glowy w solance

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Raist

Postby Raist » Mon Mar 13, 2006 2:45 pm

Gnom wrote:
Raist wrote:A za jajami jest 24 glosow i o czym to swiadczy? O niczym.

Moze o tym, ze wszystkie odpowiedzi w ankiecie jakie mozna bylo wybrac sa za obcieciem jaj? Argument calkiem z d...

Prosze bardzo, za neismiertelnikami sa 22 osoby. Podobna ilosc. Zreszta chyba nie chcesz powiedziec, ze osoby ktore sa na nie glosowaly w tamtej ankiecie na tak bo nie bylo odpowiedniej dla nich pozycji?
Wariat...
Yossarian

Postby Yossarian » Mon Mar 13, 2006 2:51 pm

Raist wrote:Gnom nie ma argumentow. Zobaczyl jednostkowa potrzebe w grze, ktora chce brutalnie zaspokoic bo jego postacia brakuje krwii ... Jak juz pisalem zapraszam do dyskusji z Josem. Zobaczymy czy te 4 "argumenty" wystarcza chocby na wstep do rozmowy ;)

Nie zobaczymy, bo Wy nie potraficie odnieśc się do żadnego z nich, tłumacząc się tym, że 'ktoś nie ma argumentów'. Słabo. :shock:
Everything I build I destroy
Everything I love always hurts
Everything I hate I'd rather love
Everything I am is everything I'm not
Gnom

Postby Gnom » Mon Mar 13, 2006 2:53 pm

Gnom wrote:Tertio, na czym polega to, ze obciecie glowy jest bardziej drastyczne od zabicia kogos przy pomocy drewnianej palki albo piesci?

Wciaz skrzetnie omijasz ten temat Raist i nie raczysz odpowiedziec. Sprobuj, to nie takie trudne. Kazdy moze przyznac sie do porazki. Zwlaszcza gdy nie ma racji, jak Ty teraz... :twisted:

Raist wrote:Prosze bardzo, za neismiertelnikami sa 22 osoby. Podobna ilosc. Zreszta chyba nie chcesz powiedziec, ze osoby ktore sa na nie glosowaly w tamtej ankiecie na tak bo nie bylo odpowiedniej dla nich pozycji?

Tak, a ile w tym samym watku jest za glowami. Poza tym, CI zwolennicy niesmiertelnikow siedza cicho od samego poczatku i nie sa w stanie odpowiedziec na jedno pytanie skad by sie one mialy brac...

Raist, bredzisz (wiem, ze sie powtarzam, ale Ty tez nie zaprzestales tej czynnosci). Jak chcesz porownywac watpliwej jakosci prowokacje i probe osmieszenia adwersarzy w wykonaniu Hal'a do rzeczowej dyskusji? Mysl...
Raist

Postby Raist » Mon Mar 13, 2006 2:59 pm

Widzisz Gnom pokazales, ze z Toba nie warto dyskutowac. Myslisz, ze robisz mi przykrosc obrazajac mnie? A i nigdzie nie powiedzialem, ze popieram jakiekolwiek uzywanie sily w grze wiec nie wkladaj mi w usta slow ktorych nie wypowiedzialem.
Wariat...
Yossarian

Postby Yossarian » Mon Mar 13, 2006 3:04 pm

Raist --> A Ty wciąż nie na temat. Byś się wstydził. :(
Everything I build I destroy

Everything I love always hurts

Everything I hate I'd rather love

Everything I am is everything I'm not
Gnom

Postby Gnom » Mon Mar 13, 2006 3:08 pm

Raist wrote:Widzisz Gnom pokazales, ze z Toba nie warto dyskutowac.

Pewnie, ze nie warto. Zwlaszcza gdy nie ma sie zadnych argumentow...

Raist wrote:Myslisz, ze robisz mi przykrosc obrazajac mnie?

Obrazilem Cie? Nie zauwazylem, raczej wytkanlem luki w Twojej pozal sie Boze "argumentacj". Bo na razie zadnego argumentu tam nie znalazlem...

Raist wrote:A i nigdzie nie powiedzialem, ze popieram jakiekolwiek uzywanie sily w grze wiec nie wkladaj mi w usta slow ktorych nie wypowiedzialem.

Nie wkladam CI przeciez zadnych slow w usta. Ani nic innego. ;) Ja sie pytam jak odpowiesz na ten argument, ktory ciagle ignorujesz...

Gnom wrote:Tertio, na czym polega to, ze obciecie glowy jest bardziej drastyczne od zabicia kogos przy pomocy drewnianej palki albo piesci?

Przypomne Ci go jeszcze raz, jakbys jakims cudem zapomnial...
Susel

Postby Susel » Mon Mar 13, 2006 3:45 pm

Przytoczę cytat trochę nie na czasie, ale mnie aż w oczy uderzył...

Raist wrote:Gnom nie ma argumentow. Zobaczyl jednostkowa potrzebe w grze, ktora chce brutalnie zaspokoic bo jego postacia brakuje krwii ... Jak juz pisalem zapraszam do dyskusji z Josem. Zobaczymy czy te 4 "argumenty" wystarcza chocby na wstep do rozmowy ;)

1. JEDNOSTKOWĄ POTRZEBĘ W GRZE ??!! A TEN KTÓRY TO ZAPROPONOWAŁ I CI KTÓRZY TO POPIERAJĄ TO CO??!! NIE MAJĄ CO ROBIĆ??!!
2. Z JOSEM??!! PRÓBUJESZ PODEPRZEĆ SIĘ JOSEM, A TO POPIERAJĄCY GŁOWY NIE MAJĄ ARGUMENTÓW??!!
3. 4 ARGUMENTY??!! A O TYCH KTÓRZY PISALI WCZEŚNIEJ TO NIE LASKA SOBIE PRZYPOMNIEĆ??!!
4. Nie "postacią" tylko postaciom brakuje i nie "krwii" tylko krwi... ale to tak na marginesie...

Jeśli ta wypowiedź cię obraża,
TO I TAK MI TO WISI!

Trochę mnie poniosło, ale to nic...
Elm0

Postby Elm0 » Mon Mar 13, 2006 4:50 pm

Raist wrote:Widzisz Gnom pokazales, ze z Toba nie warto dyskutowac. Myslisz, ze robisz mi przykrosc obrazajac mnie? A i nigdzie nie powiedzialem, ze popieram jakiekolwiek uzywanie sily w grze wiec nie wkladaj mi w usta slow ktorych nie wypowiedzialem.

Twoja odpowiedź daje do zrozumienia, że lekceważysz tych, którzy postąpili wbrew twojemu zdaniu i pomysł głów poparli. Ja też byłem za, mimo że moje postacie nie są jakimiś płatnymi zabójcami czy innego rodzaju kryminalistami.

Gnom wrote:
Tertio, na czym polega to, ze obciecie glowy jest bardziej drastyczne od zabicia kogos przy pomocy drewnianej palki albo piesci?

A wyobraź sobie zabójstwo człowieka śrubokrętem :twisted: to dopiero musi być drastyczne :P
Rusalka

Postby Rusalka » Mon Mar 13, 2006 7:26 pm

Wiecie co, kłócicie się o niewiadomo co i niewiadomo po co. Zarówno jakieś wyczarowane z powietrza nieśmiertelniki jak i drastyczne ucinanie głów ofiarom są nienaturalnymi wariacjami i nie pasują do Cantra.

Czy tu naprawdę nadal chodzi o udowadznianie zleceniodawcy, że się kogoś zabiło???

Może po prostu wystarczyłoby zanieść całe ciało?
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
docent

Postby docent » Mon Mar 13, 2006 10:37 pm

No tak rusałko, ale jednak głowa, wyciągnięta za włosy z plecaka. A pozatym Cantryjczyk nawet martwy waży sporo
Vivaldii

Postby Vivaldii » Mon Mar 13, 2006 11:06 pm

Dalibyscie sobie spokoj. Ja rzucilem jakis pomysl a tu takie klotnie. Jesli 10% czy 30% jest az tak bardzo przeciw to nie ma co sie szarpac.

Nosilbym cale ciala ale do tego potrzeba pojazdow, ktore w wiekszosci miejsc ktore znam sa abstrakcja...

Faktycznie zabicie kogos srubokretem czy w ogole zabicie kogokolwiek, czymkolwiek jest duzo bardziej okruten od masakrowania trupow.
belin

Postby belin » Mon Mar 13, 2006 11:29 pm

Rusalka wrote:(...)drastyczne ucinanie głów ofiarom są nienaturalnymi wariacjami i nie pasują do Cantra.

Jak dla mnie to jestes w tym momencie co najmniej naiwny. A piraci pasuja? Pasuja. Ucinanie glow tez. Oby tylko bylo to odpowiednio "obnarzedziowane".

Rusalka wrote:Czy tu naprawdę nadal chodzi o udowadznianie zleceniodawcy, że się kogoś zabiło???

Na przyklad dlatego. A malo to takich sytuacji?

Rusalka wrote:Może po prostu wystarczyłoby zanieść całe ciało?

No.. taki Conan w samochodzie to jest cos :-) - klimat jak z Highlandera ;-D. Tylko zapominasz, ze niestety pojazdy naziemne nie moga byc zabierane na statki (to jest caly czas dla mnie porazka totalna).
WojD

Postby WojD » Tue Mar 14, 2006 6:38 am

belin wrote:
Rusalka wrote:(...)drastyczne ucinanie głów ofiarom są nienaturalnymi wariacjami i nie pasują do Cantra.

Jak dla mnie to jestes w tym momencie co najmniej naiwny. A piraci pasuja? Pasuja. Ucinanie glow tez. Oby tylko bylo to odpowiednio "obnarzedziowane".

Przenośny stół sekcyjny

Czas: 4 dni
Materiały: 2500g aluminium, 1500g miedzi, 500g szkła okiennego
Narzędzia: młotek, pilnik, śrubokręt, szlifierka

Skalpel

Czas: 1 dzień
Materiały: 50g stal
Narzędzia: pilnik, młotek
kamień szlifierski

O to chodziło?

Dajcie już spokój...
==============
in vitro...

Postby in vitro... » Tue Mar 14, 2006 12:28 pm

Moją postać katowano 3 dni pięściami, młotkami i dłutem. Zmarła z głodu.
Trochę nieetyczne.
cantr się posypał
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Tue Mar 14, 2006 8:58 pm

Yossarian wrote:Jestem przeciw.

Zbyt brutalne. :P

Oto wspanialy post dotyczacy Komunikatu o Dokowaniu.
Yossarian. Nieczesto pisze cos przykrego o ludziach, ale teraz sie nie powstrzymam. Wspolczuje Ci. Wypowiedzialem sie w temacie o glowach i okazalem opinie inna niz Twoja. Za to bylem obiektem zlosliwosci, ponioslo Cie, i mnie juz za to przepraszales. Znowu Cie ponioslo?

Twoj post w temacie o dokowaniu nawet nie jest na temat. Nawiazuje do glow, i do mnie. Wyrazasz sprzeciw tylko dlatego ze to ja zaczalem temat? A ja uwazam obcinanie glowy za brutalne? Dodatkowo ja wytknalem Ci niestosowne zachowanie?

W najlepszym wypadku moze to byc jedynie kiepski, wcale niesmieszny zart i spamerstwo. W tym przypadku tez utwierdzam sie w przekonaniu, ze jestes niedojrzalym uzytkownikiem forum, z rodzaju tych ktorych im mniej tym lepiej. Nastawionych na klutnie o byle co i zwracanie na siebie uwagi.

Tyle.

EDIT: pisze tutaj a nie w watku o Dokowaniu bo nie zamierzam robic tam balaganu. Tamten temat ma swoj sens i cel. Nie jest nim wyklucanie sie o glowy i brutalnosc w grze.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.

Return to “Sugestie”