Topic spamerski
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- ushol
i niby kevesa spamerem mi tutaj będą nazywać... a taki myshaq to co... dwa razy za napisał... protest...
a wracając do tematu to jesteśmy ci wdzięczni Rusałko (rusałek?) za przetłumaczenie i wrzucenie na angloforum... przydadzą się te komunikaty
EDIT: sorry myshaq... juz wiem o co chodziło... zwracam godnosc
a wracając do tematu to jesteśmy ci wdzięczni Rusałko (rusałek?) za przetłumaczenie i wrzucenie na angloforum... przydadzą się te komunikaty
EDIT: sorry myshaq... juz wiem o co chodziło... zwracam godnosc
-
myszaq
- Rusalka
ushol wrote:a wracając do tematu to jesteśmy ci wdzięczni Rusałko (rusałek?) (...)
Rusałka, albo Rusałek
Coś się dyskusja nie klei na angielskim forum...
EDIT: A np. Śmierć to rodzaj żeński? Przecież mówi się (według Pratcheta) ten Śmierć - w końcu to osoba - szkieletor z kosą o niskim głosie
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- ushol
Widzisz jak Chuck Norris dokuje do portu rzemiosł... hehe... można by wreszcie wprowadzić jakieś używki... byłoby np. niewyraźnie widzisz jak Chuck norris dokuje do portu rzemiosł gdyż w twej głowie szaleje balsamowa burza...
Do komentarza możnaby dodać jeszcze dźwięk który się słyszy. Np. "szuuuuuuuuuuuuszuuuuuuuuuuuuuszuuuuuuuuuu" albo "łijułijułijuuuuuułijuuułijuuuuuuuuuuuuł"
Do komentarza możnaby dodać jeszcze dźwięk który się słyszy. Np. "szuuuuuuuuuuuuszuuuuuuuuuuuuuszuuuuuuuuuu" albo "łijułijułijuuuuuułijuuułijuuuuuuuuuuuuł"
- Cantryjczyk
- Fiona
Rusalka wrote:EDIT: A np. Śmierć to rodzaj żeński? Przecież mówi się (według Pratcheta) ten Śmierć - w końcu to osoba - szkieletor z kosą o niskim głosie
Dawnom nie spamowala
W naszej kulturze smierc jest zenska, jest kostucha, a u nich meska
I chwala PWC ze nie przetlumaczyl Smierci jako kobiety
I zadna osoba
Antropomorficzna personifikacja
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.
O. Tadeusz Rydzyk.
- Susel
- Fiona
- Susel
- Fiona
-
Milo
- Fiona
- dead_rat
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”