Moze zroibmy nowy dzial na polskim forum?szczegoly nizej
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
- Gnom
-
- WojD
- Gnom
- WojD
- w.w.g.d.w
Ja jestem na nie za tym dzialem,poprostu nie mam zadnego zaufania do siebie i innych w tym moderatorow a przegladajacy to forum jako goscie lub inaczej mogliby byc poprostu idiotami ktorzy :
a) mogliby sie za duzo przypadkiem dowiedziec
b) traktowali by moje postacie inaczej niz chce
a grono Cantr II swieci pustkami i nie wiem po co zostalo stworzone jak jest to forum
a) mogliby sie za duzo przypadkiem dowiedziec
b) traktowali by moje postacie inaczej niz chce
a grono Cantr II swieci pustkami i nie wiem po co zostalo stworzone jak jest to forum
- WojD
- Raist
A ja wciaz nie dostalem solidnego powodu dla ktorego taki dzial mialby powstac. Moim zdaniem powodem jest nuda w samej grze, a to juz wina samego gracza, albo -i tu moge byc zlosliwy- ktos oczekuje ze bedzie sobie z takiego dzialu czerpal informacje uzyteczne w grze ... i nie mow Michal, ze nie. Bo czy to swiadomie czy nie i tak bedziesz z czesci tego co napisano na forum kozystal. Interesuje Cie co dzieje sie na drugiej strony wyspy to wyslij tam swoja postac, proste.
- WojD
Zdaje się, że watek ten doprowadzi jednoczesnie do podziału - ale i do pogodzenia zwasnionych do tej pory graczy...
Prosze Państwa - watki typu najlepiej ubrana postać, kogo lubimy lub nie i tak dalej - nie są wbrew zasadom - ale jak za moment zrobię watek pt. Nie czytac Mapa Świata - to pobije rekordy popularnosci mimo, ze będzie to tak ewidentne złamanie zasad, że za samo kliknięcie powinien byc ban

Prosze Państwa - watki typu najlepiej ubrana postać, kogo lubimy lub nie i tak dalej - nie są wbrew zasadom - ale jak za moment zrobię watek pt. Nie czytac Mapa Świata - to pobije rekordy popularnosci mimo, ze będzie to tak ewidentne złamanie zasad, że za samo kliknięcie powinien byc ban

==============
-
-
Michal wrote:Lekko zafałszowane? 5 razy więcej Usa-ńców od Anglików, więc zasłanianie się wysoką kulturą Agnlików trochę wam nie wyszło
Wiesz... Amerykanie czy Angole - nie ma roznicy - oni w duuuzo mniejszym stopniu maja motyw kopania pod kims dolkow co u nas jest nagminne. Wyraznie nie zrozumiales

Kultura to nie tylko "dziekuje" i "dziendobry" (chociaz tu Amerykancy bija nas na glowe), to wlasnie takze po prostu pozytywniejsze spojrzenie.
-
Raist wrote:Moim zdaniem powodem jest nuda w samej grze, a to juz wina samego gracza, albo -i tu moge byc zlosliwy- ktos oczekuje ze bedzie sobie z takiego dzialu czerpal informacje uzyteczne w grze ... i nie mow Michal, ze nie. Bo czy to swiadomie czy nie i tak bedziesz z czesci tego co napisano na forum kozystal. Interesuje Cie co dzieje sie na drugiej strony wyspy to wyslij tam swoja postac, proste.
Hipokryta.

- WojD
...ale 16 jest przeciw...
Zrozum proszę, tu nie chodzi o graczy, którzy udzielają sie na forum. Ci, którzy tu nie zaglądają - automatycznie głosują na NIE. A wiesz czemu? Dlatego, ze nie chcę wiedzieć, co się w grze dzieje spoza gry.
Mamy w Cantr sporo autentycznych hardkorowców - mistrzów gry, pasjonatów - dla których takie akcje jak ta są zdradą, gwałtem na idei gry. Oni bronią się - nie korzystając z forum przed niepotrzebną wiedzą...
OK - nie zaglądają tu - więc można mówić o wszystkim? Nie - pozostaje rzesza anonimów, którzy sobie oglądają, czytaja i... ... korzystają. To zaburza równowagę gry. I chyba jednak jest złe.
Zrozum proszę, tu nie chodzi o graczy, którzy udzielają sie na forum. Ci, którzy tu nie zaglądają - automatycznie głosują na NIE. A wiesz czemu? Dlatego, ze nie chcę wiedzieć, co się w grze dzieje spoza gry.
Mamy w Cantr sporo autentycznych hardkorowców - mistrzów gry, pasjonatów - dla których takie akcje jak ta są zdradą, gwałtem na idei gry. Oni bronią się - nie korzystając z forum przed niepotrzebną wiedzą...
OK - nie zaglądają tu - więc można mówić o wszystkim? Nie - pozostaje rzesza anonimów, którzy sobie oglądają, czytaja i... ... korzystają. To zaburza równowagę gry. I chyba jednak jest złe.
==============
-
Michal... jak na razie to Ty slabo czytasz. I slabo interpretujesz wynik sondy. Ja wiem, ze nawet jakbybyly 2 glosy poparcia dla Ciebie to by mozna bylo to wykrecic, ze "no i widzicie - mam poparcie".
Iles osob Ci tlumaczy dlaczego Twoje postulaty sie kupy nie trzymaja a Ty caly czas swoje - jak obrazone dziecko co lizaka nie dostalo, jak juz ktos nawet napisal. Zreszta wlasnie sam prezentujesz klasyczna postawe polskiego uporu "ja wiem i juz" zatykajac uszy na argumenty.
I jak ktos doradzal - jak tak bardzo brakuje Ci rozmowy na forum o wszystkim co sie dzieje w Cantr to masz zawsze angielskie forum.
Ciekaw bylem porownania tego co tu prezentujesz (postawy typu "wszystko mi sie nalezy") z postaciami jakie tworzysz w grze - ale juz nie jestem ciekaw. Wiesz... czlowiek jest tylko czlowiekiem i wole wyznawac zasade "im mniej wiesz... tym ciekawiej zyjesz" (to taka modyfikacja na potrzeby Cantr
)
A tak na marginesie - sam dzisiaj widzialem: chyba 3 razy pomylki w postaciach i chyba 2 osoby co nie wiedzialy co sie dzieje dookola - to jest stan na jeden dzien. To dosyc duzo (jak dla mnie) mowi o ogolnym poziomie graczy (zwlaszcza, ze wiekszosc postaci mam w podrozy i niewiele widza).
Iles osob Ci tlumaczy dlaczego Twoje postulaty sie kupy nie trzymaja a Ty caly czas swoje - jak obrazone dziecko co lizaka nie dostalo, jak juz ktos nawet napisal. Zreszta wlasnie sam prezentujesz klasyczna postawe polskiego uporu "ja wiem i juz" zatykajac uszy na argumenty.
I jak ktos doradzal - jak tak bardzo brakuje Ci rozmowy na forum o wszystkim co sie dzieje w Cantr to masz zawsze angielskie forum.
Ciekaw bylem porownania tego co tu prezentujesz (postawy typu "wszystko mi sie nalezy") z postaciami jakie tworzysz w grze - ale juz nie jestem ciekaw. Wiesz... czlowiek jest tylko czlowiekiem i wole wyznawac zasade "im mniej wiesz... tym ciekawiej zyjesz" (to taka modyfikacja na potrzeby Cantr

A tak na marginesie - sam dzisiaj widzialem: chyba 3 razy pomylki w postaciach i chyba 2 osoby co nie wiedzialy co sie dzieje dookola - to jest stan na jeden dzien. To dosyc duzo (jak dla mnie) mowi o ogolnym poziomie graczy (zwlaszcza, ze wiekszosc postaci mam w podrozy i niewiele widza).