drmartin wrote:PS poprosze przebadac mego posta czy sa jakies bledy psorze

Nie ma sprawy. Troche ich jest.
drmartin wrote:No wiec jak napisalem w Twoim PS'ie jest tylko nutka msciwosci
Drobne bledy. Zdania nie zaczyna sie od "no", ani "wiec". Od "no wiec" tez nie.

A konczy sie taka forme wypowiedzi kropka - ".".
drmartin wrote:nigdzie nie napisalem ze Ty sie mscisz na mnie
Zdanie zaczyna sie z wielkiej litery, a konczy kropka. Przed "ze" powinien byc przecinek.
I maly blad logiczny: jak sie mszcze, to musze na kims i za cos...
drmartin wrote:w wiadomosci prywatnej napisalem do Ciebie ze poprawilem ta zjedzona spacje a blad powstal z pospiechu oraz poprosilem abys wyedytowal swojego posta bo jest nieaktualny a Ty mi odpisales ze sam tego chcialem i ze poprawisz swojego posta...
Wielka litera na poczatku zdan, przecinek prze "ze", przecinek przed "a", przecinek przed "a". A zdanie jest zbyt wielokrotnie zlozone i wydaloby je rozbic na pare pojedynczych. I to jest chyba najwiekszy blad w tej czesci.
A co do tresci... Czyli mszcze sie za to, ze poprosiles mnie bym wyedytowal posta? Ciekawa koncepcja. Ale tak naprawde, to przeczytanie i zrozumienie Twoich wypowiedzi sprawia mi wrecz fizyczny bol. Dlatego tez gdy poprosiles mnie bym wyedytowal PS, by stalo sie aktualne, to stwierdzilem, ze zrobie dobry uczynek dla czytajacych forum. Bede poprawial bledy. W koncu to dzial "Ogólna Pomoc", a i inni beda mogli sie paru rzeczy dowiedziec...