Studia: stypendia, sesja...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Artur
- Lorelei
- Artur
Lorelei wrote:Artur wrote: ale kto by sie tam przejmowal jakimis egzaminami, poprawi sie kiedys
ten kto stara sie o stypendium
- Lorelei
- ushol
Artur wrote:u mnie sesja, i siedze co najmniej 5h dziennie na cantr i forumi kurde nie zalicze co najmniej 3 egzaminow, ale kto by sie tam przejmowal jakimis egzaminami, poprawi sie kiedys
mam to samo.. :/
nie jestem z siebie zadowolony, ale cóż... najgorsze, że zawsze najfajniejsze rzeczy zaczynają się dziać gdy trzeba się uczyć...
-
Regis
A ja mam juz z glowy semestr bez egzaminow, bo w kolokwiach wszystko zaliczylem, ale szlag mnie trafil, bo chcialem sie zalapac na stypendium od 4.0, a moja srednia wyniesie dokladnie... 3.985 = ~3.99 :\ Mozna sie pociac
Jak sobie teraz pomysle o tym, ze do 3.5 z analizy 1 (co juz by mi dalo srednia > 4) zabraklo mi 1 pkt (na 40), do 4 z algebry 1 zabraklo mi 1 pkt (na 40), do 3.5 z Teorii Obwododow zabraklo mi 2 pkt (na 50), czy na przyklad do 4 z Matematyki dyskretnej zabraklo mi 2 pkt (na 40), a kobieta z fizyki mi obciela 3/4 pkt za zadanie, bo gdzies dwie linie przed koncem zgubilem minusa, a te punkty dalyby mi 4.5 a nie 4 z fizyki, co tez by mnie niebywale urzadzalo...
I nie pomoglo 5.5 z jezykow programowania na przyklad - swoja droga to lekka paranoja - na informatyce jezyki programowania sa za 2 punkty, a matematyka i fizyka za 8-9 :\
No ale coz - trudno sie mowi. Za rok bedzie lepiej
A teraz - WAKACJE!
Jak sobie teraz pomysle o tym, ze do 3.5 z analizy 1 (co juz by mi dalo srednia > 4) zabraklo mi 1 pkt (na 40), do 4 z algebry 1 zabraklo mi 1 pkt (na 40), do 3.5 z Teorii Obwododow zabraklo mi 2 pkt (na 50), czy na przyklad do 4 z Matematyki dyskretnej zabraklo mi 2 pkt (na 40), a kobieta z fizyki mi obciela 3/4 pkt za zadanie, bo gdzies dwie linie przed koncem zgubilem minusa, a te punkty dalyby mi 4.5 a nie 4 z fizyki, co tez by mnie niebywale urzadzalo...
I nie pomoglo 5.5 z jezykow programowania na przyklad - swoja droga to lekka paranoja - na informatyce jezyki programowania sa za 2 punkty, a matematyka i fizyka za 8-9 :\
No ale coz - trudno sie mowi. Za rok bedzie lepiej
A teraz - WAKACJE!
- Artur
szczesciarz, a ja mam jutro egzamin z analizy
a najlepsze jest to ze ja tego wogle nie umiem, nie bylem na zadnym wykladzie, na prawie zadnych cwiczeniach przez caly rok, a nasza analizujaca:) puscila wszystkich do egzaminu zeby sie wykazali
mam dokladnie 18h bez snu zeby sie nauczyc calej analizy matematycznej, i zgadnijcie co robie... siedze na cantr:) musze wreszcie zebrac sily i sie pouczyc, w takich chwilach to zaluje ze nie jestem cpunem tylko pijakiem, wzialbym pronto i na jutro umial bym analize, PEE i Matme Dyskretna, z ktorych mam egz. pojutrze i po pojutrze 
- Gulczak
Artur wrote:szczesciarz, a ja mam jutro egzamin z analizya najlepsze jest to ze ja tego wogle nie umiem, nie bylem na zadnym wykladzie, na prawie zadnych cwiczeniach przez caly rok, a nasza analizujaca:) puscila wszystkich do egzaminu zeby sie wykazali
mam dokladnie 18h bez snu zeby sie nauczyc calej analizy matematycznej, i zgadnijcie co robie... siedze na cantr:) musze wreszcie zebrac sily i sie pouczyc, w takich chwilach to zaluje ze nie jestem cpunem tylko pijakiem, wzialbym pronto i na jutro umial bym analize, PEE i Matme Dyskretna, z ktorych mam egz. pojutrze i po pojutrze
Spróbuj taką strategią... Wmów sobie, że potrafisz się nauczyć tylko jak jesteś odprężony, a co cie relaksuje? Cantr!! To jest klucz do wszystkich egzaminów. A kogo obchodzi analiza matematyczna? Co ty, matematykiem jesteś???
Jeszcze jeden pościk i setka minęła...
- Artur
i jak wam sesja idzie? ja narazie oblalem tylko analize, co jest niezlym wynikiem w porownaniu z innymi na mojej uczelni
a dzisiaj mialem egzamin z Elektroniki , siadlem sobie z tylu , a wykladowca mowi do wszystkich:"zapraszam do pierwszego rzedu", no i mysle sobie, ze skoro zaprasza to ja tam pojde, brzydko odmawiac na zaproszenie
siadam jako jedyny w pierwszym rzedzie, a dodam ze z Elektroniki jestem depilowana noga, a koles:"do odwaznych swiat nalezy, jest pan zwolniony z egzaminu"

- Snake
- Zimt
- lukaasz
- ushol
-
- Marcia
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”