Postby Jifer » Fri Jan 20, 2006 11:24 pm
No włąśnie... założyłem bezsensu temacik (jutro wygaśnie). Te same problemy. Ktoś mi w połowie drogi, tak na przykłąd posniósł notatkę.
1. Moja postac zaczęła szamać więcej. Ni spaki nagle z 40 gram zaczęła jeść 42 na dobę. Zaznaczam, że nie nosze przy sobie więcej, niż wcześniej, nie wykonuję również jakiejś szczególnej pracy.
2. "1416-7: SANTA MARIA oddokowuje, opuszczając." -zaznaczam, że po opuszczając nie ma nazwy miejsca.
-co w tym dziwnego? Otóż to, że jestem w środku wyspy (innej niż Vly*, a statek ten oddokował z miasta Los Liberos na Vly*
-wiem, bo mój brat ma tam postać i się bardzo zdziwił, gdy zobaczył u mnie tę informację. U niego było to samo, tyle że z dopiskiem "opuszczając Los Liberos" z tą samą datą, o tym samym czasie.
(na to odpowiedź już znalazłem, ale na to niżej???)
3. "1417-6: Widzisz jak dwudziestoletnia kobieta bierze notatka." - również nic dziwnego, gdyby nie to, że jestem w drodze między dwoma miastami (do tego dochodzi fakt, że wyspa jest prawie bezludna).
Kiedy klikam, by zobaczyć jej statystyki, to wyświetla mi się jedynie okienko do zmiany imienia postaci (+reszta bzdur co jest wokoło). Nie ma ani opisu, ani statystyk.