belin wrote:Wiekszosc osob jest hurraoptymistyczna a mi sie niektore rzeczy nie podobaja (mam prawo chyba) i wydaje mi sie, ze nie prowadze calkiem niekonstruktywnej krytyki.
Zapamiętem to sobie!

Nie masz prawa, nie jestem hurraoptymistyczny i znam twoje postacie.

KeVeS wrote:Reklamujcie nawet w szpitalach psychiatrycznych![]()
No co ty i nie mielibyśmy Matixa...

89% of 2163 Polish chars just think about SEPPUKU
Apropo nowych...

ps... sorry jeśl kogoś wqrzami na forum bo przez ostatnie pare dni trochę postów napisałem... jestem studentem politechniki a nie uniwersytetu... Very Happy
Ni myśl, że ja myślałem, że ty jesteś z uniwersytetu. Usposobienie typowo studencko-politechniczne. CI z uniwerka piją mocne przprawione grzane piwo!
Ja jestem jak najbardziej za reklamą... Niech na 2 szaleńców pojawi sie1 wyśmienity gracz i jest dobrze. Szlaeńcy zgiiną i wkońcu im się znudzi a dobźi gracze zostają... Sam dostałęm się tutaj przez reklamę... Ale gdzie ją widziałem tego nie pamiętam...
To jest gra a nie prawdziwe, życie i zawsze będzie więcej ludzi "szalonych". W końcu to są tylko postacie a nam się niestanie z tego powodu krzywda... Jak naprawdę mi szkoda jak moja postać jest blisko smierci...
Kocham szalonych zdobywam doświadczenie bojowe!
Ja nie szukalem (nigdy nie szukam) i tylko dzieki reklamie sie dowiedzialem. Zreszra im wiecej reklam na forach tym latwiej potem znalezc w wyszukiwarkach.
JW. Reklama w szp... khem szkole...

Reklamować jak najbardziej! Popieram!