Simsy, poduszki i misie zakladnicy

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Fiona

Postby Fiona » Mon Mar 27, 2006 12:48 am

Byc moze :)
Znalazlam za to ksiazke, co jej jeszcze nie czytalam :mrgreen:
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Mar 27, 2006 12:51 am

Jaką? A Neuromancera czytałaś? ;]
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088
Image
Fiona

Postby Fiona » Mon Mar 27, 2006 12:53 am

Nie. A co to?

Edit: "Oto brama w niezwykły świat Gibsona - mechaniczny, lecz przepełniony uczuciem, żyjący seksem, gwałtem i pieniędzmi, mroczny, podniecający jak narkotyk."

Tfu, tfu, to jakies swinstwa na pewno, zboczenstwa :x *chowa glowe pod beret*

Ps. Mam powazne obawy ze jak ktos jutro zobaczy ten watek to go zamknie i kaze sie wyniesc w diably na pm :wink: :lol:
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.

O. Tadeusz Rydzyk.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Mar 27, 2006 1:02 am

Dlaczego? Ten wątek ma walory edukacyjne :lol: Mogą się uczyć od mistrzów, a neuromancer to raczej o kowbojach cyberprzestrzeni a nie o sexsie :P Ta recenzja jest mało precyzyjna :]

EDIT: Poza tym to "Dyskusję niezwiązane z Cantr" - Typowo spamerski dział forum :P
EDIT2: Zmieniłem nawet tytuł tematu, teraz to mogą nam wała :lol: Bo trzymamy się tematu :P
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
Image
Fiona

Postby Fiona » Mon Mar 27, 2006 1:16 am

Ale tamten temat byl lepsiejszy...
Nawet mialam spytac kto taki piekny tytul nadal :wink:
Ten jest taki pozbawiony, jakby to powiedziec, nutki tajemniczosci...

Jak to nie o swinstwach i zboczenstwach to przeczytam :lol:
Tlumacz dobry, to zawsze plus :)

O. Tadeusz Rydzyk.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Mar 27, 2006 1:26 am

Jak chcesz to mogę zmienić na tamten lepsiejszy, ale ten daje większe pole manewru obrony przet tymi co tak lubią ciąć tematy ;] A dwie osoby tylko mogły moderować to forum, albo Raist, albo ten nowy członek CD :P Wczoraj widziałem jak tu się kręcił o tej potrze to pewnie było on ;P

Książka jest zajefajna i ma wiele wspólnego z moim avatarem zarówno tym jak i starym którego można zobaczyć na mojej stronce :P A Diabełek ciagle marudzi, że tamten mu się podobał bardziej :P
Image
Fiona

Postby Fiona » Mon Mar 27, 2006 1:28 am

W kwestii avatarkow to mam tyle do dodania, ze moj i tak jest najlepszy 8)

Zmien na poprzedni... Bez ryzyka nie ma zabawy :twisted:

Edit: A na stronie to czekaja na mnie gorace dziewczyny :roll: To mnie zniecheca...
Edit 2: Sie zaniepokojona czuje... W ksiazce zboczenstwa, na stronie gorace dziewczyny... Dostrzegam pewna prawidlowosc :roll: *naciaga glebiej beret na glowe*

O. Tadeusz Rydzyk.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Mar 27, 2006 1:48 am

OK, zmieniam nazwę tematu na tamtejszą :P Jakie gorące dziewczyny? :shock: Ja nic nie wiem :twisted:

EDIT: będę dobry i podam :P Mój stary avatar wyglądał tak Image

Teraz tego ludka wkomponowałem w ten nowy :P

EDIT2: Czy ten beret nie jest czasami moherowy? :twisted:
Last edited by KVZ on Mon Mar 27, 2006 1:50 am, edited 1 time in total.
Image
Fiona

Postby Fiona » Mon Mar 27, 2006 1:50 am

Albo mi sie we lbie placze bo pozno, albo jak sie wejdzie na te strone co do niej jest link w profilu to tam na dole zapraszaja jakies gorace dziewczyny :roll:

Edit : Teraz tylko milosne sesemesy :lol:
Edit 2 : No moherowy, a jaki inny ma byc? :shock:

O. Tadeusz Rydzyk.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Mar 27, 2006 1:55 am

To są banery banermani więc za nie nie odpowiadam :P Ja bym ich nie klikał po prostu :P :lol:

A mój avatar na stronie widać jak się kliknie "main page" na lewym pasku :P

Co z tym beretem? :P

EDIT: A jednak moherowy :lol: No mógł być jeszcze foliowy, taki jak w fabrykach spożywczych mają albo w spożywczakach :P

EDIT: No to jak wywaliłem "pogaduszki" z tematu, to trzeba zacząć coś czasami na temat pisać :P Kiedy grałaś w Sims ostatnio? :twisted:
Image
Fiona

Postby Fiona » Mon Mar 27, 2006 2:00 am

Co z tym avatarem? :shock:
Skad Ci przyszlo do glowy, ze ten temat jakos mnie pociaga, juz mowilam, moj bojowy kotek i tak jest najlepszy :twisted:

Edit : Beret moja zbroja :!:
Edit 2 : A jak mis zakladnik sie czuje?

O. Tadeusz Rydzyk.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Mar 27, 2006 2:05 am

Avatar jak Avatar :P Zamyślony człek :P Tu wyżej też go widać :] Twój avatar i tak jest lepsiejszy podobno :twisted: Szkoda, że nie widziałaś jeszcze avatara z kobietą która próbowała rozpić wszystkich forumowiczów :lol:

A miś zakładnik założył sobie taśiemke na uszy i ma zwinięte i wygląda teraz jak przerośniety chomi :lol:
EDIT: Pytałem o coś w poście wyżej :P
Image
Fiona

Postby Fiona » Mon Mar 27, 2006 2:08 am

Szkoda avatara :(
Za to widzialam wszystkie trzy blogi, tez jakies ciemne, procz jednego, co jest w tym jezyku co go nie rozumiem i jeszcze na temat ktorego rowniez nie rozumiem :lol:

Edit: Ale o beret czy o Sims?
Beret moja zbroja.
Dawno.
8)

O. Tadeusz Rydzyk.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Mar 27, 2006 2:14 am

Którego? Tego zamyślonego, czy z tą rozpijającą kobietą? ;D Pytałem o Sims :P I wiem już, że dawno, ale nie wiem jak dawno :]

A wcale nie chciałem się dowiedzieć tak precyzyjnych informacji o berecie :> *zaciera ręce* A pancerz też masz? :> A jeżeli tak to co nim jest? :P

EDIT: tamten blog wcale nie jest cały po nie polskawemu :P Chociaż fakt, że w dużej cześci :] Ucz się Angola, bo jak nas Angole napadną to nie będziesz wiedzieć jak ich blefować :P
Image
Fiona

Postby Fiona » Mon Mar 27, 2006 2:17 am

Tak dawno ze juz nie pamietam, jeszcze drugiej czesci nie bylo na swiecie :lol:
Moj komputer odmowil wspolpracy z druga czescia :(

Co nim jest czy co w nim jest ?? :twisted:

Edit: Mam. Koty. :wink:
Last edited by Fiona on Mon Mar 27, 2006 2:24 am, edited 2 times in total.

O. Tadeusz Rydzyk.

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”