Najciekawiej zagrane postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Gnom
Kolejna nominacja:
<b>Jo-Aigore</b> - dziwna postac - bardzo zreczny prowokator zmuszajacy dyskusjami rzadzacego jedna z lokacji na V do wytezonej pracy, myslenia i rewidowania swojej dzialalnosci. Samo nawet czytanie tych sporow niesamowicie wciaga - "jak bagno" jak to ktos okreslil tutaj.
PS. Co do Arcykaplana nie zgodze sie ze Skarbniq. Jak dla mnie najciekawsza postac jaka spotkalem. Zdarzaja sie bledy, ale gdy z nia rozmawiam i budzi u mojej postaci odruchowy respekt i szacunek, to jest w tym cos wielkiego.
PS 2. <b>Berenik</b> nie zgodze sie. Wazna i majaca ogromne znaczenie postac, ale w jej samym odegraniu nie widze nic wielkiego.
<b>Jo-Aigore</b> - dziwna postac - bardzo zreczny prowokator zmuszajacy dyskusjami rzadzacego jedna z lokacji na V do wytezonej pracy, myslenia i rewidowania swojej dzialalnosci. Samo nawet czytanie tych sporow niesamowicie wciaga - "jak bagno" jak to ktos okreslil tutaj.
PS. Co do Arcykaplana nie zgodze sie ze Skarbniq. Jak dla mnie najciekawsza postac jaka spotkalem. Zdarzaja sie bledy, ale gdy z nia rozmawiam i budzi u mojej postaci odruchowy respekt i szacunek, to jest w tym cos wielkiego.
PS 2. <b>Berenik</b> nie zgodze sie. Wazna i majaca ogromne znaczenie postac, ale w jej samym odegraniu nie widze nic wielkiego.
- Matix
- ushol
- Izabela
- Gnom
- Gnom
- KilDar
- Gnom
<b>Termal Balto</b> - ciekawa postac. Sympatyczna i rozmowna postac. Natomiast interesujace jest to, ze kiedys zyl w wielkim miescie. Znudzony jednak niedocenieniem swojej pracy udal sie na odludzie by lowic ryby. Od zycia oczekuje spokoju, lodki zeby sobie poplywac i czasem paru rozmow. I, co ciekawe, to naprawde widac i jest przekonywujace. A to juz wielka rzadkosc. Duzy +. 

- Chatette
Kleofas - naprawde dobry pomysl na postac.I konsekwentnie realizowany.
Ohm - jak wyzej. Fajnie, ciekawie i oryginalnie.
A pomimo tych powtarzajacych sie nominacji, chcialabym zauwazyc, ze malo jest niezwykle ciekawych postaci kobiecych.
Sama osobiscie, takich pelnokrwistych, zapadajacych w pamiec kobitek zbyt wiele nie spotkalam.
A co tu chodzi?Odczuwam niepokoj!
Ohm - jak wyzej. Fajnie, ciekawie i oryginalnie.
A pomimo tych powtarzajacych sie nominacji, chcialabym zauwazyc, ze malo jest niezwykle ciekawych postaci kobiecych.
Sama osobiscie, takich pelnokrwistych, zapadajacych w pamiec kobitek zbyt wiele nie spotkalam.
A co tu chodzi?Odczuwam niepokoj!

Badania opinii publicznej opierają się na fałszywej przesłance, że publiczność posiada opinię.
- Gnom
-
- KVZ
- Players Dept. Member
Dzięki za komplementa
To ja daje pięć medali tak przy okazji
Platynowy: Dodi - Typ kobiety sukcesu. Potrafiła wyciągnąć miasto z kryzysu.
Złoty: Vlori - Stosunkowo młoda postać. Szybko zyskała przychylność dużego miasta. Wszystko przed nią.
Srebrny: Alanis - Mało znam tą postać, jednak w pełni zasłużone srebro.
Stalowy: Agnieszka - Czy światem rządzą same baby?
Brązowy: Sir Tomi - Jedyny facet na podium?
Gratuluję *podaje dłoń Sir Tomiemu w geście gratulacji* 

To ja daje pięć medali tak przy okazji

Platynowy: Dodi - Typ kobiety sukcesu. Potrafiła wyciągnąć miasto z kryzysu.
Złoty: Vlori - Stosunkowo młoda postać. Szybko zyskała przychylność dużego miasta. Wszystko przed nią.
Srebrny: Alanis - Mało znam tą postać, jednak w pełni zasłużone srebro.
Stalowy: Agnieszka - Czy światem rządzą same baby?

Brązowy: Sir Tomi - Jedyny facet na podium?

Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
-