Vau net penki Pagalvokim... O ar nesunku su jais, kai, tarkim, vienoj vietovėj atsiduria? Aš tai tą vieną teturiu, kad nebūtų sunku išlaviruoti, juk dabar visi kartu bendruomenei dirba.
Vau net aštuoni
1417-7: You efficiently kill Pirate 2 (a man in his fourties) using a steel sabre.
aš šiaip nustebau kai iš naujo pradėjau spawnint... Kai pirmus du sukūriau - tai ten nieko gero - tik Vilniava, Medeina ir Dumblynė dar biškį įdomios/naudingos.
Dabar tie penki net nesusitiko, ir aš nenutuokiu kur jie Labai staigiai vietovių padaugėjo... Šviesi ateitis laukia
Galetum, man tavo Selina patinka, jei bus dvi tai tikrai nuo to ir kitiems lietuviskiems cantr veikejams nuo to bus tik geriau.
o is tu astuoniu, manau liks tik kokie 3-4, o siaip tai svarstau apie Justo poelgi, ir manau, kad gal noreciau pradeti nuo pradziu. Pasidarant ne daugiau kokius 3 veikeju, nes istiesu, kai ju daug, veikejai praranda savo savituma.
kol kas turiu 10 harakteriu , 2 is ju tupi miesteliuose, 8 keliauja, taciau pritariu auksciau pasisakiusiems kad kuo daugiau haru tuo sunkiau orientuotis i harakteri, todel manau tie "keliauninikai " greitu metu mirs badu, jei taip ir nesutiks kokios idomios benduormenes.
Ir liks 2 seslus harakteriai nu ir plius vienas keliautojas, bet jis ypatinga specifinis todel man patinka gaila kad zmones nesupranta jo
Tenka pripazint kad vietomis pasitaiko tam harakteriui sutikt zmoniu suprantanciu zaidima , pvzdz Banditkiemyje labai sauniu zmogeliu sutikau , Dumblyneje keli buvo idomesni, o tarkim Vilniavoje tai tufta
jeigu tu sneki apie ta specifini, tai jis tikrai labai saunus, ir nekreipk demesio, jei ji apsaukia dumblo vagimi ar etc. Tesk, tai vienas is ryskesniu characteriu:)