Balsam w Alibi

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

belin

Postby belin » Fri Feb 24, 2006 12:59 am

A ja sie dziwie, ze Marol co tak dzielnie cial rozne rzeczy, tego watku nie przeniosl na pozacantryjskie dyskusje. Ehhh.... no coz...
ushol

Postby ushol » Fri Feb 24, 2006 1:12 am

Gnom wrote:Pogadamy za rok, to bede wiedzial o czym mowa. :]

ushol wrote:ps. polibuda to fakt...

Nie przebija z tego entuzjazm... :)

Może w ten sposób:
TAK SIĘ BAWI... TAK SIĘ BAWI... POLIBUDA!!!... :twisted:

Lepiej?? :twisted:
Image
Image
Federacja RP
Matix

Postby Matix » Fri Feb 24, 2006 7:29 am

Oooo.... Tak! Polibuda rządzi. Co prawda idę na uniwerek. Jak się uda. :roll:

Wrocławianie rządzą na forum!

Nie będę musiał wreszcie gadać o naszych klikowych sprawach z Usholem przez Gadu :D

Wolę browara. Balsam... Nie wolę prawdziwego Kurnochatkowego grzanego browara z przyprawami. Daje popalić.
http://www.matix.salon24.pl
Laura_

Postby Laura_ » Fri Feb 24, 2006 7:55 am

wroclaw gora, reszta kanalami! :-)
Raist

Postby Raist » Fri Feb 24, 2006 8:04 am

I tak wiadomo, ze Polsl lepsza ;)
Wariat...
Chatette

Postby Chatette » Fri Feb 24, 2006 8:12 am

Ale Gnom sie do woja wybiera...mimo niskiego wzrostu...

Bo on chce byc jak Napoleon...ale ciiiiii!!!!!!
Badania opinii publicznej opierają się na fałszywej przesłance, że publiczność posiada opinię.
Animated

Postby Animated » Fri Feb 24, 2006 7:17 pm

uszol: przynosisz hanbe PWr! wszedzie tylko ten Twoj pie******* balsam... daj sobie juz z tym spokoj, co? masz teraz w pozacantryjskim dziale forum odpowiedni temat, wiec tam pisz, a jesli znajda sie jacys czytelnicy Twoich wypocin, to chwala dla Ciebie.
ale wiecej nie zameczaj reszty swoimi tekstami o balsamie!

do reszty: nie oceniajcie studentow pwr-u po zachowaniu uszola*

EOT!

Animowany, student Poli Wroc Pl...

* - ani tym bardziej po moim :lol:
Download Picassa & Fierfox
Milo

Postby Milo » Fri Feb 24, 2006 7:48 pm

Sam tego nie mialem oczywiscie okazji uslyszec ale podobno moja swiętej pamieci prababcia popisała się w latach piędziesiątych nastepujacym tekstem:
"Wrocław? A, Breslau. Po co wy chcecie jechac do Niemiec dzieci?" Wszystko ze spiewnym kresowym akcentem :lol:
Wroclaw jest uroczy tylko ma jedna podstawową wadę, brak morza. Chociaz wiosna miesiac wczesniej niz w reszcie Polski prawie to wynagradza :)
Gnom

Postby Gnom » Fri Feb 24, 2006 8:01 pm

Animated wrote:uszol: przynosisz hanbe PWr! wszedzie tylko ten Twoj pie******* balsam... daj sobie juz z tym spokoj, co? masz teraz w pozacantryjskim dziale forum odpowiedni temat, wiec tam pisz, a jesli znajda sie jacys czytelnicy Twoich wypocin, to chwala dla Ciebie.

To tylko Twoja prywatna opinia. Z tego co wiem, prawie tylko Twoja. Wyrazaj swoje zdanie, ale troche kulturalniej i mniej kategorycznie. Bo nikt Ci chyba nie dal prawa mowic w imieniu wszystkich. A nawet jesli dal, to juz Arystoteles mowil: "Demokracja? A niby czemu wiekszosc ma racje?"

A usholowy Balsam ma swoj urok.

A tak poza tym, to jest ushol, przez "sh". Ale kto by zwracal na takie szczegoly uwage...

No ze wszyscy studneci polibudy nie sa tacy jak on to wlasnie widze. A szkoda...
Diabelek

Postby Diabelek » Fri Feb 24, 2006 8:05 pm

Gnom wrote:
Animated wrote:uszol: przynosisz hanbe PWr! wszedzie tylko ten Twoj pie******* balsam... daj sobie juz z tym spokoj, co? masz teraz w pozacantryjskim dziale forum odpowiedni temat, wiec tam pisz, a jesli znajda sie jacys czytelnicy Twoich wypocin, to chwala dla Ciebie.

To tylko Twoja prywatna opinia. Z tego co wiem, prawie tylko Twoja. Wyrazaj swoje zdanie, ale troche kulturalniej i mniej kategorycznie. Bo nikt Ci chyba nie dal prawa mowic w imieniu wszystkich. A nawet jesli dal, to juz Arystoteles mowil: "Demokracja? A niby czemu wiekszosc ma racje?"

A usholowy Balsam ma swoj urok.

A tak poza tym, to jest ushol, przez "sh". Ale kto by zwracal na takie szczegoly uwage...

No ze wszyscy studneci polibudy nie sa tacy jak on to wlasnie widze. A szkoda...

Animated ma 100% racji, podpisuje sie pod tym obiema rekoma (mysle, ze Raist tez). Ten walony basam jest tak samo denny jak Chuck Norris, nawet gorszy bo Chunck byl czyms nowym. Czytanie o tym cholerstiw w kazdej wypowiedzi ushola doprowadza do szewskiej pasji.
Chatette

Postby Chatette » Fri Feb 24, 2006 8:08 pm

Uuuuu....cisnienie skacze?

Gdybym byla zlosliwa, to bym zaproponowala Balsam...dla duszy...ale nie jestem taka niedobra...
Badania opinii publicznej opierają się na fałszywej przesłance, że publiczność posiada opinię.
Gnom

Postby Gnom » Fri Feb 24, 2006 8:09 pm

Diabelek wrote:Animated ma 100% racji, podpisuje sie pod tym obiema rekoma (mysle, ze Raist tez). Ten walony basam jest tak samo denny jak Chuck Norris, nawet gorszy bo Chunck byl czyms nowym. Czytanie o tym cholerstiw w kazdej wypowiedzi ushola doprowadza do szewskiej pasji.

Ciebie doprowadza, Ciebie. Niech bedzie, ze jeszcze Animowanego i Raista. Ale mnie nie. Paru innych osob tez nie. Zgadzam sie, ze nie powinien pisac w innych watkach postow TYLKO o balsamie, ale dopiski o nim nie sa bardoz szkodliwe... Jak mam do nich bardzo pozytywny stosunek...
belin

Postby belin » Fri Feb 24, 2006 8:11 pm

Gnom wrote:To tylko Twoja prywatna opinia. Z tego co wiem, prawie tylko Twoja.

Jakos chyba nie tylko jego. Ja tam do samego balsamu nic nie mam - sam bym lyknal... chyba w lecie bede mial okazje dokonac testow :-D ale sa jakies zasady na forum. I od Notorycznej nawijki o balsamie jest naprawde inny dzial. To chyba latwo zrozumiec nawet komus nabalsamowanemu :-)
Gnom

Postby Gnom » Fri Feb 24, 2006 8:13 pm

belin wrote:Jakos chyba nie tylko jego. Ja tam do samego balsamu nic nie mam - sam bym lyknal... chyba w lecie bede mial okazje dokonac testow :-D ale sa jakies zasady na forum. I od Notorycznej nawijki o balsamie jest naprawde inny dzial. To chyba latwo zrozumiec nawet komus nabalsamowanemu :-)

A kto powiedzial, ze tylko? Poza tym, juz mowilem:

Gnom wrote:Zgadzam sie, ze nie powinien pisac w innych watkach postow TYLKO o balsamie, ale dopiski o nim nie sa bardoz szkodliwe... Jak mam do nich bardzo pozytywny stosunek...
Milo

Postby Milo » Fri Feb 24, 2006 8:17 pm

Rany, czekam na reset minutek, przegladam tematy i chyba w 5 czy 6 na raz toczy sie dyskusja o Balsamie. Jak Was denerwuje to przestancie komentowac. Nie rozumiecie ze protestami osiagacie dokladnie odwrotny efekt?

Ps. Caly ten watek powinien byc chyba w innym dziale?

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”