Obciecie jaj - Glosowanie

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Czy jestes za wprowadzeniem mozliwosci obcinania jaj martwym Cantryjczykom?

TAK
13
28%
Pewnnie, ze tak!
12
26%
Alez oczywiscie
21
46%

Total votes: 46
Sierak

Postby Sierak » Sat Mar 11, 2006 7:35 pm

CzerwonyMag wrote:
Sierak wrote:
Te wypustki na klatce piersiowej...ten no, jak one się nazywały...

Ramiona?

Nie :P
ImageImage<-- Kliknij proszę w oba, z góry dziękuję :)
in vitro...

Postby in vitro... » Sat Mar 11, 2006 9:14 pm

Rozumiem, że sie wam głowy nie podobają ale, stanowczo przesadziłeś Hal. Wyśmianie pomysłu Vivaldiego w taki sposób było niezbyt miłe...
cantr się posypał
belin

Postby belin » Sat Mar 11, 2006 9:21 pm

Blagam, In Vitro, Zmniejsz to Master Cantr w podpisie - to rozpierdziela cale czytanie. Tu jest forum _dyskusyjne_ mimo wszystko a nie prezentacja "kto ma wiekszego logosa" ;-D. Ogolnie pakowanie grafiki czy ilus linijek tekstu do podpisu jest dla mnie dziwne (zwlaszcza przy wypowiedziach jednozdaniowych w wiekszosci), ale jak kto lubi.
ST.George

Postby ST.George » Sat Mar 11, 2006 9:21 pm

Hal, czyzby twoj pomysl byl zainspirowany ostatnimi wydazeniami na Przylądku Mgieł, na pokładzie SANTY MARII i w Dervapolis, z udzialem pewnego domniemanego zlodzieja? 8)

Tak, czy inaczej, mi się pomysł nie podoba i jestem przeciw.
Hal

Postby Hal » Sat Mar 11, 2006 9:32 pm

in vitro... wrote:Rozumiem, że sie wam głowy nie podobają ale, stanowczo przesadziłeś Hal. Wyśmianie pomysłu Vivaldiego w taki sposób było niezbyt miłe...

W sprawie obcinania glow bylo juz tyle powiedziane, ze zaden dodatkowy argument podany w normalnej formie nie sklonilby nikogo do refleksji.

Chcialem ukazac tylko absurdalnosc tego pomyslu i jak widac udalo sie.

To moje ostatnie slowo w tej sprawie.
Rob z kobietami co chcesz, ale nie probuj ich rozumiec. cytat Izabeli
in vitro...

Postby in vitro... » Sat Mar 11, 2006 9:41 pm

Co do wyczerpania argumentów, to jestem innego zdania
cantr się posypał
belin

Postby belin » Sat Mar 11, 2006 9:42 pm

No to ja nie widze absurdalnosci w obcinaniu glowy. Natomiast widze absurd w tym ataku z jajami - chociaz mi sie to osobiscie podoba ;-).
Swiat Cantr jak na razie jest urzadzony w taki sposob, ze calej masy rzeczy w zaden sposob nie mozna udowodnic (oprocz wyciagnieca logow - a tego wlasnie powinno sie unikac). Glowy sa wg mnie swietnym pomyslem - z jednej strony makabrycznym ale z drugiej dajacym _fabularna_ mozliwosc udowodnienia czegos.
A jaja - no coz - to juz tylko i wylacznie sposob okaleczenia - owszem ciekawa koncepcja ale calkiem drugoplanowa jak dla mnie i to co wykonales w formie glosowania (wiec tym bardziej widoczne) to lekka zenadka.
Rusalka

Postby Rusalka » Sun Mar 12, 2006 3:29 am

A w sumie na co komu jaja w świecie, w którym nie ma dzieci, a sex jest pewnie i tak z tranzwestytą? :roll: :twisted:
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Sun Mar 12, 2006 1:56 pm

Aż mnie gdzieś zabolało w trakcie czytania tego topica ;P
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088
Image
trss

Postby trss » Sun Mar 12, 2006 2:56 pm

Pewnie ,że obcinać, trzeba zrobić coś z tym szaleńczym przyrostem naturalnym Cantyjczyków. A kobiety korkować ;P
Lucja

Postby Lucja » Mon Mar 13, 2006 9:41 am

Za.

Panów jest więcej i głośniej krzyczą za obcinaniem. :wink:
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Mon Mar 13, 2006 11:26 am

Ankieta jest tendencyjna ale zgłosuje ;)
Gnom

Postby Gnom » Mon Mar 13, 2006 1:15 pm

Hal wrote:W sprawie obcinania glow bylo juz tyle powiedziane, ze zaden dodatkowy argument podany w normalnej formie nie sklonilby nikogo do refleksji.

Fakt, na razie nie udalo sie Wam (przciwnikom tego pomyslu) podac zadnego sensownego argumenbtu na nie, ktory nie zostalby odbity. Chcesz, to zapraszam do RZECZOWEJ dyskusji. Ale nie wiem czy dasz rade zrobic cos poza raczej marnymi kpinami. Ale sam rozumiec, zartowac jest latwiej...

Hal wrote:Chcialem ukazac tylko absurdalnosc tego pomyslu i jak widac udalo sie.

Udalo sie? Widac? Gdzie?

Hal wrote:To moje ostatnie slowo w tej sprawie.

Pewnie, nie masz argumentow, to sie obraz, ze zostales przegadany. Moze zamiast tego zdania napisz: <i>Jestescie GUPI!!!! *z obrazona mina zabiera swoja lopatke i wiaderko, a potem idzie do innej piaskownicy*</i>Sens taki sam a jak jasno stawia sprawe...
in vitro...

Postby in vitro... » Mon Mar 13, 2006 3:40 pm

Gnom wrote: Moze zamiast tego zdania napisz: Jestescie GUPI!!!! *z obrazona mina zabiera swoja lopatke i wiaderko, a potem idzie do innej piaskownicy*Sens taki sam a jak jasno stawia sprawe...

Gnomie, po co obrażasz Hala?? To już nie jest dyskusja tylko kłótnia.
cantr się posypał
Hal

Postby Hal » Mon Mar 13, 2006 3:43 pm

Gnom wrote:Pewnie, nie masz argumentow, to sie obraz, ze zostales przegadany. Moze zamiast tego zdania napisz: <i>Jestescie GUPI!!!! *z obrazona mina zabiera swoja lopatke i wiaderko, a potem idzie do innej piaskownicy*</i>Sens taki sam a jak jasno stawia sprawe...

Istnieje ogolnie znana zasada, ktora mowi, ze przedluzajacy sie konflikt nieuchronnie prowadzi do usztywnienia stanowisk obu stron. Zaden kolejny argument chocby najbardziej trafny nie jest juz w stanie niczego zmienic na korzysc. Utwierdza on jedynie strony konfliktu w swoich przekonaniach.

Brak odzewu osob niezgadzających sie z Twoimi pogladami spowodowany jest raczej rozumieniem tej zasady a nie brakiem argumentow.

Tak wiec jesli jeszcze kiedys bedzie Cie dziwilo, ze ktos konczy dyskusje w podobny sposob jak ja to wez pod uwage inne czynniki niz zabawki i piaskownice.
Rob z kobietami co chcesz, ale nie probuj ich rozumiec. cytat Izabeli

Return to “Sugestie”