BUGS??

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Jifer

BUGS??

Postby Jifer » Fri Jan 20, 2006 9:34 pm

Podałem tu kilka informacji o moijej postaci. Nie wiem, czy nie złamałem tym samym jakiegoś przepisu. W moim odczuciu pewne informacje były potrzebne. W razie czego z góry przepraszam.

1. Moja postac zaczęła szamać więcej. Ni spaki nagle z 40 gram zaczęła jeść 42 na dobę. Zaznaczam, że nie nosze przy sobie więcej, niż wcześniej, nie wykonuję również jakiejś szczególnej pracy.

2. "1416-7: SANTA MARIA oddokowuje, opuszczając." -zaznaczam, że po opuszczając nie ma nazwy miejsca.
-co w tym dziwnego? Otóż to, że jestem w środku wyspy Radiran, a statek ten oddokował z miasta Los Liberos na Vly*
-wiem, bo mój brat ma tam postać i się bardzo zdziwił, gdy zobaczył u mnie tę informację. U niego było to samo, tyle że z dopiskiem "opuszczając Los Liberos" z tą samą datą, o tym samym czasie.

3. "1417-6: Widzisz jak dwudziestoletnia kobieta bierze notatka." - również nic dziwnego, gdyby nie to, że jestem w drodze między dwoma miastami (do tego dochodzi fakt, że wyspa jest prawie bezludna).
Kiedy klikam, by zobaczyć jej statystyki, to wyświetla mi się jedynie okienko do zmiany imienia postaci (+reszta bzdur co jest wokoło). Nie ma ani opisu, ani statystyk.
Last edited by Jifer on Fri Jan 20, 2006 11:20 pm, edited 1 time in total.
belin

Postby belin » Fri Jan 20, 2006 9:41 pm

Gdybys poswiecil odrobine czasu na przejrzenie forum to bys mial jasnosc.

1. jedzenie zywnosci surowej wlasnie tak sie aktualnie zmienia - aby zywnosc do ktorej musisz przylozyc prace byla bardziej atrakcyjna - poczytaj.

2. problem ze statkami byl meldowany bogowie wiedza jak dawno.

3. problem notatki... to chyba nowy problem - zreszta juz dzisiaj go zglaszalem w watku do tego przeznaczonym (to swoja droga tez bys mogl zauwazyc).

A poza tym naprawde aby zaanonsowac o tych sytuacjach nie musiales podawac wszystkich danych ktore podales.
Jifer

Postby Jifer » Fri Jan 20, 2006 9:45 pm

No... jeśli ty masz czas, by wertować całe forum, to ok. Ja tu bywam żadziej. Dziękuję za informacje. A temat ma to do siebie, że jestem jego autorem i go wykasuję, by nie śmiecić, więc się tak nie martw :]

Return to “Ogólna pomoc”