2000

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

WojD

Postby WojD » Sun Jan 15, 2006 6:00 pm

Ano masz trochę racji... Też dałem na gazetę a nie na onet - odbiorca trochę inny.
No nic - zobaczymy...

A co do grona - wiesz przy numerkach takich jak my mamy ;) to odsiew jeszcze był - ale teraz?

wszystkich: 540840 | w ostatnim tygodniu dołączyło: 15661 | zalogowanych: 17332
==============
belin

Postby belin » Sun Jan 15, 2006 6:02 pm

Odsiew jest tak czy siak - bardzo duza czesc zarejestrowanych sie nie udziela, nie korzysta, zasadniczo ich nie ma. Woleli wrocic na onety, gazety czy swoje czaty.
Sierak

Postby Sierak » Sun Jan 15, 2006 6:05 pm

belin wrote:Odsiew jest tak czy siak - bardzo duza czesc zarejestrowanych sie nie udziela, nie korzysta, zasadniczo ich nie ma. Woleli wrocic na onety, gazety czy swoje czaty.

Przeczytałeś mój komentarz na poprzedniej podstronie? Ten na post z twoimi zaczepkami i prowokacjami.

Celowo omijam niektóre fora, ale niektóre po prostu trzeba odwiedzić, ze względu na liczbę zarejestrowanych i tematykę. Ja też przez krótki okres grałem w ogame, nie dyskryminujcie ludzi w wieku od 12 do 16 lat, to też są ludzie! Poza tym na forum muzyki klasycznej w ogóle nie grają w żadne gry i ich do tego nie zmusicie, więc siłą rzeczy trzeba zjechać z wymaganiami!
ImageImage<-- Kliknij proszę w oba, z góry dziękuję :)
belin

Postby belin » Sun Jan 15, 2006 6:15 pm

Michal wrote:No ładnie KeVes'a też byś tak osądził?

Tak. Kazdego kto wpada na takie pomysly bym tak osadzil. A co mnie to obchodzi czy Keves czy nie??

Michal wrote:Uhm, tak małoletni zapaleniec robi to już drugi raz, bo ma sporo wolnego czasu w przeciwieństwie do ciężko pracujących starców.

Czasu mam wystarczajaco. Nie boj nic.

belin wrote:Ale to moze dlatego, ze ja totalnie nie lubie bydla wokol siebie.

Michal wrote:I nawzajem.

Cos mam przez to rozumiec?
Bo jak na razie Ty zapraszasz m.in. bydlo do Cantr. Tego nie jestem w stanie zrozumiec. Wlasnie jedna z moich postaci sobie takiego nowego zwiedzila - poatakowal, zabral notatki i cisza. Naprawde tego potrzeba w Cantr aby zasiedlac nowe lady???? Chcecie wytworzenia jakiejs wyspy o poziomie mentalnym sterowanym szerokimi karkami? no.. moze to by bylo nawet ciekawe doswiadczenie - taka wyspa neandertalczykow ;-D

Michal wrote:Ps. Dwóch marudów to za mało, by mnie zniechęcić, wyniki ankiety są dostatecznie motywujące.

No coz - to przykre.
Dla mnie spamerzy wszelkiej masci sa niestety hmmm... powiem delikatnie "beeee".
Sierak

Postby Sierak » Sun Jan 15, 2006 7:06 pm

W 3/4 to tematy odpowiednie do takich dyskusji :)

A to nawzajem, to nie w tkaimr azie nie było do ciebie, myślałem, że było to skierowane w innym kontekscie.
belin

Postby belin » Sun Jan 15, 2006 7:10 pm

Michal wrote:W 3/4 to tematy odpowiednie do takich dyskusji :)

A to nawzajem, to nie w tkaimr azie nie było do ciebie, myślałem, że było to skierowane w innym kontekscie.

*usmiecha sie i podaje reke na pojednanie* :-D
Sierak

Postby Sierak » Sun Jan 15, 2006 7:16 pm

*podaje rękę, uśmiecha się, ale nieśmiało*
lukaasz

Postby lukaasz » Sun Jan 15, 2006 8:58 pm

2013.....i jednego z nich gonie bo pobil wszystkich laczenie z soba i ukradl notki.
Skarbniq

Postby Skarbniq » Sun Jan 15, 2006 9:00 pm

Grupa internautow zwana "graczami" jest jaka jest. Cantr nie moze prowadzic elitarnego naboru. Reklame trzeba adresowac do jak najszerszego grona odbiorcow bo inaczej wkrotce nasze 2000 postaci rozlezie sie po 2000 lokacji i gra sie skonczy ;-)

Klusownik z golymi rekami to przeciez nie jest problem. A notatki... trzeba ograniczac ilosc waznych notatek - wtedy latwiej odtworzyc ;-)
belin

Postby belin » Sun Jan 15, 2006 9:09 pm

Skarbniq wrote:bo inaczej wkrotce nasze 2000 postaci rozlezie sie po 2000 lokacji

Nie rozlezie sie - przeciez wiesz. Beda centra rozwoju i podroznicy odkrywajacy nowe tereny, transportujacy towary itp. No chyba, ze chcesz Cantr zmienic w nasza polska rzeczywistosc gdzie jak na Mazowszu - wlasciwie caly czas jest jakies barachlo pobudowane i wlasciwie calosc mozna by nazwac "terenem zabudowanym" ;-).
To ja wole stanowczo duze miasto (moze z przyleglosciami) i tereny puste gdzie co najwyzej paru drwali siedzi gdzies w lesie.
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Sun Jan 15, 2006 9:14 pm

Pobil siebie i wszystkich wokolo? Jakby byl zupelnie nowy to moglby bic tylko zwierzeta. Na samym poczatku przez jakis czas opcja atakowania ludzi jest zablokowana. :) Widac juz od jakiegos czasu siedzial w grze w danej lokacji i mu sie nie spodobalo.
Raist

Postby Raist » Sun Jan 15, 2006 9:18 pm

Cantryjczyk wrote:Pobil siebie i wszystkich wokolo? Jakby byl zupelnie nowy to moglby bic tylko zwierzeta. Na samym poczatku przez jakis czas opcja atakowania ludzi jest zablokowana. :) Widac juz od jakiegos czasu siedzial w grze w danej lokacji i mu sie nie spodobalo.

Moze ktos go obrazil ?;)
Sierak

Postby Sierak » Sun Jan 15, 2006 9:27 pm

Z jednego forum mnie wykopali, wow programosy, dodałem kinowo.com, bo teraz dopiero doszła rejestracja, a na razie mam dosyć i brakuje mi pomysłów na forum... może forum skoków narciarskich?
Last edited by Sierak on Sun Jan 15, 2006 9:30 pm, edited 2 times in total.
Skarbniq

Postby Skarbniq » Sun Jan 15, 2006 9:30 pm

belin wrote:Nie rozlezie sie - przeciez wiesz. Beda centra rozwoju i podroznicy odkrywajacy nowe tereny, transportujacy towary itp.

Kiedys tez bym tak myslal. Ale obecnie... Coraz wiecej graczy dziala na wlasna reke - sami sobie sterem zeglarzem i okretem ;-) Nawet dwie moje poszly w ten kanon :D

Return to “Ogólne dyskusje”