Najbardziej lubiany i znany statek w polskiej strefie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- ushol
- Rusalka
1. Lad. Imperial Navy Romanov
2. Drakkar
3. VF Nadzieja
4. Syrenka
5. Cechowicka Orka
A ja założe topic o ulubionych narzędziach! ... nie, chyba kaminenny młotek by wygrał...
2. Drakkar
3. VF Nadzieja
4. Syrenka
5. Cechowicka Orka
A ja założe topic o ulubionych narzędziach! ... nie, chyba kaminenny młotek by wygrał...
Last edited by Rusalka on Tue Jun 13, 2006 5:57 pm, edited 1 time in total.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
-
-
- Rusalka
Ja bym tam jak już to zrobił głosowanie na najlepszy ciuch w cantr
EDIT: Tylko nie sugerujcie się poprzednimi postami, już zaczynają się w kółko powtarzać te same statki...

EDIT: Tylko nie sugerujcie się poprzednimi postami, już zaczynają się w kółko powtarzać te same statki...
Last edited by Rusalka on Fri Jun 09, 2006 11:31 am, edited 1 time in total.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Vallejo
- Ula
- Mordred799
- w.w.g.d.w
-
1. VF Nadzieja
2. VF Kolonizator
3. Gwałt
4. Cechowicki Rekin
5. Morska Krowa
2. VF Kolonizator
3. Gwałt
4. Cechowicki Rekin
5. Morska Krowa
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- PRUT
-
-
1. Arka Nadzieji (czy jakos tak) - ta lodka stoi sobie na morzu, przy pewnej wyspie i widac ja z ladu. Jednak sie nie rusza. Niestety moja postac nie miala lomu, zeby sie do niej dobrac. Mam jednak nadzieje, ze nawet jesli ktos dostanie sie do jej wnetrza, to zostawi ja tam gdzie jest. W osadzie z ktorej bylo ja widac towarzyszka mojej postaci znalazla pamietnik jakiegos czlowieka, ktory umierajac z glodu zobaczyl na horyzoncie wlasnie "Arke Nadzieji" co opisal - bardzo ladne to bylo, z puktu widzenia RP.
2. Romanov - Niezwykle intrygujaca jednostka - widze ja niemal zawsze w tej samej okolicy, niezaleznie w jakim okresie czasu tamtety przeplywam. Mimo to nie wiem o niej nic - raz probowalismy do niej zadokowac, ale sie nie udalo - moze wynikalo to z roznicy predkosci statkow.
3. VF Nadzieja (czy jakos tak) - za wklad w rozwoj zeglugi, odkryc itp
Chcialem jeszcze nominowac longboata o cudownej nazwie: "Statek z ktorego jak wyskoczysz, to sie utopisz", ale byloby to z mojej strony bardzo nieskromne

2. Romanov - Niezwykle intrygujaca jednostka - widze ja niemal zawsze w tej samej okolicy, niezaleznie w jakim okresie czasu tamtety przeplywam. Mimo to nie wiem o niej nic - raz probowalismy do niej zadokowac, ale sie nie udalo - moze wynikalo to z roznicy predkosci statkow.
3. VF Nadzieja (czy jakos tak) - za wklad w rozwoj zeglugi, odkryc itp

Chcialem jeszcze nominowac longboata o cudownej nazwie: "Statek z ktorego jak wyskoczysz, to sie utopisz", ale byloby to z mojej strony bardzo nieskromne

- OktawiaN :)
1.<b>Lad. Imperial Romanov</b>- kiedy tylko polska strefa zaczela sie intesywnie rozwijac w tym takze zegluga zauwazono kilka razy ten statek, przeplynol cala polska strefe a nie majac gdzie zadokowac nie zawital do nas... Zostal pozostawiony gdzies na morzu...
2.<b>Gniew Oceanu</b>- za odkrycie wyspy B*
3.<b>Lady Megi</b>
4.<b>Drakkar i Syrenka</b>- za pierwsza wyprawe dla pewneggo ludu ktory przez nia sobie cos uswiadomil
5.<b>VF Nadzieja</b>
2.<b>Gniew Oceanu</b>- za odkrycie wyspy B*
3.<b>Lady Megi</b>
4.<b>Drakkar i Syrenka</b>- za pierwsza wyprawe dla pewneggo ludu ktory przez nia sobie cos uswiadomil
5.<b>VF Nadzieja</b>
- Yogi