aż do "uniewinnienia" kończę z wypowiadaniem się na forum. Jeśli "uniewinnienia" nie będzie, to jest to mój pożegnalny post.
I wiesz co marol? Jest mi po prostu, ludzko przykro...