Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Yossarian
- Bandito
- Gnom
- Raist
Carstein wrote:Gnom wrote:Nie, zajmie to Twoje logowanie na jedo i drugie konto
czyli zostaje jedno na kompa
Raist wrote:Juz sie tym zajmuja
Nie ma to jak szybka interwencja, jeszcze mam tylko jedno kątą, a już zajmują się drugim.
Szkoda, że nikt nie odpowie ile to mniej więcej by trwało, ale cóż, w sumie nic dziwnego... lepiej zapobiegać niż leczyć
Juz sie zajmuja obecnym.
Wariat...
-
Ale ja mam inne pytanie. Zazwyczaj łączę się z domowego kompa, ale co jakiś czas łączę się też z uczelni. Problem w tym, że na uczelni nie tylko ja gram w Cantra, więc czy mogą się przyczepić, że z jednego IP korzysta kilka osób (no bo na uczelni z tego samego kompa może się logować kilka osób).
[Edytowane]
Wycialem zbedne informacje - Raist
[Edytowane]
Wycialem zbedne informacje - Raist
- Gnom
- WojD
PD nie blokuje kont w 5 minut. PD zawsze dokładnie sprawdza, wszelkimi dostępnymi spsobami, czy doszło do naruszenia zasad.
Podwójne konta są prędzej czy później wykrywane, gracze i postaci sprawdzani a następnie PD proponuje rozwiązanie problemu. Jeśli ktoś przez przypadek, z niewiedzy czy z innych powodów założył dwa konta, to najlepiej niech się z tym do nas sam zgłosi. Oszczędzi PD zbytecznej pracy i zminimalizuje negatywne konsekwencje dla gry.
Proszę o to, by nie demonizować PD. Nie jesteśmy łowcami wampirów. Każdy przypadek jest traktowany indywidualnie i celem nigdy nie jest ukaranie gracza - ale ocalenie go lub jej dla gry. Więc nie walczcie z nami tylko pomóżcie.
Podwójne konta są prędzej czy później wykrywane, gracze i postaci sprawdzani a następnie PD proponuje rozwiązanie problemu. Jeśli ktoś przez przypadek, z niewiedzy czy z innych powodów założył dwa konta, to najlepiej niech się z tym do nas sam zgłosi. Oszczędzi PD zbytecznej pracy i zminimalizuje negatywne konsekwencje dla gry.
Proszę o to, by nie demonizować PD. Nie jesteśmy łowcami wampirów. Każdy przypadek jest traktowany indywidualnie i celem nigdy nie jest ukaranie gracza - ale ocalenie go lub jej dla gry. Więc nie walczcie z nami tylko pomóżcie.
==============
- Agent 0007
Mam pytanie:
A jka ktos celowo założył dwa konta znając konsekwencje swego podłego czynu i nie zamierzając sie przejmować żadnymi zasadami, bo wczesniej nagrał sie w jakieś ogame, czy inne takie, gdzie łamanie zasad jest nagminne to jaka jest dla niego przewidziana kara? Bo z tego, co mowicie nie bedzie to wieczny ban? Przepraszam za takie pytanie, ale jestem po prostu ciekawy, czy tacy oszusci tez maja drugą szansę.
A jka ktos celowo założył dwa konta znając konsekwencje swego podłego czynu i nie zamierzając sie przejmować żadnymi zasadami, bo wczesniej nagrał sie w jakieś ogame, czy inne takie, gdzie łamanie zasad jest nagminne to jaka jest dla niego przewidziana kara? Bo z tego, co mowicie nie bedzie to wieczny ban? Przepraszam za takie pytanie, ale jestem po prostu ciekawy, czy tacy oszusci tez maja drugą szansę.

- Smith
- Agent 0007
- Carstein
- Gnom
- Carstein
- Smith
- Gnom
Niekoniecznie. Jelsi sa w osadach, to mozesz prosic by Cie dokarmiono. Ale najlepiej konkretna osobe, a nie w powietrze. Zreszta jak wyjezdzasz na 30 dni, to wystarczy, z epostacie beda mialy jedzenia na kilkanascie dni a przezyja. Z doswaidczenia wiem tylko, ze na ogol nei chce sie potem do takich postaci wracac....