Veikejai

OOC pokalbių forumas žaidėjams lietuviams.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

XXXX

Postby XXXX » Sat Feb 11, 2006 12:53 pm

apie ta pati :) beje linkejimai Pelkiu seniui :) tesk misija vienas:)
Negailestingas

Uzsiregistravau

Postby Negailestingas » Sat Feb 11, 2006 1:00 pm

na va pagaliau uzsiregistravau :)
Naktibalda

Postby Naktibalda » Sat Feb 11, 2006 11:21 pm

Aš turiu 3 anglus ir 2 lietuvius.
Anglus laikau pažintiniais tikslais, o lietuvių kolkas užteks.
Manau, kad geriau turėti porą pilnaverčių veikėjų, negu būrį pusiau zombių.
marius76

Postby marius76 » Sun Feb 12, 2006 1:14 pm

Nu as turiu Angla, Ruse, Lenka ir tris lietuvius (skirtinguose pasaulio galuose tie lietuviai, manau nesusitiks gal :) Su Anglu tai jau baigiu mirt badu ba ten kur papuoliau kazkoki kalnai be maisto ir zmoniu, nu gal badu nenumirsiu kol pataikysiu i kokia civilizuota vieta, Rusijoj tai tikri tyrai irgi (zmoniu yra bet visi zombiai) gal 1 gyva tik sutikes buvau, Lenkijoj visai smagu, o Lietuvoj tai fainai, viena toki blogieti uzdubasint baigiam kolektyviai (vaikomes po kaimus), Kitas char Vilniavoj, o trecias medi kerta galas zino kokiam uzkampy

Tai tiek. Nicku nesakysiu, manau del to tik idomiau bus.
visit: http://www.hattrick.org - it's a real fun
Unicorn

Postby Unicorn » Sun Feb 12, 2006 1:28 pm

Na nors aš turiu visus 15 veikėjų, bet jie ne zombiai :D Visi turi savo tikslus, kažką veikia ir nuotykių jiems netrūksta :) Jei turėčiau mažiau, tai turbūt būtų nuobodu, nes ir taip viskas lėtai vyksta.
1417-7: You efficiently kill Pirate 2 (a man in his fourties) using a steel sabre.
Negailestingas

Postby Negailestingas » Sun Feb 12, 2006 5:07 pm

Na as tai po truputi zombiais atsikratineju , bet plemba kiek ilgai jie gyvena padlos:)
TheSkyReflection

Postby TheSkyReflection » Sun Feb 12, 2006 6:02 pm

as ir mazinu ju skaiciu. bet badu mirsta ilgai.

nebent reiks ekstreemo kaip ir Justui pavaryti, visus numarinti, bet biski gaila, keli is ju (jie taip pat yra skirtingose vietovese, tik kartais trumpam atsiduria du viename miestelyje) man patinka ir noreciau su jais testi.
TheSkyReflection

Postby TheSkyReflection » Sun Feb 12, 2006 6:03 pm

paziurejus vidutiniskai, tai pas mus truputi virs triju veikeju tenka vienam zaidejui, manau visai neblogas vidurkis :)
Juuustaaas

Postby Juuustaaas » Sun Feb 12, 2006 6:07 pm

isvis 15 veikeju kazkaip daugoka :s Ypac jei nori kad kazkokiu individualiu charakteriu turetu :)

Reikes isvis kokis 6 ar 8 pasilikt gal, bet nors gerus padaryt...
I'll make you scream my name! :o
Unicorn

Postby Unicorn » Sun Feb 12, 2006 6:17 pm

Jei būtų lietuviai, tai būtų daugoka, bet kai anglai, tai atsiranda ką veikti :) Nors sutinku tokių, kuriems jau trisdešimt, o jie beveik nieko nenuveikę, sėdi vienoj vietoj ir tiek. Bet man taip neįdomu, mano veikėjai turi krūvas svajonių ir planų :) Sugalvojau :idea: Sukursiu naują temą :D
1417-7: You efficiently kill Pirate 2 (a man in his fourties) using a steel sabre.
marius76

Postby marius76 » Fri Mar 17, 2006 1:37 am

pas mane
1 anglas
1 ruse
1 lenkas
3 lietuviai
1 gezas :) (neseniai gimes, bet is veido matosi, kad gezas)
shapukas

Postby shapukas » Tue Jul 18, 2006 10:18 am

Na mano visi 11 lietuvaiciai :) Gal reiks pamegyt ir koki angla. Kol atskiru zaideju nera tai as juos pasilaikysiu, o kai matysiu kad jau pakankamai pridaugejo tai ir reiks po truputu juos mazint. Gal zus koks kovoj ir daugiau nebedarysiu ar kazkaip pan. Vien zo badu nemarinsiu :) Dar pradzioj kai turejau 5 lygtais charus ir Prerija buvo gyva tai vos spedavau tvarkytis su jais. O dabar net ir su 11 ner kas veikt :) Nors as juos dabar jau paskleidziau gan placiai. Dauguma paskyriau kaip resursu rinkejus ir pagelbininkus ktiems.
Amlin

Postby Amlin » Tue Jul 18, 2006 12:10 pm

Šaunu, kad paskleidei, manau kad per Prerijos konfliktą keli jų išmirė (ir ne tik nuo ginklų, bet ir širdelės kai kurių tikriausiai silpnos buvo). Dėl nėr kas veikti tai yra gera taisyklė: jeigu nieko įdomaus aplink nevyksta, pradėk daryti ką nors ;) Resursų rinkėjais būt nelabai įdomu, ypač be tikslo... O pagalbininkais tai tikiuosi ne savo veikėjams? Nes tokių širdelės labai silpnos, gali bet kada smūgį gauti ;)

Į temą: visai faina man buvo pabandyti už kinietį pažaisti ;) Tik labai sunku, kai pasakyt ką nors nelabai moki... Todėl be elementarių kalbos žinių labai nerekomenduoju kitą kalbą rinktis... Kinietis man patiko tuo, kad kaip ir lietuviškoj daly iš pradžių viską teko plikom rankom pradėti... Ar atsimena kas nors kaip mes pirmą bizoną Vilniavoj mušėm bendrom pastangom? :)) Pirmiausia krito kiškis, po to Justas meistriškai kumščiu avį užmušė (1394-4: Tu pamatei, kad Justas meistriškai užmušė sheep panaudojęs kumštis.) ir t.t...
shapukas

Postby shapukas » Tue Jul 18, 2006 12:32 pm

Globaliai bent kur mano charai buvo tai Prerijoj kiek pamenu pirmas scarabas krito :) O del sirdies smugiu tai aciu dievui maniskiai nemire. Nors pacioj pradzioj galejo. Nes abu charai mediena rinko. Viens kitam padejo. gavau ispejima/uzklausa kaip suprast ju poelgi ir del to, kad labai mazai buvo lietuviu zaidzianciu matyt atleido toki mini pazeidima. Bet iskart po to as juos isskyriau :) O Prerija pagrinde ir nunyko del pagrindines taisykles pazeidimo. Kazkuris laike Prerijoj savo veikeja ir ja uzpuole kai visi stipriausi ir aktyviausi isejo.
marius76

Postby marius76 » Wed Jul 19, 2006 11:13 pm

Nu mano porele irgi vienam miestely sedi, bet nepadeda jie vienas kitam ir aplamai skirtingus gyvenimus gyvena, tai nemanau, kad jau reiktu gudobeles ekstrakto jiem ieskot (cia toks daiktas, kur sirdele stiprina) :)

Return to “Žaidėjai lietuviai (Lithuanian)”