Brak zalogowanych ludzi
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Brak zalogowanych ludzi
Mam za zadanie od swojej firmy aby w jednym z lasów wymienić szpinak i marchewke na drewno. W tym problem że w tym lesie jest mało ludzi i nikt nie jest tam prawie zalogowany. Nie chce mi sie wracać z powrotem bo szedłęm do tego lasu 4 dni. Czy moge jakoś wymienić te produkty na drewno. Prosze o pomoc
- WojD
- Cantryjczyk
Przedstaw swoja oferte i czekaj. Zeby podjac rozmowy i handel czasami trzeba czekac nawet ponad dobe. Nikt sie nie zdziwi ze czekanie i pertraktacje dlugo w lesie trwaly bo to w cantr normalne.
Najlepiej przedstaw swoja sytuacje bardzo jasno by potencjalni kupcy nie musieli sie wszystkiego wypytywac. I najlepiej na tyle ciekawa oferte, by chcieli sie odzywac.
Sa w cantr rozmowy i dialogi ktore trwaja przez wiele dni.
Moze jakbys chcial rozdac surowce to chetni szybciej by sie odezwali
Najlepiej przedstaw swoja sytuacje bardzo jasno by potencjalni kupcy nie musieli sie wszystkiego wypytywac. I najlepiej na tyle ciekawa oferte, by chcieli sie odzywac.

Moze jakbys chcial rozdac surowce to chetni szybciej by sie odezwali

- Hal
Re: Brak zalogowanych ludzi
Gembsoon wrote:Mam za zadanie od swojej firmy aby w jednym z lasów wymienić szpinak i marchewke na drewno. W tym problem że w tym lesie jest mało ludzi i nikt nie jest tam prawie zalogowany. Nie chce mi sie wracać z powrotem bo szedłęm do tego lasu 4 dni. Czy moge jakoś wymienić te produkty na drewno. Prosze o pomoc
Przyznam, ze rozbawil mnie Twoj post. W grze musisz sobie radzic sam z takimi decyzjami. To tak jakbys liczyl, ze zleceniodawcy sie odezwa tu na forum i Ci podpowiedza co masz robic.
Cantr jest dlatego tak fajny bo nie ma w nim opcji SAVE. Raz podjetej decyzji nie mozna cofnac i powrocic do poprzedniego stanu.
-
- Hal
- Raist
- WojD
- WojD
- Raist
- KilDar
ja bym posiedział z 2-3 dni chociaż rąbiąc drewno, w takim okresie czasu na pewno ktoś się obudzi... no albo poszedł do innego lasu jak jest obok
wszystko zależy jaka to wyspa...
sprawdź też czy ludzie którzy tam są pracują przy wyrębie lub robią cokolwiek czy nic...

sprawdź też czy ludzie którzy tam są pracują przy wyrębie lub robią cokolwiek czy nic...
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut