Vlotryan nie jest pepkiem swiata

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

ushol

Postby ushol » Tue May 30, 2006 8:51 pm

Tak... o tą chodzi... a z tego co widzę to to już nie jest społeczność Cechowicka... To jest już całkowicie inny świat... trochę czasu i mogę się zakładać,że do całkowitego oderwania od Cechowic dojdzie... Ale zobaczymy to w grze...

EDIT: pewnie zatopią też statek z herbatą... ale, aż dziw, że na polskim terenie... :D
Image
Image
Federacja RP
dstankiewicz

Postby dstankiewicz » Tue May 30, 2006 9:06 pm

Z Cechowicami to z tego co widza moje postacie ( ;) ) rzeczywiscie nie dzieje sie zbyt dobrze. Kazdy chce sie usamodzielnic, uniezaleznic od nich. Jesli chodzi o Urodzajna Wyspe to wlasnie dobrym przykladem byla ostatnia afera w Zatoce Urodzaju ;) Ciekawe co teraz tam sie dzieje... ;D
Gnom

Postby Gnom » Tue May 30, 2006 9:32 pm

nemo49 wrote:A na końcu wejdą do akcji czające sie w cieniu Cechowice :D

Kocham prywatę na forum. Zwłaszcza, gdy promuje się społeczności, w których duży udział mają postacie danego gracza...
nemo49

Postby nemo49 » Tue May 30, 2006 9:48 pm

I tu sie mylisz Gnom. Nie mam w Cechowicach żadnej postaci :shock:
Yossarian

Postby Yossarian » Tue May 30, 2006 9:51 pm

A weźcie się, i tak najlepiej mamy w Esdragonie. :lol:
Everything I build I destroy
Everything I love always hurts
Everything I hate I'd rather love
Everything I am is everything I'm not
nemo49

Postby nemo49 » Tue May 30, 2006 9:57 pm

Każda pliszka swój ogonek chwali....
Gnom

Postby Gnom » Tue May 30, 2006 9:58 pm

W samych Cechowicach nie. Żadnej postaci z Cechowicami związanej też nie masz i żadna z tych postaci nie lobbuje Cechowic? Interesting.
Yossarian

Postby Yossarian » Tue May 30, 2006 10:00 pm

Słuchajcie. Bzdety. Mam kilka postaci... także we Vlotryan i Cechowicach. Co nie przeszkadza mi uważać te mieściny za średnio interesujące. Wybaczcie.

Milo

Postby Milo » Tue May 30, 2006 10:02 pm

Gnomie, nie marudz prosze. Przeciez i tak nikt nie zmieni swojego zdania :)

A tak na temat:
Wydaje mi sie ze kazda spolecznosc dochodzi dosc szybko do momentu w ktorym system sie zalamuje pod wlasnym ciezarem. Zaczynaja sie wewnetrzne wasnie, secesje prowincji...
We Vlotryan od jakiegos czasu zaczeli sobie z tym radzic.
Reszta chyba nie. Wlasciwie nie wiem jak to jest z Dom Bojran ale pewne przerywane transmisje pozwalaja sie domyslac sporych klopotow 8) I swietnej zabawy :wink:
AUTO

Postby AUTO » Tue May 30, 2006 10:23 pm

Yossarian wrote:A weźcie się, i tak najlepiej mamy w Esdragonie. :lol:

E tam! Wystarczy że postać powie coś nie tak, a już ją ścigają na morzach i oceanach ;)

A jeśli chodzi o wyspy to chyba nie doceniacie wyspy *fic
Wielka i zasobna, rodzi się nowa potęga :twisted:
Yossarian

Postby Yossarian » Tue May 30, 2006 10:28 pm

AUTO wrote:
Yossarian wrote:A weźcie się, i tak najlepiej mamy w Esdragonie. :lol:

E tam! Wystarczy że postać powie coś nie tak, a już ją ścigają na morzach i oceanach ;)

A jeśli chodzi o wyspy to chyba nie doceniacie wyspy *fic
Wielka i zasobna, rodzi się nowa potęga :twisted:

Życie, Kasztanku, życie... ;-)

Agent 0007

Postby Agent 0007 » Tue May 30, 2006 10:38 pm

Tak, czy siak Bojvingowie sa najlepsi... No dobra... oto moje zdanie: przewaga nie jest duza... ale powod wydaje mi sie jeden - Vlotryan wszyscy znaja, Vlyryan, czy Cechowice tez ze slyszenia wszyscy znaja swoimi postaciami. A wiekszosc postaci o Bojholmie jeszcze nawet nie slyszalo zadnej wiesci, poniewaz lezy na uboczu. A tym bardziej nie bylo tam jeszcze. Mimo to z pewnoscia znajda sie gracze, ktorym mnogosc dyskusji w Bojholmie przeszkadza. Niestety... a to IMHO piekne, czyste RP. Ciekawi mnie za to opinia graczy, ktorzy maja postacie i w Bojholmie i we Vlotryan.
Milo

Postby Milo » Tue May 30, 2006 10:45 pm

Nie da sie porownac. To dwie zupelnie rozne spolecznosci. A we Vlotryan jest jeszcze wiecej dyskusji. Tyle ze szeptem.
Pozyjemy, zobaczymy. Jak Bojvingowie przetrwaja jeszcze kilka lat to mozna bedzie porownywac
PRUT

Postby PRUT » Tue May 30, 2006 10:46 pm

Milo wrote: A tak na temat:
Wydaje mi sie ze kazda spolecznosc dochodzi dosc szybko do momentu w ktorym system sie zalamuje pod wlasnym ciezarem. Zaczynaja sie wewnetrzne wasnie, secesje prowincji...
We Vlotryan od jakiegos czasu zaczeli sobie z tym radzic.
Reszta chyba nie. Wlasciwie nie wiem jak to jest z Dom Bojran ale pewne przerywane transmisje pozwalaja sie domyslac sporych klopotow 8) I swietnej zabawy :wink:

Zgadzam się w zupełności. Coś w tym jest.
W Bojholmie nie byłem - nie wiem nawet gdzie to jest :wink: ale liczę że odwiedze to miejsce.
Zatoka urodzaju? Ma potencjał gospodarczy, ale jak ktoś wcześniej zauważył, rozwoju nie mierzy sie kilogramami wytopionej stali, czy liczbą kombajnów.
Ale... zobaczymy za kolejne kilka miesięcy :lol: odświezymy temat i pogadamy.

P.S. A o cechowicach wspomnialem dlatego, że bardzo o nich przycichło głownie na korzysć tajemniczego Bojholmu i w tym sensie Cechowice przestaly być modne.
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Tue May 30, 2006 10:55 pm

O Bojholmie zrobilo sie glosno z powodu atmosfery jaka tam panuje, a ktora nie jest porownywalna z zadnym innym miejscem. Niestety, nie bylem we Vlotryan a tylko w jednej z ich prowincji... wiec nie wiem jak tam jest, ale przypuszczam, ze inaczej, mniej RP, a wiecej podaj to, zrob to. Mimo, ze nominowanych do najlepszych postaci z Bojholmu byly tylko dwie to tak naprawde nadawaloby sie jeszcze z 4, czy 5. Doslownie. To one tworza ten klimat. W pojedynke rzadko ktora postac potrafilaby byc niepowtarzalna i swietnie zagrana.

Return to “Ogólne dyskusje”