Interesuje mnie jak to jest u innych... bo u mnie to wyglada tak:
Mam jedna postac, ktora w calosci napisala prawa jednej wioski. Kandyduje do organu wykonawczego

Druga z postaci stara sie stworzyc z przyjaciolmi osade i ostatnio poczula ciag do zajmowania jakiegos waznego stanowiska, czy to religijnego, czy politycznego. Bardzo tego pragnie i rozpoczyna dzialania majace na celu zapewnienie sobie udzialu w rzadach. Jest ona ambitna i nie pragnie sie po prostu nachapac tak jak pierwszaa, ale stworzyc dobry organizm polityczny i moze jakas wieksza religie. Rozumie, ze wladza to wielka odpowiedzialnosc, ale nie watpi, ze sprosta jej bez problemu.
Trzecia z postaci pelnila wazna funkcje polityczna w pewnym plemieniu, ale ostatnio trafila raczej na margines wielkiej polityki. Byla zmuszona do opuszczenia glownego miasta przez czynniki uczuciowe

Pora na moja opinie o wladzy jaka sprawuja moje postacie. Uwazam ze ciazy na mnie jako graczu wielka odpowiedzialnosc, aby one wszystkie byly aktywne i odgrywaly prawidlowo swoje role w spolecznosciach. Poza tyum jestem troche dumny z tego, co udalo mi sie nimi osiagnac tworzac je i odgrywajac na bazie stworzonego wczesniej charakteru. Poza tym jestem dumny, ze osiagnalem to sama gra bez matactw mimo, ze kilka moich postaci znajduje sie w obrebie pieciu, szesciu lokacji, z czego jedna z powyzszych.