Piec koksowniczy i inne

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Gnom

Postby Gnom » Wed Feb 08, 2006 9:59 pm

wojd wrote:Możesz ją otworzyc i zamknąć ale na razie nic do niej nie włożysz... Chyba ;) Nie mam klucza...

Szkoda,z e moja postac tego nie wie. ;) W sumie powinno byc tak, ze wlozyc moze zawsze i kazdy a wyjac tylko osoba z kluczem. Wtedy by to mialo sens.
WojD

Postby WojD » Wed Feb 08, 2006 10:06 pm

Nie wiem - moze wprowadzam Cie w błąd - a Twoja postac wszystkich nas z błędu wyprowadzi :) Na pewno czytalem na ang. forum, że coś jest bezużyteczne podobnie jak skrzynki pocztowe...
==============
Gnom

Postby Gnom » Wed Feb 08, 2006 10:08 pm

Hm, jak bede wiedzial to dam znac. Tyle lepiej zoabcz ile te skrzynki "kosztuja" i powied zmojej postaci, ze ma sie niue przejmowac taka strata!! ;)
WojD

Postby WojD » Wed Feb 08, 2006 10:10 pm

Wiem... Ciekaw jestem, które miasto ze względów prestiżowych pierwsze szarpnie się na silos :)

Object: Mały silos
Potrzebny czas (dni): 15
Potrzebne surowce: 8000 gram żelaza [iron]
Przedmioty:
Potrzebne narzędzia: młotek
==============
Agnieszka

Postby Agnieszka » Sun Mar 05, 2006 6:03 pm

A co do desek klocow i belek ..

to zebyscie sie zdziwili ich konstrulowaniem ..

pewnie miasto od dlugiego okresu pracuje nad pewnym projektem gdzie potrzebne sa te czesci i okazuje sie ze dwa rodzaje belek desek sie roznia od siebie i to bardzo ...

ale jak zaczniecie je robic zrozumiecie o co chodzi ..
co prawda moja postac sie bardzo zloscila odkrywajac coraz to nowe rzeczy potrzebne do tego ..

a jeszcze do tego dochodza zwykle problemy tego uroczego miasteczka na pograniczu ...

Return to “Ogólna pomoc”