Raporty z Cantr

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Czy wysylasz na poczte raporty z Cantr?

Tak, uwazam je za pozyteczne
20
61%
Nie, nie widze w tym najmniejszego sensu
13
39%

Total votes: 33
Garreth

Postby Garreth » Fri Mar 03, 2006 5:04 pm

ja dopiero pare dni temu zrobilem sobie w Outlooku specjalny folder na raporty, oraz dodalem krotka regułe do odbieranych mejli. Nawet nie czytam, ale zawsze lepiej miec. wiem ze to mniej realne jest jak postac ma swietna pamiec calego zycia, ale fakt jest ze juz kilka razy by mi sie przydaly te raporty a ich nie mialem...
ushol

Postby ushol » Fri Mar 03, 2006 6:39 pm

Nie u?ywaj Outlooka.... Thunderbird rz?dzi...
Image
Image
Federacja RP
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Fri Mar 03, 2006 7:54 pm

Raporty... Dobrodziejstwo świata Cantr. Całe szczęście, że są, bo grając wieloma postaciami całkiem można się pogubić w wydarzeniach.Można dzięki nim uniknąć sytuacji w stylu: Czy to mowil ten koles? A nie to bylo przy innej postaci? Chociaż... Może jednak przy tej... itd. I wtedy własnie sięgam po raport.
A co do tego, że Cantryjczycy mają fotograficzną pamięć. Jesli komuś to przeszkadza to niech gra tak jakby wydarzen z przeszłości nie pamiętał :P. W czym problem?
"ImageCzlonek Federacji RP - odgrywaj z nami"

Image
Garreth

Postby Garreth » Sat Mar 04, 2006 1:27 pm

ushol wrote:Nie u?ywaj Outlooka.... Thunderbird rz?dzi...

poki co nie narzekam ;) zreszta to tylko mejl do raportow jest, normalnie nie sciagam poczty na komputer bo uzywam komputerow w roznych miejscach
Rusalka

Postby Rusalka » Sun Mar 12, 2006 12:59 am

U mnie to te raporty są jak wspomnienia wydarzeń z dawnych lat. (tak często do nich zaglądam :) ) Jak zacznę czytać, to wciągają z reguły na maxa.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka

Return to “Ogólne dyskusje”