Nowi

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Denis B

Postby Denis B » Thu Jan 12, 2006 12:02 pm

Prawde powiedziawszy to uwazam ze portrety LUDZI nie powinny sie znajdowac w grze ...

Z moich obserwacji istot ktor zyja w CANTR z cał pewnoscia mozna powiedziec ze i=te istoty z ludzi maja mało wspolnego .

Wiec potrret człowieka - to naduzycie ...
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Thu Jan 12, 2006 12:49 pm

O rany, az nie wiem co napisac.

Najlepiej pokasowac takim ludziom konta. Bo maja wlasna wizje, pomysly i inicjatywe. Widza w grze cos wiecej niz troche cyferek i procentow.

A jakby portret przedstawial glowe osmiornicy z czulkami to co? Przeszkadzaloby ci to? Upieralbys sie ze nie moze rysowac osmiornic? To tylko obraz, wizerunek tego jak autor sobie postac wyobraza lub jak ja chce przedstawic. Obraz nie mowi "ona tak wyglada". Obraz mowi "ja tak ja namalowalem". I autor i pomyslodawca ma powody by byc dumnym z wprowadzenia tego elementu do gry.

Dobrze ze nie masz nic do gadania w zwiazku z naduzyciami oraz tym co powinno sie znajdowac w grze a co nie.
Matix

Postby Matix » Thu Jan 12, 2006 1:50 pm

Też tak uważam. Najwyżej można uznać, że facet jest albo bardzo niezdolny, albo jest surrealistą, albo abstrakcjonistą. Skąd np: wiemy czy świat Cantr nie mieści się tylko w dwóch wymiarach? Nie koniecznie musi być trójwymiarowy...

Mamy n możliwości 8)
http://www.matix.salon24.pl
Raist

Postby Raist » Thu Jan 12, 2006 4:56 pm

Matix wrote:Skąd np: wiemy czy świat Cantr nie mieści się tylko w dwóch wymiarach? Nie koniecznie musi być trójwymiarowy...

Mamy n możliwości 8)

Wiekszej bzdury napisac sie nie dalo ;)
WojD

Postby WojD » Thu Jan 12, 2006 5:14 pm

Świat Cantr definiujemy sami. Dla wielu osób to podstawowy świat - więc proszę bez takich..

Cantryjczycy wyglądają normalnie - jak z lekka anorektyczne modelki, są piękni i przystojni, po prostu pyszne śniadanko... Tak ja sobie to wyobrażam...

I dajmy (cie) sobie spokój z tym tematem :)
==============
Raist

Postby Raist » Thu Jan 12, 2006 5:27 pm

Wg definicji swiata 2d, wszystko jest plaskie ;) Ciekawa koncepcja, swiat idealnie plaski ... plaskie budynki, plascy ludzie, plaskie jedzenie ... wszystko plaskie .... ;) W jaki sposob do plaskiego domu moze wejsc plaska postac skoro plaskosc wskazuje na brak miejsca w pomieszczeniu ?;) Nie przesadzajmy ...
PRUT

Postby PRUT » Fri Jan 13, 2006 1:41 am

w.w.g.d.w wrote:Jedyne co sobie wyobrazic nie moge to spiewanie (no nie pasuje mi cos)
PRUT ja moze mam ulomny wzrok albo za malo postaci by wszytsko widziec (tylko 15) ale nic co by zgrobsza wygladalo tak jak wygladac niby powinno nie widzialem ot ktos tam dal sie zwiesc tym calym mezczyznom lub kobieta i sobie gwarzy z inna postacia jak papuzki nierozlaczki ale tak pozatym nic.

Hehe no wiesz nie wymyślili jeszcze projektu "seksu" i sądzac po burzliwym kiedyś watku, nie wprowadzą. Ale można trochę pofantazjować używając "*", nie? A co do miejsc, hehe to raczej w skrytości się to dzieje :wink:
na drogach, budynkach lub w dziczy :lol:
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Fri Jan 13, 2006 3:20 pm

PRUT wrote:na drogach, budynkach lub w dziczy :lol:

Albo szepcząc między sobą na środku miasta, a wszyscy ślepi :P

A wracając do tematu, to ciekawe kiedy będą te komunikaty o nowych. Chyba to nie jest trudno zaimplementować, a leży w accepted suggestions już od jakiegoś czasu. Napewno to by pomogło grę nowym, bo stare postacie by szybciej zauważały nowych i mogły by dawać im rady i rozpoczynać rozmowę zamin taki nowy gracz po otrzymaniu ID zdąży się zalogować i narozrabiać ;)
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088
Image
lukaasz

Postby lukaasz » Fri Jan 13, 2006 5:30 pm

A daj spokoj z tymi nowymi, zrobilem fajna notke i polozylem ja na chwile na ziemi bo przegladalem inwentarz. Mija kilka minut ja patzre notki niema: pojawil sie jakis zwinal wszystko i uciekl.
I jak tu zyc?
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Fri Jan 13, 2006 5:39 pm

Wiesz co troche to juz nudzi. Bo comu daja te notatki?? Wzbogacil sie chlopiec nie mozliwie. No mam nadzieje ze sprawiedliwosci stanie sie zadosc i mu mózg od czytania wyparuje :)
[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
momorty

Postby momorty » Fri Jan 13, 2006 8:03 pm

tez widzialem portret mellity
Skarbniq

Postby Skarbniq » Sat Jan 14, 2006 4:47 pm

Momorty. Ty to chyba juz 3 raz grasz ? :> Dwie generacje twoich postaci, jezeli sie nie myle, juz wymarly.
Yossarian

Postby Yossarian » Sat Jan 14, 2006 6:47 pm

Kolejny prawie w okolicach Bojran kipnął... ogólnie - po kiego wała robisz kilka postaci nazywając je tak samo?
Sierak

Postby Sierak » Sat Jan 14, 2006 7:20 pm

Ogólnie momorty powinien się bardziej starać grając i uważać...bo już się śmieszne rzeczy z nim działy, a jakie padały komentarze OOC! Momorty wie o co chodzi i mam nadzieję, że będzie bardziej uważał i ogólnie przywiązywał więcej uwagi do gry!
ImageImage<-- Kliknij proszę w oba, z góry dziękuję :)
Skarbniq

Postby Skarbniq » Sat Jan 14, 2006 7:53 pm

Najwazniejsze ze gra z nami juz ... chyba z 5 miesiecy :-) Reszta jest mniej wazna ;-)

Return to “Sugestie”