Czy jestes za reklama Cantr w polskim Internecie?

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Czy jestes za reklama Cantr w polskim Internecie?

Tak
40
87%
Nie
6
13%

Total votes: 46
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Mon Jan 16, 2006 1:58 pm

Po rekalmie ciagle przychodza do mnie wiadomosci jak co robic ;) Troche na ciezko tak odpisywac ;) Pytaja glownie a najprostsze sprawy. Nikt nie moze sie przyzwyczaic do tego, ze glowna rzecza gry jest "pole rozmowy" wszycy mysla ze jak w ogame gra polega na klikaniu.
[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Jan 16, 2006 2:10 pm

KLIK KLIK KLIK! O cholera... nie chce KLIKAĆ... ooo ... a jednak KLIKA ! :twisted:
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
nemo49

Postby nemo49 » Mon Jan 16, 2006 6:39 pm

Poddaje się. Jedyna satysfakcja , że jak w demokracji 90 % jest za, to miło jest być w tych 10 % ,które są przeciw. To najleszy dowod , że racja jest po mojej stronie :wink:
ushol

Postby ushol » Mon Jan 16, 2006 7:30 pm

nie dokońca nemo... reklama może przysoporzyć dobrych jak i złych rzeczy... mogą się znaleźć lamerzy ale tych się szybko wytępi bo sami zaczną głodować i robić problemy (dalej to już stali gracze ich zmasakrują)... zato nowi dobrzy gracze urozmaicą i wprowadzą nowe osobowości... tak ięc jstem za reklamą... moze nie chodzi mi tutaj o bilboardy... lepiej mieć kampanię reklamową która od razu mówiłaby co to cantr... jaka to gra... i co można a co nie...

ps... sorry jeśl kogoś wqrzami na forum bo przez ostatnie pare dni trochę postów napisałem... jestem studentem politechniki a nie uniwersytetu... :D
Image
Image
Federacja RP
lukaasz

Postby lukaasz » Mon Jan 16, 2006 7:41 pm

Nowi napewno wprowadzaja element zaskoczenia w grze. facet ktorego gonie raczej urozmaicil nam zycie.
ushol

Postby ushol » Mon Jan 16, 2006 7:48 pm

Cieszymy się wszyscy... mam nadzieję.... balsam...
Image

Image

Federacja RP
PRUT

Postby PRUT » Tue Jan 17, 2006 1:15 am

Oczywiście, że reklama.

Gdyby nie reklama, to nie byłoby tego postu :lol: ani pewnie tego rozbudowanego forum :lol: a mieszkańcy Cantr wciąz biegaliby z kamiennymi młotkami :twisted:

Nowi gracze zawsze przynoszą ozywienie, mają zapał, pomysły... a poza tym zwięszają cantrowe PKB (wystarczy, że uda im się zakończyć jakiś projekt)

hehe pamiętam, że kiedyś w niemal każdej lokacji leżały na ziemi notki dla nowych w stylu:
"Samobójco, chcesz zginąc, to ustaw sobie projekt wydobycia na wiele powtórzeń, byś miał czym zapłacić za grabarza"

i często się miało surowce za darmo :wink:
ushol

Postby ushol » Tue Jan 17, 2006 1:51 pm

dobre rozwiązanie...wręcz wyśmienite...

balsam...
Image

Image

Federacja RP
Marek

Postby Marek » Tue Jan 17, 2006 7:21 pm

Ja jestem jak najbardziej za reklamą... Niech na 2 szaleńców pojawi sie1 wyśmienity gracz i jest dobrze. Szlaeńcy zgiiną i wkońcu im się znudzi a dobźi gracze zostają... Sam dostałęm się tutaj przez reklamę... Ale gdzie ją widziałem tego nie pamiętam...

To jest gra a nie prawdziwe, życie i zawsze będzie więcej ludzi "szalonych". W końcu to są tylko postacie a nam się niestanie z tego powodu krzywda... Jak naprawdę mi szkoda jak moja postać jest blisko smierci...
Sierak

Postby Sierak » Tue Jan 17, 2006 7:38 pm

Ja za jakiś czas skontaktuję się z Tobą PRUT, jak będe miał czas :)
ImageImage<-- Kliknij proszę w oba, z góry dziękuję :)
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Wed Jan 18, 2006 6:44 pm

PRUT wrote:hehe pamiętam, że kiedyś w niemal każdej lokacji leżały na ziemi notki dla nowych w stylu:
"Samobójco, chcesz zginąc, to ustaw sobie projekt wydobycia na wiele powtórzeń, byś miał czym zapłacić za grabarza"

i często się miało surowce za darmo :wink:

Chyba Jos zwęszył spisek i wprowadził przez to limity wydobywcze co skutecznie wyeliminowało te notatki ;) W angielskiej strefie takich nie widziałem :) No cóż... Polak potrafi :lol:
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Fri Feb 10, 2006 4:40 pm

Jesli o mnie chodzi to nie polecałbym reklamy. Kieruje sie tym ze jesli Cntr mialby jakas mini kampanie reklamowa to przez to do tej gry moglyby dolaczac sie osoby, ktorym ta gra dosc szybko by sie nudzila. Po co mamy dawac robote naszym grabarzom i ogladac teksty typu: "widzisz jak dwudziestoletni mezczyzna umiera z glodu/wyczerpania". Mysle ze jezeli komus naprawde zalezy na odnalezieniu jakiejs ambitnej gry online to wlozy to wysilek i Cantr znajdzie. Ja nie wiedzialem o istnieniu Cantr a z kumplem szukalismy abitnej gry. Po dwoch dniach szukania znalezlismy Cantr i jestesmy zachwyceni. Jesli komus zalezy to i tak do Cantr dotrze bez jakis poteznych reklam. Ponadto mozna smialo reklamowac miedzy znajomymi - jesli im sie spodoba zaczna grac. Jesli nie to nie :P :P :P
"ImageCzlonek Federacji RP - odgrywaj z nami"

Image
Raist

Postby Raist » Fri Feb 10, 2006 5:05 pm

CzerwonyMag wrote:Jesli o mnie chodzi to nie polecałbym reklamy. Kieruje sie tym ze jesli Cntr mialby jakas mini kampanie reklamowa to przez to do tej gry moglyby dolaczac sie osoby, ktorym ta gra dosc szybko by sie nudzila. Po co mamy dawac robote naszym grabarzom i ogladac teksty typu: "widzisz jak dwudziestoletni mezczyzna umiera z glodu/wyczerpania". Mysle ze jezeli komus naprawde zalezy na odnalezieniu jakiejs ambitnej gry online to wlozy to wysilek i Cantr znajdzie. Ja nie wiedzialem o istnieniu Cantr a z kumplem szukalismy abitnej gry. Po dwoch dniach szukania znalezlismy Cantr i jestesmy zachwyceni. Jesli komus zalezy to i tak do Cantr dotrze bez jakis poteznych reklam. Ponadto mozna smialo reklamowac miedzy znajomymi - jesli im sie spodoba zaczna grac. Jesli nie to nie :P :P :P

Ja nie szukalem (nigdy nie szukam) i tylko dzieki reklamie sie dowiedzialem. Zreszra im wiecej reklam na forach tym latwiej potem znalezc w wyszukiwarkach.
lukaasz

Postby lukaasz » Fri Feb 10, 2006 5:09 pm

a co ty wiesz o chowaniu trupow?! ty dziecko jeszcze w tej grze jestes, a pamietam jak ja bylem mlody i na ziemi lezalo po 100 martwiakow!!
i mialem 3 postacie ktore nic nie robily tylko chowaly trupy, a i tak z kazdym dniem bylo wiecej!!
to byly czasy :D
WojD

Postby WojD » Fri Feb 10, 2006 5:30 pm

Reklama jest potrzebna - selekcja jest naturalna... Debile odpadają dosyć szybko, leniwi i łatwo nudzący się wkrótce potem. Pozostają ci, ktorym gra się spodoba - i o to chodzi własnie, by z tłumu wyłowić wartościowe jednostki i włączyć je do świata Cantr.

Miałeś szczęście, że po 2 dniach znalazłeś Cantr - ale to właśnie dzięki subtelnej reklamie w róznych miejscach w Internecie. Inni trafili dzięki banerom na toplistach. Różnie bywa.
==============

Return to “Ogólne dyskusje”