Zbudowalismy statek i... go nie ma :\

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Rozczarowany Budowniczy

Zbudowalismy statek i... go nie ma :\

Postby Rozczarowany Budowniczy » Wed Jan 25, 2006 5:54 pm

Witam!

Mam problem, a ze na forum praktycznie nie bywam, to nie wiem czy 'uderzam' w dobre miejsce z tym problemem (jesli nie, to bardzo prosze o oddelegowanie mnie tam gdzie trzeba). Otoz wraz z dwiema innymi osobami budowalismy longboata. Dzis projekt zostal zakonczony, klucz lezy w mojej kieszeni, ale lodzi nie ma... Po prostu jakby nigdy jej nie bylo - jakby nie zostala zbudowana. Coz moge z tym fantem zrobic? Kto moze mi (a w zasadzie to nam) pomoc? Jakie szczegoly musze podac, by ktos pomogl nam w tej sytuacji? numer klucza od pojazdu? Autora projektu? Lokacje w ktorej lodz byla budowana?

POMOCYYY! :wink:
WojD

Postby WojD » Wed Jan 25, 2006 6:03 pm

Myślę, że ktos się z Tobą skontaktuje niebawem - szkoda tylko, że nie zarejestrowałeś się na forum. A sprawdzałeś (głupie pytanie ) w menu Budynki i pojazdy?
==============
Regis

Postby Regis » Wed Jan 25, 2006 6:11 pm

Dobra, Rozczarowany Budowniczy to ja - zarejestrowalem sie bo to faktycznie ulatwi kontakt ze mna, jesli ktos bedzie z administratorow mogl mi pomoc :)

A obecnosc statku w tym menu naturalnie sprawdzalem :wink: I to nie sam - moi wspolnicy takze :lol: Efekt ten sam - statku ni ma - jest tylko jeden cudzy :wink:
WojD

Postby WojD » Wed Jan 25, 2006 6:16 pm

No to trzeba wołac głośno: maaaaaaaaarol!
==============
lukaasz

Postby lukaasz » Wed Jan 25, 2006 6:32 pm

A moze chlopaki to byli amatorzy budowania i ten statek poprostu poszedl na dno??
Exor

Postby Exor » Wed Jan 25, 2006 7:52 pm

a ochrzciłeś szampanem??

Nie???

No to po statku :(
nic do dodania poza tym co napisane
nowy kamienny mlotek

Postby nowy kamienny mlotek » Wed Jan 25, 2006 10:17 pm

Bylem juz kiedys swoatkiem podobnej sytuacji. Po dlugich modlitwach do boga statek sie pojawil :-)
Nie pytaj mnie kim jestem.
Image
Skarbniq

Postby Skarbniq » Wed Jan 25, 2006 10:58 pm

Moja postac kiedys sie modlila w intencji przezroczystego budynku ;-) Blad pewnie polega na tym samym.
PRUT

Postby PRUT » Wed Jan 25, 2006 11:12 pm

to wina ufo - czasami porywają domy lub statki - badają na wszystkie spodoby i zwracają tam gdzie stały
NiKnight

Postby NiKnight » Thu Jan 26, 2006 12:21 am

A Ty byś nie badał technologi "obcych"? :wink:
Ni Ni Ni Ni!
Regis

Postby Regis » Thu Jan 26, 2006 7:12 am

Az dziw bierze, ze nikt jeszcze nie napisal, ze to Chuck Norris zatopil go kopem z polobrotu :P
KilDar

Postby KilDar » Thu Jan 26, 2006 7:51 am

jak to ten sam Regis współpracujący z Regisusem to potraktuj to jako karę za łamanie NZ :P
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
Regis

Postby Regis » Thu Jan 26, 2006 8:51 am

Ta sprawa zostala juz dawno wyjasniona z KeVesem i wszystko rozbilo sie o interpretacje nieprecyzyjnej - moim zdaniem - najwazniejszej zasady :wink: Ale sprawa jest juz od dawien dawna zalatwiona :P Poza tym ten statek budowala inna postac, na drugim koncu swiata, wiec nie widze zwiazku :wink:
Sigvald

Postby Sigvald » Thu Jan 26, 2006 8:56 am

Po prostu Kildarowi przypomniała się wyprawa "bandy z dervaz" :wink: Jakieś 9 lat temu...
Regis

Postby Regis » Thu Jan 26, 2006 9:05 am

A to juz temat na osobna dyskusje, bo cala burde wszczela jedna czy dwie osoby z owej "bandy" (jedna ktora zaatakowala zwierze - tyle wiem na pewno) a zaatakowana zostala cala grupa, nawet Ci ktorzy bic nikogo nie chcieli (w tym takze dwie przypadkowe osoby, jesli dobrze pamietam, ktore po prostu tamtedy mialy pecha razem z nasza grupa przechodzic :wink:)... Ale mniejsza o to - to jest temat o NIEWIDZIALNYM STATKU, a to forum nie sluizy do pogawedek! :P

Prosze osoby wladne i majace moc materializacji zaginionych statkow, o pomoc w tej kwestii, ktorej ten temat pierwotnie dotyczyl :wink:

Return to “Ogólna pomoc”