Witam
Jestem nowy w tej grze ale juz ja polubilem mam tylko jedno pytanie czy jak jest osada to mozna zakładac nowe pola upraw. Jak patrze na mape to wiele osad/miast ma wiele surowców a w mojej mamy tylko drewno, jagody, orzechy. A może z czasem same pryzbzwaja?
Pozdrawiam, Marcin
Farmming Uprawa
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- drmartin
-
-
Ta Twoja "osada" to lokacja czy rzeczywiscie osada? Poza tym to Twoja postac tam jest nie Ty
. I moze sie udac gdzies po jedzenie czy po prostu, zeby znalesc sobie latwiejsze miejsce do zycia.
Owszem - sa calkiem duze osady gdzie wlasciwie nic nie ma do jedzenia, ale tam postac musi umiec dobrze kombinowac zeby przezyc.

Owszem - sa calkiem duze osady gdzie wlasciwie nic nie ma do jedzenia, ale tam postac musi umiec dobrze kombinowac zeby przezyc.
- docent
Witamy na forum
Wracając do pytania. Jak zapewne sam szybko odkryjesz, w większości rozwinięttych osad istnieją pewne prawa ograniczające wydobycie, za to dają jeść za darmo
Za to praktycznie wszędzie znajdziesz mnóstwo bezpańskich projektów uprawy. Niektóre z nich nieźle zaawansowane
Pochodź pozwiedzaj, rozmawiaj.
Wracając do pytania. Jak zapewne sam szybko odkryjesz, w większości rozwinięttych osad istnieją pewne prawa ograniczające wydobycie, za to dają jeść za darmo