Credits

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Co sadzisz o creditsach?

kaszana
63
69%
gud pomyslunek
28
31%

Total votes: 91
docent

Postby docent » Tue Apr 04, 2006 8:20 pm

Fiona możesz też na drugi tylko zaloguj się na stronie i juz kredytu nie dostaniesz :)
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Wed May 10, 2006 3:39 pm

Pytanie tylko:Mozna je wykorzystac juz???
Przydalyby sie mi dodatkowe minutki a tu zonk.
Gulczak

Postby Gulczak » Wed May 10, 2006 5:08 pm

Artur wrote:bijcie się :twisted:

I to w kisielu 8) Tylko obowiązkowo przyślijcie mnie i Arturowi zaproszenie ;)

Creditsy to fajny pomysł, szczególnie ostatnio minutki mi jakoś szybko lecą, tylko, jak już było powiedziane, żeby to sie skończyło tylko na kredytach. Oby cantr nie stał sie taki jak inne gry, płacisz 20$ i masz więcej surowców i więcej statystyk niż inni... A minutki, minutki się przydadzą ;)
Wilk

Postby Wilk » Thu May 11, 2006 10:03 am

Też mam taka nadzieje Gulczak. Niechciałbym, zeby Cantr stał sie maszynką do robienia kasy. Jak coś to bym wziął sobie raczej slota na dodatkowa postać niz minutki.
domeq

Postby domeq » Fri May 12, 2006 11:10 am

Dawno nie zagladalem na forum...

Osobiscie, jestem na wielkie tak, ale pod jednym warunkiem:

Kredyty beda dotyczyly tylko głosowania na Cantr w roznych systemach rankingowych.

Co do otrzymywania punktow za werbunek nowych graczy, jestem sceptyczny - nie latwo mi powiedziec, czy i jakie to skutki przyniesie.

Przy okazji, co do "rownych i rowniejszych" - grajac 15 postaciami poswiecam na Cantr do 50 minut w ciagu dnia, a niekiedy i mniej. Nie wszystkie z moich postaci sa specjalnie zaangazowane w tworzenie okreslonych spolecznosci w roznych lokacjach, wiekszosc to podroznicy, ktorzy jakims dziwnym trafem wyladowali wszyscy na najmniej rozwienietej i zaopatrzonej w jedzenie wyspy :? Moze i tym jest to wlasnie spowodowane...
Nie bardzo rozumiem jednak, kto przez nawet i te dodatkowe 10-20 minut w ciagu dnia, stanie sie nagle rowniejszy...?

Za to, jesli w przyszlosci uda sie mi za uzyskane juz paredziesiat kredytow stworzyc 2-3 nowe postaci, bedzie to dla mnie bardzo radosne wydarzenie, i z pewnoscia wniesie wiele nowego do mojego zamilowania Cantr. Sadze, ze dla wielu innych rowniez.

Ktos, kto gra w Cantr tylko dla OOCcowania lub zabijania, raczej nie bedzie mial ochoty codziennie oddawac przez kilka-kilkanascie tygodni (nie wiem, ile kredytow trzeba miec aby je wykorzystac) glosow, tylko dla stworzenia dodatkowej zabijakowato-zlodziejowatej postaci.

Natomiast ci ktorzy uwielbaja ta gre, wrecz przeciwnie.
WojD

Postby WojD » Fri May 12, 2006 12:51 pm

Gulczak wrote:Oby cantr nie stał sie taki jak inne gry, płacisz 20$ i masz więcej surowców i więcej statystyk niż inni... A minutki, minutki się przydadzą ;)

To nam na pewno nie grozi :) Sloty na postaci będa drogie bardzo - pewnie kilka miesięcy trzeba będzie poklikać - minutki zresztą też w założeniu mają stanowić koło ratunkowe a nie codzienny dodatek za klikanie. To na pewno nie zaburzy gry - natomiast nowi gracze są naprawdą potrzebni. Stara gwardia się wykrusza - trzeba uzupełnić braki. Poza tym terenu do kolonizacji jest sporo - a jak zabraknie, to sadzę, że Jos dołoży :)
==============
Tetro:)

Postby Tetro:) » Fri May 12, 2006 1:01 pm

Proponował bym zablokowanie ID, jedynie mozna ustawic credity na glosowaniu. Pamietajcie dobry gracz to taki gracz ktory sam przyjdzie zaciekawi sie i gra. Niepotrzeba nam graczy typu stworzy konto i odejdzie!!
Artur

Postby Artur » Fri May 12, 2006 1:12 pm

ej, ja tu trafiłem dosyć przypadkowo, nie szukałem jakiegoś genialnego rpg do grania, kumpel podesłał mi stronke i mi sie spodobało, więc jak reklama trafi do wielu osób to i wielu osobom sie spodoba :wink:
Gulczak

Postby Gulczak » Fri May 12, 2006 1:22 pm

Artur wrote:ej, ja tu trafiłem dosyć przypadkowo, nie szukałem jakiegoś genialnego rpg do grania

Ja tu trafiłem przez googla. Miałem już dosyć tej rzezi i nieuczciwości jaka jest w innych grach. Wpisałem " MMORPG darmowe" I wyskoczyło mi mnóstwo stron. Wśród nich był cantr, gra o jakiej marzyłem!

Ale gdyby nie to, że sam jej szukałem, nie znalazłbym jej, bo nikt z mojego otoczenia nawet tej nazwy nie słyszał. Oczywiście mówie "zagraj, to jest fajne" i co przemawia najbardziej do moich kolegów "możesz być mordercą, albo najemnikiem" na te ostatnie słowa zawsze sie niecierpliwią, a potem słysze, że nawet nie grali, bo za długo sie czeka. I co ja mam z takimi zrobić? Ale dość offtopu. Sory, musiałem sie wyżalić ;)
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Mon Jun 19, 2006 11:47 am

No to kiedy bedzie mozna wykorzystac kredyty :?: :?: :?:
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Jun 19, 2006 12:16 pm

No właśnie... A mnie ciekawi ile trzeba będzie na nową postać credists... Nawet jeżeli nie mam czasu na to by grać pietnastoma, to jednak chcę mieć wiecej... warzywek by je od czasu do czasu przebudzać :twisted: Kto czytał UBIK'a ten wie o co chodzi :twisted:
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
Gulczak

Postby Gulczak » Mon Jun 19, 2006 1:45 pm

Mi też się przyda kilka dodatkowych postaci :D No nie, mam większość w mało zaludnionych lokacjach, nudnych jak 105 na 101 ( :D ) i tylko myśle jak budują sobie statek i na Vlotyran! :D Ale nie ma tak dobrze.... A nie pisze maila bo żal mi tych postaci, jednak jakąś renome sobie wypracowały i nawet nawet sie je prowadzi... A typem samobójcy nie jestem :D Dodatkowy slot wykorzystałbym na English Area :D
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Jun 19, 2006 2:01 pm

Maila do PD w celu zabicia postaci? Teraz już nie warto. Nawet jak jak zostaną zabite w ten sposób przed osiągnięciem 25 lat to slot będziesz mieć zablokowany przez 40 dni. Chyba, że masz same stare postacie już :)
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
Gulczak

Postby Gulczak » Mon Jun 19, 2006 2:25 pm

KeVes wrote:Maila do PD w celu zabicia postaci? Teraz już nie warto. Nawet jak jak zostaną zabite w ten sposób przed osiągnięciem 25 lat to slot będziesz mieć zablokowany przez 40 dni. Chyba, że masz same stare postacie już :)

Dzięki za informacje, najstarsza z postaci, które wyrzuciłbym na zbity pysk ma 23 lata :D Najstarsza z moich postaci ma 27 lat... Nie moge sie pochwalić żadnym 40-latkiem ;(
Loc

Postby Loc » Sat Jul 29, 2006 12:35 pm

To co z tymi slotami na postacie ?? Mam ponad 200 kredytow i 15 postaci... a ja chce wiecej, duuuzo wiecej :twisted:
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298

Return to “Ogólne dyskusje”