Historia biurowa odcinek pierwszy
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Izabela
- WojD
- Izabela
- WojD
- Izabela
Sliczny
Bedzie stal na polce czy czasem bedziemy sie mogli nim pobawic?
Ale, ale... proponowalabym jednak zwrocic uwage na plastik w rekach Pomyslowego Pana K. Ja wiem, ze jeszcze nie mamy zapalnikow, ale on jest naprawde pomyslowy, wiec to moze mu nie przeszkodzic.
Ale, ale... proponowalabym jednak zwrocic uwage na plastik w rekach Pomyslowego Pana K. Ja wiem, ze jeszcze nie mamy zapalnikow, ale on jest naprawde pomyslowy, wiec to moze mu nie przeszkodzic.
I'm not anti-social; I'm just not user friendly.
- WojD
- Hal
- WojD
- Hal
wojd wrote:Chyba jedna porcja to za mało nawet na takiego małego buga... * wlewa resztkę cieczy w usta antybużka bez nożyka * Obudź się kolego...
Chyba przesadziles z tym antybożkiem. Kolega bez nozyka nie chce sie obudzic. Na pewno zapadl w spiaczke.
Rob z kobietami co chcesz, ale nie probuj ich rozumiec. cytat Izabeli
- Izabela
- Hal
- KVZ
- Players Dept. Member
Mellow Chips! For hungry people! ;D
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

https://x.com/MindKiLLERx2088

- Hal
wojd wrote:* podnosi glowe znad biurka * Ty tu czego, wstep tylko dla posiadaczy czerwonej karty...
Obejrzalem sobie jeszcze raz wczorajszy odcinek telenoweli biurowej i sie niezle posmialem.
Kiedy wojd podnosil glowe znad tego biurka to ja naprawde go widzialem, tego wojda z avatara a przy nim siedzial kotek !
Rob z kobietami co chcesz, ale nie probuj ich rozumiec. cytat Izabeli
- PRUT
Wtem wpada Chuck Norris, otwierając kopnieciem z półobrotu drzwi. Patrzy na wnetrze... nikog juz nie ma.
- Cholera! Spóźniłem się! Pierwszy raz w życiu się gdzieś spóźniłem!
Wtem grymas natrętnej mysli krzywi jego twarz:
- Przeciez to niemozliwe! Chuck Norris nigdy się nie spóźnia!
Łapie się za brodę, marszczy brwi, ciagnie mocno... maska i cały strój opada... i wtem ukazuje sie troje niezwykłych osobników:
- Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji! Nasza główna metoda to zaskoczenie. Zaskoczenie i strach. To dwie metody. Strach, zaskoczenie i bezwzględna skuteczność - trzy metody. Strach, zaskoczenie, bezwzględna skuteczność i niemalże fanatyczne oddanie papieżowi. Cztery.. Nie! Wśród naszych metod... Wśród naszych metod są takie elementy jak strach, zaskoczenie... Wejdziemy jeszcze raz.

- Cholera! Spóźniłem się! Pierwszy raz w życiu się gdzieś spóźniłem!
Wtem grymas natrętnej mysli krzywi jego twarz:
- Przeciez to niemozliwe! Chuck Norris nigdy się nie spóźnia!
Łapie się za brodę, marszczy brwi, ciagnie mocno... maska i cały strój opada... i wtem ukazuje sie troje niezwykłych osobników:
- Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji! Nasza główna metoda to zaskoczenie. Zaskoczenie i strach. To dwie metody. Strach, zaskoczenie i bezwzględna skuteczność - trzy metody. Strach, zaskoczenie, bezwzględna skuteczność i niemalże fanatyczne oddanie papieżowi. Cztery.. Nie! Wśród naszych metod... Wśród naszych metod są takie elementy jak strach, zaskoczenie... Wejdziemy jeszcze raz.

-
Dziadek Mróz
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”