W poprzednim tygodniu miałem problemy z kompem, a że był na gwarancji to oddałem go do serwisu zamiast z nim walczyć... Tam ludzie strasznie się ślimaczą i dlatego by nie gryzły mnie wyrzuty sumienia, że zawiodłem Cantryjczyków skorzystałem z kompa kolegi. W trakcie "usprawiedliwiana swojej nieobecności" (rzecz jasna zgodnie z klimatem i wszelkimi zasadami cantr) zareklamowałem grę kumplowi... Został momentalnie nią oczarowany i zasypał mnie mnóstwem pytań na temat Cantr... a takie pytania to już sukces reklamy. I wszystko było by w porządku gdyby nie to, że nie może się zarejestrować i to chyba z mojej winy.
Mam pytanie czy da się odkręcić jakoś tę sytuację? Oraz czy mógł bym udowodnić w jakiś sposób, że z tamtego ip korzystałem tylko ten jedyny raz? proszę o szybką odpowiedź.. Pozdro
Ps. W kompie padł tylko zasilacz i obecnie pisze już od siebie.
Nieporozumienie ?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
- Artur
Re: Nieporozumienie ?
a ile razy probowal? mi tez za pierwszym razem sie nie udalo, jak sprobuje ze 3 razy sie zarejestrowac i poczeka z 3 dni, i dalej nie bedzie sie dalo, to dopiero wtedy trzeba zaczac pisac jakies maile do osob zajmujacych sie tymi sprawami, a adres mailowy zaraz pewnie napisze ktos kto go zna;)
- Snake
- in vitro...
-
- Zimt
-