Farmming Uprawa

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

drmartin

Farmming Uprawa

Postby drmartin » Sat Mar 25, 2006 9:24 pm

Witam

Jestem nowy w tej grze ale juz ja polubilem mam tylko jedno pytanie czy jak jest osada to mozna zakładac nowe pola upraw. Jak patrze na mape to wiele osad/miast ma wiele surowców a w mojej mamy tylko drewno, jagody, orzechy. A może z czasem same pryzbzwaja?

Pozdrawiam, Marcin
Diabelek

Postby Diabelek » Sat Mar 25, 2006 9:36 pm

Nie ma takiej mozliwosci. Przynajmniej na razie, ale chyba nic nie zapowiada, zeby taka mozliowsc miala sie pojawic ;). Taki urok gry, ze niektore lokacj sa bogate, a niektore maja tylko kilka surowcow.. ale wszysko mozna wykorzystac *usmiecha sie*
belin

Postby belin » Sat Mar 25, 2006 9:52 pm

Ta Twoja "osada" to lokacja czy rzeczywiscie osada? Poza tym to Twoja postac tam jest nie Ty :-). I moze sie udac gdzies po jedzenie czy po prostu, zeby znalesc sobie latwiejsze miejsce do zycia.
Owszem - sa calkiem duze osady gdzie wlasciwie nic nie ma do jedzenia, ale tam postac musi umiec dobrze kombinowac zeby przezyc.
docent

Postby docent » Sun Mar 26, 2006 6:45 am

Witamy na forum
Wracając do pytania. Jak zapewne sam szybko odkryjesz, w większości rozwinięttych osad istnieją pewne prawa ograniczające wydobycie, za to dają jeść za darmo :) Za to praktycznie wszędzie znajdziesz mnóstwo bezpańskich projektów uprawy. Niektóre z nich nieźle zaawansowane :) Pochodź pozwiedzaj, rozmawiaj.

Return to “Ogólna pomoc”