Topic spamerski
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Agent 0007
- Gnom
-
Milo
- Agent 0007
"Tigano, Twe wspomnienie niech bedzie jak nóż wbity w moje serce. " - jedna z mojej prywatnej najlepszej dziesiątki. Uwielbiam tę książkę. Po prostu jest cudowna... i smutna. Nurkowanie po pierścień, Sandre d'Astibar, czy też Erlein z Senzio... Ach... *wzdycha*
A może Fionavarski Gobelin? Albo Pożeglować do Sarancjum? Też cudown, ale jednak Tigana jest lepsza.
Kolejną uwielbianą przeze mnie książką jest "Rapsodia" Elizabeth Haydon. Mam chyba z 15 ulubionych książek i mogę je czytać wiecznie, ale to co zrobiła ze mną Rapsodia jest niewytłumaczalne. Czułem sie tak, jakbym czytałem znów po raz pierwszy Tolkiena. A trudnosci ze skompletowaniem całej trylogi pani Elizabeth zrobiły ze mnie maniaka i fanatyka tej książki.
I dla mnie to Rapsodia jest najlepszą anglojęzyczną fantasy 21 wieku.
A może Fionavarski Gobelin? Albo Pożeglować do Sarancjum? Też cudown, ale jednak Tigana jest lepsza.
Kolejną uwielbianą przeze mnie książką jest "Rapsodia" Elizabeth Haydon. Mam chyba z 15 ulubionych książek i mogę je czytać wiecznie, ale to co zrobiła ze mną Rapsodia jest niewytłumaczalne. Czułem sie tak, jakbym czytałem znów po raz pierwszy Tolkiena. A trudnosci ze skompletowaniem całej trylogi pani Elizabeth zrobiły ze mnie maniaka i fanatyka tej książki.
I dla mnie to Rapsodia jest najlepszą anglojęzyczną fantasy 21 wieku.
-
Milo
Fionvarskiego Gobelinu przez dlugi czas balem sie dotknac. Ma tak paskudne okladki. A informacje wydawnictwa odstraszaja jeszcze bardziej. Po Tiganie zaczalem panu grzebac w biografii. Okazuje sie ze to on zrobil redakcje Silimarillionu i reszty spadku po JRRT. Chris Tolkien tylko to firmowal nazwiskiem
- Agent 0007
- Mapokl
... nie wiem co powiedzieć
ale ja wole Harrego Pottera (żeby post Fiony miał sens)
Przynajmniej tytuł da się wymówić, w sumie to ciekawe skąd wymyslają ludziszka takie nazwy Fionvarski, Silimarylilion no i oczywiście nazwy wyspy D*
Edit
Dwa razy, przez Fionę, edytowane...
ale ja wole Harrego Pottera (żeby post Fiony miał sens)
Przynajmniej tytuł da się wymówić, w sumie to ciekawe skąd wymyslają ludziszka takie nazwy Fionvarski, Silimarylilion no i oczywiście nazwy wyspy D*
Edit
Dwa razy, przez Fionę, edytowane...
Last edited by Mapokl on Tue Apr 18, 2006 7:03 pm, edited 2 times in total.
- Fiona
O jak ja lubie Harrego Pottera
edit: post moj tylko pozornie jest bez sensu, mial sens zanim jeszcze Mapokla nie pokonal wstyd
edit2: dzielny Mapokl jednak zwalczyl poczucie wstydu i teraz znow wszytsko jest jak byc powinno
edit: post moj tylko pozornie jest bez sensu, mial sens zanim jeszcze Mapokla nie pokonal wstyd
edit2: dzielny Mapokl jednak zwalczyl poczucie wstydu i teraz znow wszytsko jest jak byc powinno
Last edited by Fiona on Tue Apr 18, 2006 7:05 pm, edited 1 time in total.
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.
O. Tadeusz Rydzyk.
- Mapokl
- Fiona
- Mapokl
-
Milo
- Fiona
- Agent 0007
- Mapokl
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”