wojd wrote:aczkolwiek postaram się o tym pamiętać.
Pelniejszy opis wygladu
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Gnom
- WojD
Większość z reguły nie ma racji, jako że jest ciemną szarą masą... Tu się z kolegą A. zgodzę. jednak w tym wypadku mówimy o większości aktywnych graczy, którzy są 'klientami' gry - a więc wchodzi w grę inna zasada: 'klient ma zawsze rację'
Nie jestem przekonany ani na tak ani na nie. Szczerze mówiąc nie wiem również, jakie jest nastawienie do podobnych pomysłów u braci i sióstr anglosasów tudzież innych - z racji kontrowersyjności i rewolucyjności pomysłu - musi się najpierw odbyć długa dyskusja... Więc się nie bój Gnomie - wyrośnie Ci pewnie długa siwa broda nim opisy się pojawią
Nie jestem przekonany ani na tak ani na nie. Szczerze mówiąc nie wiem również, jakie jest nastawienie do podobnych pomysłów u braci i sióstr anglosasów tudzież innych - z racji kontrowersyjności i rewolucyjności pomysłu - musi się najpierw odbyć długa dyskusja... Więc się nie bój Gnomie - wyrośnie Ci pewnie długa siwa broda nim opisy się pojawią
==============
- Gnom
-
belin
Michal wrote:belin wrote:gnebilem Michala za kretynska akcje reklamowa. Jesli chcemy nowych graczy (ha ha... wytlumaczeniem tej akcji byla czesto potrzeba zwyklych fizoli co tym bardziej popiera moje poglady) to dajmy im naprawde nowy swiat - i to taki przed ktorym nie beda sie musieli nagle bronic (he he... polece w cos innego... akurat sie tarfil fajny gracz...
X: "ooo witaj, widze, ze jestes silnym i roslym facetem, moze zamiast zbierac ryz pomozesz mi przy tych kamieniach?",
Y: "eee... no cos ty, ja to taki mikry jestem, ledwo mnie widac zza tego ryzu"
i co?
Znalazłem to, takim tejkeluk.
Tylko powiedz mi o co Ci chodzi z tym wyrwanym w sumie cytatem.
-
Sierak
- Gnom
- Agent 0007
Ja uwazam, ze powinnismy my jako gracze decydowac jak wyglada nasza postac. Bo to gracz ma jakas koncepcje postaci, to gracz wie jak ona wyglada w jego wyobrazeniu. Powinna byc tez mozliwosc ograniczonej zmiany wygladu, np. przez obciecie dlugich wlosow alboc os.
Pozostaje pytanie, czy to wtedy bedzie wciaz Cantr, czy juz The Sims...
Pozostaje pytanie, czy to wtedy bedzie wciaz Cantr, czy juz The Sims...
-
belin
Oh... Michal... ales sie zapienil
Wygrzebujesz w watku tutaj cos co nie ma znaczenia... wlasciwie to az dowartosciowany sie czuje
.
Rzeczywiscie przed "kretynskim" powinienem postawic przynajmniem "IMO" - ale coz
- nie postawilem.
A to ze ktos ustepuje... to juz ze tak powiem jego problem. Ja nadal uwazam, ze cos co bylo tlumaczone potrzeba fizoli do pracy (bo tak wlasnie bylo tlumaczone nawet chyba pare razy) jest buractwem do kwadratu.
PS - cos Cie zabolalo ostatnio czy jak, ze takie stare rzeczy wyciagasz?
Rzeczywiscie przed "kretynskim" powinienem postawic przynajmniem "IMO" - ale coz
A to ze ktos ustepuje... to juz ze tak powiem jego problem. Ja nadal uwazam, ze cos co bylo tlumaczone potrzeba fizoli do pracy (bo tak wlasnie bylo tlumaczone nawet chyba pare razy) jest buractwem do kwadratu.
PS - cos Cie zabolalo ostatnio czy jak, ze takie stare rzeczy wyciagasz?
- Yossarian
-
belin
- Yossarian
- Matix