Chwile zwatpienia...

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Vivaldii

Postby Vivaldii » Thu Mar 16, 2006 6:01 pm

Jaki krzyzyk? ;-)

PS. Minutki na forum! Popieram! :D

PPS. Marol mozesz mi ograniczyc minutki do 100. Pod warunkiem ze nie bedzie lagow. Dziekuje.
Raist

Postby Raist » Thu Mar 16, 2006 6:04 pm

Kiedys mialem, ale na szczescie tego nie zrobilem :)
Wariat...
Susel

Postby Susel » Thu Mar 16, 2006 6:28 pm

Ja kiedyś, miałem tak jak ushol - z rozpędu prawie nacisnąłem zamiast wylogowania... Ktoś w ogóle wie co jest po drugiej stronie krzyżyka? Czy odrazu stuk - nie ma konta, czy może jakies zapytanie typu, "are you siur?", albo coś w tym stylu?
Raist

Postby Raist » Thu Mar 16, 2006 6:31 pm

Susel wrote:Ja kiedyś, miałem tak jak ushol - z rozpędu prawie nacisnąłem zamiast wylogowania... Ktoś w ogóle wie co jest po drugiej stronie krzyżyka? Czy odrazu stuk - nie ma konta, czy może jakies zapytanie typu, "are you siur?", albo coś w tym stylu?

E-mail z linkiem potwierdzajacym.
Wariat...
Saaq

Postby Saaq » Thu Mar 16, 2006 7:27 pm

Dobra....To już koniec! BASTA!!!!

Ostatni raz się wpisuje na to forum...
(dzisiaj ;):P )
lukaasz

Postby lukaasz » Thu Mar 16, 2006 7:37 pm

ja mialem chwile zwatpienia kiedy po kilkudziesieciu dniach budowy domku, znoszenia materialow itp od pewnej osoby uslyszalem mniej wiecej takie zdanie:
"ooc: ja tu sciagne wszsytkiem moje postacie i cie zalatwie. Mam stalowa bron i juz jednego tak zalatwilem, a mam znajomosci u gory i nic mi nie zrobia"
no i tu mnie naszlo lekie zwatpienie, ale jakos wytrzymalem.
marol

Postby marol » Fri Mar 17, 2006 6:40 am

No i sam widzisz, jak ten gracz skończył, mimo tych rzekowmych "znajomości"... :D

Postby Gender » Fri Mar 17, 2006 8:23 am

lukaasz wrote:"ooc: ja tu sciagne wszsytkiem moje postacie i cie zalatwie. Mam stalowa bron i juz jednego tak zalatwilem, a mam znajomosci u gory i nic mi nie zrobia"
no i tu mnie naszlo lekie zwatpienie, ale jakos wytrzymalem.

*szczęka na podłodze*
lukaasz

Postby lukaasz » Fri Mar 17, 2006 9:10 am

marol wrote:No i sam widzisz, jak ten gracz skończył, mimo tych rzekowmych "znajomości"... :D

teraz wiem, ale wtedy bylam poczatkujacy jeszcze i uslyszenie czegos takiwego od duzo starszej postaci lekko zwatpilo moja wiare w gre.
a dodatkowo akurat byla dyskusja na forum ze tzreba oszczedzac zwierzeta, no i dostawalem tez zdania typu: "ooc: bo na forum ustalilismy ze tzreba oszczedzac zwierzeta, zeby bylo ich tyle ile na angielskich. i bede je moimi postaciami chronil na wszystkie sposoby"

Mysle ze to co napisalem moze byc przykladem dla innych zeby wiedzieli ze sprawiedliwosc jednak jest. Bo zazwyczaj na forum sa info o nieslusznym oskarzaniu postaci a zadko sie pisze opozytywnym zalatwieniu sprawy.
Matix

Postby Matix » Sat Mar 18, 2006 5:15 pm

Ostatnio. Dałem sobie 10dniowy urlop i na razie mnie nie ma. Poczekam, aż coś się zmieni....
http://www.matix.salon24.pl
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Thu Mar 23, 2006 2:23 pm

Ja jakiś czas temu byłem bliski skasowania konta, gdy miałem już dość przekrętów jakie się działy w polskiej strefie. Miałem nawet X w avatarze. Później gracze się nawrócili i się obeszło. Prawda gracze? ;] Jednak raz już dawno temu udało mi się skasować konto z samymi tylko angielskimi postaciami przed powstaniem polskiej strefy. Nie miałem wtedy specjalnie czasu na grę a byłem dodatkowo wkurzony śmiercią mojej postaci, która została zamordowana w śpiączce w Cantr City. Włamali się do jej budynku chamy i zadźgali jedną szablą podając ją sobie i to bez żadnej interakcji więc było to chamskie CRB :evil: Nie zgłosiłem wtedy tego. Zrobiłem w odwecie to samo z inną postacią. Jak się później okazało trafiło na członka PD i odrazu do mnie napisano ;] To mnie dodatkowo skłoniło do skasowania wtedy konta. Ech. Oby ktoś nie popełił teraz takiej samej głupoty jak ja wtedy ;]
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
Animated

Postby Animated » Sat Mar 25, 2006 11:36 pm

hmmm... nacisnalem krzyzyk.
bylo to z pol roku temu, kiedy mialem mnostwo innych zajec...

co jest po "drugiej stronie"? pustka, ktora trzeba wypelnic :D
na szczescie "inne zajecia" sie skonczyly i znow tu jestem.
Download Picassa & Fierfox
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Mon Apr 03, 2006 8:05 pm

Zastanawiam sie bardzo poważnie czy nie rzucić tego w cholere... Czuje sie jakbym cos zatracił... przyjemność z gry wciąż jest, ale moje postacie wychodzą albo na idiotów, albo na kretynów... Szkoda... chyba nacisnę ten krzyżyk... Ciekawe jak wygląda życie bez Cantr... :cry:
ushol

Postby ushol » Mon Apr 03, 2006 8:08 pm

Nie bądź głupi... poczekaj dwo nowego roku... alebo nowej derkady... albo nowego kwartału chociaż...
Image
Image
Federacja RP
Fiona

Postby Fiona » Mon Apr 03, 2006 8:09 pm

Agent 0007 wrote:ale moje postacie wychodzą albo na idiotów, albo na kretynów

Ciekawe czemu :roll:
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.

Return to “Ogólne dyskusje”