pytania nowego

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Laura_

Postby Laura_ » Wed Jun 21, 2006 6:50 am

moja postac w angielskiej strefie raz kichnela, i bylo to niezalezne od niej, po prostu pojawil sie komunikat : you sneeze. nie pociagnelo to za soba zadnych konsekwencji :-)

Postby Gender » Wed Jun 21, 2006 7:58 am

A wytarlas grzecznie noska? :)
*zrywa lisc lopianu i niezrecznie probuje wytrzec nos*

Mozna z tego projekt zrobic ;)
Laura_

Postby Laura_ » Wed Jun 21, 2006 8:21 am

pod warunkiem, ze w okolicy rosnie lopian :-) nacia marchwi wyciera sie duzo gorzej, niestety, duzo..niezreczniej? ;-)
WojD

Postby WojD » Wed Jun 21, 2006 8:33 am

Laura_ wrote:moja postac w angielskiej strefie raz kichnela, i bylo to niezalezne od niej, po prostu pojawil sie komunikat : you sneeze. nie pociagnelo to za soba zadnych konsekwencji :-)

Biedna :( Niestety Twoja postać jest chora na jedyną jak dotąd cantryjską chorobę. Kazde kichnięcie pociąga za sobą wzrost zmęczenia. Nie jest to groźna choroba, co więcej jest podobno uleczalna... Niestety Twoja postać kichając zaraża innych. Przykra sprawa...
==============
ushol

Postby ushol » Wed Jun 21, 2006 8:38 am

Moja jedna angielska także kichala... Teraz ma 27% obrażeń... nie wiem od czego... chwilę do niej nie zaglądałem i nie zauważyłem, aby ktoś lub coś ją atakowało... oczywiście nie twierdzę, żę to choroba, bo jeśli mówicie, że to nie groźne to spoko...
Image
Image
Federacja RP
Laura_

Postby Laura_ » Wed Jun 21, 2006 9:29 am

no to roznosze teraz "zaraze" po calej wyspie :-)

Postby Gender » Wed Jun 21, 2006 10:00 am

BEHOLLLD! AHTUNG! NADCHODZI!

Cantryjska Hiszpanka! :)

PS. Moze PD w taki sposob testuje dzialanie chorob? Na poczatek puscili grype a za niedlugo bedzie placz i krew i popioly...
WojD

Postby WojD » Wed Jun 21, 2006 12:02 pm

Jeśli już - to ProgD ;)

sneeze jest bardzo starą chorobą w Cantr i na razie chyba jedyną.
==============
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Wed Jun 21, 2006 12:02 pm

WojD wrote:
Laura_ wrote:moja postac w angielskiej strefie raz kichnela, i bylo to niezalezne od niej, po prostu pojawil sie komunikat : you sneeze. nie pociagnelo to za soba zadnych konsekwencji :-)

Biedna :( Niestety Twoja postać jest chora na jedyną jak dotąd cantryjską chorobę. Kazde kichnięcie pociąga za sobą wzrost zmęczenia. Nie jest to groźna choroba, co więcej jest podobno uleczalna... Niestety Twoja postać kichając zaraża innych. Przykra sprawa...

No wlasnie o to mi chodzilo!Ale ja czytalem jedynie w wiki o tym ni nawet myslalem ze tzw. joke.
Szkoda ze niezabiera zycia powolutku.Przyplynol by taki angol na Davloshimos lub Vlotyran i po roku lub dwoch 1/4 populacji mielibysmy w plecy zwlaszcza teraz gdy tak wiele postaci spi :twisted:

Postby Gender » Wed Jun 21, 2006 12:57 pm

WojD wrote:Jeśli już - to ProgD ;)

A, fakt. :) Zawsze mi sie myla...
Maestro

Postby Maestro » Sun Jul 23, 2006 7:55 pm

Jako żem nowy, podepnę się do tematu i zadam pytanie. Mianowicie... Czy kowal, tudzież łucznik ma możliwość oznaczenia przedmiotów wyrobionych przez siebie? Czy jest jakiś sposób wyrobienia 'swojego znaku firmowego'? (nie pytam jaki to sposób, tylko stricte - czy jest). No i jeszcze jedno... Czy w zależności od umiejętności związanych z tworzeniem broni, produkty wychodzące z naszych rąk mają określoną jakość? Innymi słowy - czy im lepszy kowal, tym lepsza broń? Pytam, bo wtedy sens miałaby rywalizacja wewnątrzcechowa, etc. - chodziłoby się do określonego kowala, bo ma wyrobioną renomę, bo robi najlepszą broń, etc.
marshall

Postby marshall » Sun Jul 23, 2006 8:05 pm

O ile mi wiadomo to niestety na wszystkie te pytania jest taka sama odpowiedz: Nie
\m/,
Forien

Postby Forien » Sun Jul 23, 2006 8:28 pm

a szkoda xD
Image
"Opinia publiczna powinna być zaalarmowana swoim nieistnieniem." (Lec)
Maestro

Postby Maestro » Sun Jul 23, 2006 8:52 pm

Czy powinienem w takim razie zgłosić to w sugestiach, czy też te kwestie były już omawiane wcześniej? Myślę, że zdecydowanie urozmaiciłyby grę...
Snake

Postby Snake » Sun Jul 23, 2006 9:03 pm

już było zgłaszane z tego co czytałem... :wink:
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)

Return to “Ogólna pomoc”