Jakiej plci jestes i jaka maja twoje postacie?

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Jakiej plci jestes i jaka maja twoje postacie?

Jestem mezczyzna, wszystkie moje postacie to mezczyzni
58
38%
Jestem mezczyzna, nie wszystkie moje postacie to mezczyzni
55
36%
Jestem kobieta, wszystkie moje postacie to kobiety
16
10%
Jestem kobieta, nie wszystkie moje postacie to kobiety
24
16%

Total votes: 153
Gnom

Postby Gnom » Sun Feb 05, 2006 3:42 am

Hal wrote:
Michal wrote:Już słyszałem komplementy...

Uch... i co podobały Ci się? :lol: Dla mnie taka sytuacja była by mało komfortowa.

A dla mnie bylaby (byla jesli chodzi o scislosc) bardzo komfortowa i przyjemna. Bo oznacza, ze umiem odegrac dobrze postac. Gra to gra. I tak to traktuje na pewnych plaszczyznach. Ale ciekawe, ze na innychmiesza mi sie z zyciem. I sadze, ze kazdy tak ma. Te plaszczyzny i ich dobor to oczywiscie rzecz mocno zindywidualizowana...

IMO: faceci, tworzcie kobiety. Ale tylko, jesli umiecie je odegrac. Tak, zeby nikt sie nie zorientowal. Bo tylko wtedy ma to prawdziwy sens...
WojD

Postby WojD » Sun Feb 05, 2006 8:08 am

Mi też jest miło, gdy ktoś podrywa odgrywane przeze mnie dziewczyny - chociaż jedna to zdecydowanie postać 'matczyna' a druga - eksploratorka, skupiona na kolejnych misjach. Tylko mi głupio w stosunku do innych graczy w efekcie - oczywiście tych, którzy się starają, a nie mówią 'cho mala pociupciamy' ;)

Jestem zdecydowanie hetero, własnych uczuć i poglądów w tej sferze nawet w grze nie potrafie przeskoczyć - w efekcie miłosne podboje nie rozpraszają moich postaci, pozwalając się skupić na poznawaniu i budowaniu... Choć czasem żal trochę braku tego dopełnienia...
==============
Matix

Postby Matix » Sun Feb 05, 2006 4:44 pm

Ja chyba rzeczywiście mam problem z babkami. Właśnie odkryłem, że większość moich postaci w różnych RPG-ach to kobiety....
http://www.matix.salon24.pl
lukaasz

Postby lukaasz » Sun Feb 05, 2006 5:00 pm

nic sie nie martw, teraz sa takie operacje, da sie to zalatwic.
Matix

Postby Matix » Sun Feb 05, 2006 5:23 pm

lukaasz wrote:nic sie nie martw, teraz sa takie operacje, da sie to zalatwic.

Uważaj bo. Jestem facetem! I tym światem powinni rządzić faceci! Nie oddam swojego facetcwa. :twisted: 8)
http://www.matix.salon24.pl
magicek

Postby magicek » Thu Feb 09, 2006 10:39 pm

No nie wiem ja spotkalem sie kiedys zniejakim Zbysiem (jakis miesiac 2 temu), ktory sie zakochal sie w niejakim Krzysku bez wzajmnej milosci. DOszlo do tego ze Zbysiu zabil Krzysia a co dalej to juz nie wiem.
Ale byl ubaw

Heh pamietam to :) Ja potem wedrowalem i widzialem jak Zbysiu kolejne osoby probowal podrywac, tzn mezczyzn :D W tym mnie :D Nie zeby mi to przeszkadzalo ale moja postac po przejsciach nie mysli o milosci juz.
Leming

Postby Leming » Fri Apr 27, 2007 12:13 pm

Archeologia stosowana. Ale akurat w tym wypadku może być interesująco. Minął ponad rok od ostatniego posta, na pewno przybyło sporo nowych graczy obu płci. Jak to się ma teraz? Można by zacząć nową sondę nawet, ale ja sobie spiszę aktualne wyniki i potem policzę, jak się rozkładają nowe głosy.

PS. No i ile można pisać tylko o lagach :wink:
inez

Postby inez » Fri Apr 27, 2007 3:38 pm

to ja bede pierwsza...jak na razie mam same postacie kobiece...choc przyznam sie ze czasem zastanawiam sie czy nie stworzyc by jakiegos mezczyzny :wink:
gawi

Postby gawi » Fri Apr 27, 2007 4:04 pm

ja mam z 10 postaci dwie kobiece jak narazie co prawda nikogo nie podrywaja ale kto ... zreszta jak baba silna jak tur ma podrywac jakiego chłopa co jak ją widzi to przed nia ucieka :lol:
Leming

Postby Leming » Fri Apr 27, 2007 4:22 pm

gawi wrote:zreszta jak baba silna jak tur ma podrywac jakiego chłopa co jak ją widzi to przed nia ucieka :lol:

I takie mają swoich wielbicieli, wierz mi. 8)
Arucard

Postby Arucard » Fri Apr 27, 2007 4:24 pm

No to ja na razie mam samych facetów ale na ten czas mi wystarczają tylko dwie postacie.Panienek raczej zamiaru nie mam tworzyć
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
in vitro...

Postby in vitro... » Fri Apr 27, 2007 6:20 pm

ja mam 8 postaci z czego 1 kobieta. ale niedługo stworzę jeszcze jedną (i będzie to moja najlepsza postać)
cantr się posypał
Dilaraya

Postby Dilaraya » Fri Apr 27, 2007 6:27 pm

Z moich 11 postaci tylko 3 jest mężczyznami. I uważam, że wyszli mi lepiej niż kobiety... :roll:
Arucard

Postby Arucard » Fri Apr 27, 2007 6:53 pm

11 postaci?Ło Matko :roll: Mnie by się nie chciało tyloma grać,lepiej mieć mniej ale lepiej odgrywane niż całe stado małomównych ludków'lepiej można się wczuć w postać
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):

Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Dilaraya

Postby Dilaraya » Fri Apr 27, 2007 7:06 pm

Ale w mniejszej ilości nie zawarłabym tego, co sobie umarzyłam (takie wytwory, śmieszne, dziwne a wręcz straszne :wink: ). No i staram się równo dzielić czas pomiędzy moje "dzieci" i co by każde z nich było albo rozgadane, albo aktywne, ale nie w kwestii "projekt->kolejny projekt" itd. bez żadnego słowa. Taki mały (albo nawet duży!) OT...

Return to “Ogólne dyskusje”