Brak ikon

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Guest

Brak ikon

Postby Guest » Sun Jan 08, 2006 10:11 am

Zaczalem grac w cantr pare dni temu i kiedy juz wmiare oswoilem sie z interfejsem cos zaczelo mi nie pasowac. Pamietam ze gdzies mialem przycisk od czynnosci przeciagania i zeczywiscie wedlug cantryjskiej wiki powinien on byc na stronie ludzi, a u mnie niczego takiego tam nie ma :shock: .
Tak samo z ikona wejscia do budynku. Mimo ze dom nie ma zadnych zamkow i ludzie wchodza i wychadza z niego to ja nawet nie widze ikony od tej czynnosci. Tak jest ze wszystkimi moimi postaciami.
Czy ktos wie o co tu moze chodzic? Jest to troche frustrujace, nie wiem czy robie cos zle czy to jakis blad.
lukaasz

Postby lukaasz » Sun Jan 08, 2006 10:15 am

Pewno wlasnie robisz jakis projekt?
Przerwij na chwile i sprawdz jeszcze raz.
Raist

Postby Raist » Sun Jan 08, 2006 10:15 am

Pracujac nad projektem nie mozesz wykonywac innych czynncsi, dlatego tez nie ma ikon wchdozenia/przeciagania.
Guest

Postby Guest » Sun Jan 08, 2006 10:25 am

Wielkie dzieki za tak szybko odpowiedz i to bardzo przydatna :)
Mieliscie racje musialem przerwac dotychczasowe czynnosci aby moc przeciagac czy wchodzic do budynkow.

Return to “Ogólna pomoc”