Cantr to piekna gra i wciaga jak narkotyk!

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Agent 0007

Postby Agent 0007 » Tue May 02, 2006 11:08 pm

Do tych wczesniejszych głupot nie ma sensu sie juz tutaj ustosunkowywać. Kto tu nie umie czytać. Jednak tymi pamietnikami mnie rozwaliles (podobno nie masz czasu, a ich napisanie nawet poza grą troche pewnie zajmuje), ale tym, ze jednak starasz sie cos znaleźć złagodziłes moj osad.

Co do postaci i ich ujawniania. Żaluje ze to zrobilem z zasady. Wolałbym by taki jeden z drugim pozostał tajemnicą, ponieważ po co ktos ma wiedziec, ze to moja postac? Nie chodzi mi o zmiany nastawienia, bo tego nie doswiadczylem. Raczej o ewentualne dyskusje na forum na temat miejsc gdzie są. Po co ktos ma wiedziec z punktu widzenia jakiej psotaci komentuje pozniej sytuację? Albo skąd cos wiem? Nawet po tych 4, czy wiecej dniach.
Gnom

Postby Gnom » Tue May 02, 2006 11:15 pm

Agent 0007 wrote:Do tych wczesniejszych głupot nie ma sensu sie juz tutaj ustosunkowywać. Kto tu nie umie czytać.

Ty. Wyjasnienie ponizej.

Gnom wrote: robie postac, ktora chce grac, bo mam wiecej czasu na przyklad... To <b>nawet jak trafi w lokacje bez surowcow</b> na *fic, <b>to nia gram i walcze</b>. Rozumiesz juz te subtelna roznice?

Agent 0007 wrote:Jasne... a jakbys przeszedł dwie lokacje do miejsca z surowcami? Nie chce sie co? Jw.

Czy to przyznanie sie, ze przeczytales "nie" zamiast "nia"? Bo w tkaim razie ja nie rozumiem czego sie w tej wypowiedzi czpeiasz.

Agent 0007 wrote:Jednak tymi pamietnikami mnie rozwaliles (podobno nie masz czasu, a ich napisanie nawet poza grą troche pewnie zajmuje), ale tym, ze jednak starasz sie cos znaleźć złagodziłes moj osad.

Taaak. Napisanie pamietnika za 20 dni zajmuje mi jakies... hm.. 15 minut? A prowadzenie aktywnej postaci i takiej, w ktora wkladam serce, to przynajmniej godzina DZIENNIE. Dostrzegasz roznice?
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Tue May 02, 2006 11:26 pm

Ja sie czepiam, bo uwazam Twoje działania za idiotyzm, a Twoje argumenty mnie nie przekonują, ale uznaję je za drobne okoliczności łagodzące. Widze, ze to jest wzajemne. Trudno. Ty nie rozumiesz mnie, a ja Ciebie. A raczej rozumiem i nadal uwazam to za głupote i debilizm (co nie oznacza automatycznie,z e Ciebie wuazam za debila i idiote, bo tak nie jest - potrzebujesz łopatologicznie, wiec tłumacze)

Tak wiec - koniec dyskusji jako ze nie ma ona najmniejszego sensu, poniewaz ze swoich argumentów zarówno Ty jak i ja nie zrezygnujemy.

Pozdrawiam.
Gnom

Postby Gnom » Tue May 02, 2006 11:30 pm

Agent 0007 wrote:Tak wiec - koniec dyskusji jako ze nie ma ona najmniejszego sensu, poniewaz ze swoich argumentów zarówno Ty jak i ja nie zrezygnujemy.

Dodam jeszcze, ze z cala pewnoscia nei zrezygnuje jesli nie uda Ci sie ich odparowac w jakikolwiek chocby sposob. Bo na razie te, ktore umiales odparowales, a reszte zignorowales twierdzac, ze to "glupoty". Nie czepiam sie, ale zwracam uwage tak na przyszlosc. To (czyli to co opisalem wyzej) nie jest najszczesliwszy sposob prowadzenia dyskusji.

Pozdrawiam rowiez. ;)
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Tue May 02, 2006 11:39 pm

Bogowie! *ze zgrozą* Włącz Gnomie mózg, włącz mózg... To jest dyskusji zakonczenie. Jako,ze ja nie zignorowałem zadnego argumentu, za wszystkimi sie nie zgadzam. Po prostu od pewnego czasu pisałes ten sam argument w innej wersji nie ustosunkowując sie do mojej odpowiedzi. Wiec nie pieprz.

pozdrawiam bardzo miło ;)
Gnom

Postby Gnom » Tue May 02, 2006 11:42 pm

*kreci glowa z niesmakiem* Tak sie pryzgladam i patrze... I wiesz co Ci powiem? Ze widze tam wciaz powatarzany jeden argument. Ale tylko w tych postach pomiedzy moimi. Masz racje, nadajemy na innych falach czy moze raczej poziomach tych fal.

Pozdrawiam, o zgrozo, jeszcze milej. :P
Last edited by Gnom on Wed May 03, 2006 12:09 am, edited 2 times in total.
dead_rat

Postby dead_rat » Tue May 02, 2006 11:42 pm

DRogi Agencie...cóż, powim tylko że dyskusji zakończenie jest wtedy gdy wszyscy biorący w niej udział za taką ją uważają...a "nie pieprz"...hmmm...to nie wypada :lol:
"Więzienia budują z kamieni Prawa, Burdele
- z cegieł Religii" - William Blake
Yogi

Postby Yogi » Wed May 03, 2006 8:30 am

Jaki z tego morał??? Jak wcześniej wspomniałem mam 3 postacie i dwie na kompletnym zadupiu... I gram nimi. Ustawiłem sobie cel i jestem blisko. Jeżeli ktoś zobaczy, że jego postać jest tam gdzie jest radziłbym się nie poddawać. Moja pierwsza postać też wylądowała daleko od wszystkiego a teraz jest kimś ważnym (może liczącym się bardziej od inych). Ja także nie jestem wybitnym graczem. Sens w tym, że trzeba zmieniać się na lepsze. Może napisałem coś źle ale nie szkodzi
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Wed May 03, 2006 9:57 am

Koniec dyskusji jest, gdy jedna ze stron juz tak zniechecona ze nie chce jej sie pisac kolejnych postow, w ktorych zawrze te same odpowiedzi na te same argumenty... bo i po co jak i tak nie zostana zrozumiane? A po chwili pojawi sie znowu to samo: Czy to jest jasne? albo czy teraz rozumiesz? A ja napisze ze rozumiem, ale tych racji nie uznaje i nadal jest to dla mnie glupie... coz... to jest chyba koniec dyskusji. nieprawdaz?
Yogi

Postby Yogi » Wed May 03, 2006 10:10 am

Rozumiem. No cóż... dopiero pierwszego posta napisałem a tu takie rzeczy. Strach pomyśleć co by było gdyby miało to wywołać 3 wojnę światową. :)
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Wed May 03, 2006 12:06 pm

*smieje sie serdecznie* Oj Yogi Yogi... ja tak zawsze... Akurat to była odpowiedź na posta popełnionego przez Gnoma i szczurka ;) ...

Co do Twoich... za bardzo madre i rozsadne uwazam glebokie przemyslenie, czy naprawde chcesz miec wiecej postaci, czy nie. Czasem moje 9 postaci to zdecydowanie za dużo... wystarczy ze sie u dwóch duzo dzieje i juz mam problem. A ja nie lubie gdy moje postacie wiecej milcza niz mowią ;) Nawet te z zalozenia warzywiaste :D . Życze Ci by Twe ostacie byly duszami towarzystwa i tworzyly klimat roznych miejsc w tej wspanialej grze ;)
Anthea :)

Postby Anthea :) » Wed May 03, 2006 12:07 pm

Ładnie Yogi nabroiłeś :D
Przecież każdy gra tak jak uważa i takie burzliwe dyskusje na forum tego raczej nie zmienią. Większośc moich postaci jest mało społeczna i dla nich wyzwaniem jest urodzenie się w miejscu gdzie nie ma nikogo i radzenie sobie jakoś. W tej chwili mam 8 postaci z których część ze względu na 3 zajmujące bardzo dużo czasu stała się mało aktywna... Ale nie zamierzam żadnej porzucać bo każda to indywidualna osoba dla mnie... :wink:
A najciekawsze jest że najbardziej lubię postać męską, która chyba ma więcej szczęścia od pozostałych razem wziętych :?
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Wed May 03, 2006 12:17 pm

A najciekawsze jest że najbardziej lubię postać męską, która chyba ma więcej szczęścia od pozostałych razem wziętych

Ciekawe dlaczego Anthea :) :D

I drobne sprostowanie... raczej ja nabroiłem. A i gnom bez winy nie jest ;)

PS. Ale mam podobny poglad na postacie.
Yogi

Postby Yogi » Wed May 03, 2006 1:57 pm

Zawsze znajdzie się jakiś kompromis. Nawet wtedy gdy nikt o tym nie mówi. Ja to wyczuwam teraz. W przyszłości na 100% będe posiadał więcej postaci. :D
marol

Postby marol » Wed May 03, 2006 3:24 pm

Raczej nie taką dyskusję autor wątku miał na myśli.

Return to “Ogólne dyskusje”